είδα το stardust ο ντενίρο και ή μισέλ πφαιφερ έδωσαν άλλη νότα στην ταινία…ωραία τοπία, κοστούμια και πολύ γελιο…καλή σαν περιπέτεια με πολλούς εμπλεκόμενους…
Ειδα το El Greco χτες.Πολυ καλη ταινια.Επαιρνε βελτιωση αλλα γενικα ηταν πολυ καλη.
Αθανατη ελληνικη προφορα!
Το feeling το πετυχανε παντως.
Δεν την ειδα σημερα εχει καμια βδομαδα αλλα ειδα το Ο Ανθρωπος Δαγκωνει σκυλο!
Πραγματικα γαμω Τις Ταινειες!
Εκλασα και στα γελια!
Πες μου ρε συ κάθε σκηνή που εμφανιζόταν η ματσούκα δεν σου ερχόταν να βάλεις τα γέλια ???
ο ορισμός της άθλιας προφοράς…
Είδα χτες το stardust …
πολύ καλή ταινία
από υπόθεση ωραίο παραμυθάκι
οι γκόμενες στην ταινία έδωσαν μια ευχάριστη νότα (:roll: :roll: )
(σε μια φάση είναι ένας τύπος που μοιάζει στον Hetfield αλλά πολύ όμως …) :lol: :lol: :lol: :lol:
χαχαχααχα το είδα αυτό τον αυγουστο ! πωω τι μου θυμισες τωρα!:lol: :lol: :lol: :lol:
Τhe assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
στα αγγλικα χωρις υποτιτλους,πραγμα που σημαινει οτι εχασα αρκετους διαλογους αφου μιλουσαν σιγα και περιεργα οι βλαμενοι καουμποηδες.
Αλλα νταξει,καλη ηταν η ταινια.Δεν λεει ομως σινεμα στο Μπερλιν ε.
6.50 ευρα το εισιτηριο και 7.80 ενα μεσαιο ποποκορν και μια μικρη κοκα κολα
Α,και αυτος ο Casey Affleck εχει την πιο σπαστικη φωνη εβερ.
4 μήνες, 3 εβδομάδες, 2 ημέρες
Θέλει άντερα το $@#$$#@μενο. Πολύ καλή σκηνοθεσία σε πέρναγε όντως στο κλίμα και στο feeling της ηρωίδας, αλλά ρε γαμώτο… Αν ήθελα να τα βλέπω αυτά θα είχα πάει ιατρική και όχι Μηχανολόγος…
Ενδιαφερον φαινεται αυτο…
Περναγες Ιατρικη ρε θηριο?
η σκηνοθεσία ήταν όντως πολύ καλή (βραβεύτηκε στις Κάννες η ταινία). Σε πέρναγε μέσα στο κλίμα και στην αγωνία της πρωταγωνίστριας. Αλλά η υπόθεση και το όλο κλίμα είναι πολύ βαρύ και ψυχοπλακωτικό. Αφορά μία νεαρή Ρουμάνα που αποφασίζει να κάνει έκτρωση στη Ρουμανία επί Τσαουσέτσκου (που απαγορεύονταν) και όλο το τρέξιμο και το γαμήσι το περνάει η συγκάτοικος της.
Είναι ταινία που αξίζει να κάτσεις να δεις, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ψυχοπλακωθείς (επίσης δεν είναι mainstream ταινία που να ρέει η πλοκή και το story για αυτό αν είναι να πάτε να το δείτε και μετά να λέτε ότι ο karvou σας έστειλε σε κάτι ψευτοκουλτουριάρικα, μην πάτε καθόλου:p)
ναι, αλλά αχρείαστα ήταν τα μόρια… Μηχ. Μηχ. και ξερό ψωμί!!!
7 μέρες φαγούρα
Καλό ήταν,είχε κάποιες αστείες σκηνές και ο Μπεν Στίλερ όπως πάντα απίστευτος!
Κι εγώ αυτή. Ψιλομέτρια μου φάνηκε
Ε ναι,θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερη…:-k
30 Days Of Night
Ζομπια(περιπου), Αλασκα και Τζος Χαρτνετ. Τι αλλο να ζητησει κανεις.
Μπεογουλφ είδε κανείς να μας πεί?
Φοβερός σκανδιναβικός μύθος, το είχα διαβάσει μικρός, με σπαθιά. Εχει δυνατο καστ (Χοπκινς, Τζολί κ.α) το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως μοιάζει καρτουνίστικο σαν τη μούφα με τους 300 του Λεοναιντας…
αυτο ειδαι κι’εγω. μεγααααλη πατατα.
Το ειδα προχθες σε 3D προβολη.Η ταινια ειναι Πεογουλφ,αλλα η φαση με το 3d ειναι ψαρωτικη και κονομας και γυαλουμπα 80’ς για τις αποκριες!Παντως αυτη η φαση θα χει ψωμι μαλλον απο δω και περα και πιστευω θα μετραει πολυ αν γυριστει κανα δυνατο θριλερ μ αυτον τον τροπο.
Τόσο χάλια?
4 μηνες 3 εβδομαδες 2 μερες. Ρουμανικη κουλτουρα, εμενα μου αρεσε πολυ παντως.
ρε το ταξιδερμια το δε κανεις???