Clutch - 26 Ιουνίου Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου Αθήνα

ελπίζω να προλάβω για Θεσσαλονίκη… αύριο με βλέπω μετά την σχολή να πετάγομαι δίπλα στο τικετ χαουζ…

εγώ από το public πήρα, αλλά δεν ξέρω αν έχουν μείνει ακόμα 20άρια

αν δεν έχει ο τζο, θα πεταχτώ μέχρι εκεί… ελπίζω να βρω…

Από το φβ της Detox:
Τα εισιτήρια των 20 Ευρώ για την συναυλία των Clutch και Planet of Zeus στην Αθήνα έξαντλήθηκαν. Λόγω της αναβάθμισης του συστήματος Taxis, τα εισιτήρια των 25 ευρώ θα βρίσκονται στα σημεία πώλησης από την Τετάρτη 17 Απριλίου.

για σαλονικα παιζει να βρω τελευταιες μερες λετε; φοβαμαι ρε τις αδειες εκεινο τον καιρο, θα εχει φουλ εμπλοκα

Γαμώτο, παίζει να λείπω σε ταξίδι εκείνη την ημέρα, στο εξωτερικό :(…

Για Θεσνικη όποιος ενδιαφέρεται κάνουν 20 ευρώ. Πήρα σήμερα.

Από που ;;;

public

Ετοιμάζω τη γενειάδα μου μέχρι τον Ιούνιο θα ναι κομπλέ…

πήρα και γω σήμερα 2 από τικετ χαουζ… έχει ακόμα 20άρικα θεσσαλονίκη…

πιο φτωχό αρτγουορκ δεν έχω δει σε εισιτήριο… το επόμενο βήμα είναι να το γράφουν σε ένα λευκό κομμάτι χαρτί ή χαρτοπετσέτα…

Και εγώ αυτό κάνω :lol::lol::lol::lol:

Κλασική detox… και το περσινό ejekt έτσι, και το slayer/down φέτος πάλι έτσι…

Ε το artwork στα εισιτηρια και οι αφισες πλεον ειναι ενα εξτρα εξοδο που προσπαθουν να το αποφυγουν οσο μπορουν οι εταιρειες, λογικο μου φαινεται.
Σιγα σιγα πιθανοτατα τα εισιτηρια θα ειναι οπως παντου εξω, δηλαδη μια εκτυπωμενη κολλα Α4 με ενα barcode πανω (αν και το barcode προυποθετει να υπαρχει και το αντιστοιχο μηχανημα που θα το διαβασει, και τετοια δεν εχουμε ακομα).

αν έπεφταν και οι τιμές του εισιτηρίου τώρα που αποφεύγουν αυτό το “περιττό” έξοδο θα ήμασταν όλοι κομπλέ…

Τσίμπησα κι εγώ χθες για Θεσ/νικη.Έχει ακόμα 20αρια εισητήρια. Άντε άλλοι δύο μήνες. Αλλά ρε παιδιά γενειάδα μέσα στον καύσωνα δεν παλεύεται. Σαν μεξικάνος σε σπαγγετι γουέστερν ένα πράμα!

Δοκιμασία της πίστης σου είναι αδερφέ… πως θα ξεχωρίσουν οι αμνοί από τα ερίφια…??

The band takes turns writing the set list. Night 1 of the tour Dan, night 2 JP, night 3 Neil, night 4 Tim. Then they repeat the cycle through the tour.

Απάντηση σε fan [U]στο facebook της μπάντας[/U] για το εκάστοτε σετλιστ της περιοδείας.

Επιβεβαιωνεται αυτο στα 12 πχ τελυταία τους live?
Μακάρι να ξέρουμε και τι θα παιξουν …

Ρε γμτ ενω παιζουν πολλά απο τον νεο δισκο (γαματος) , τα gone cold,the face ακούγονται σπάνια :frowning:

Ποστάρουν το σετλιστ της κάθε βραδιάς. Ακόμη και το Regulator δεν είναι σίγουρο!