Clutch - 26 Ιουνίου Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου Αθήνα

ή τράπεζα

έχει νομίζω στο site τους τρόπους πληρωμής… Πιστωτική/χρεωστική VISA δέχονται 100%…

ΚΑΙ τράπεζα, για να το πω καλύτερα… :stuck_out_tongue:

τα ξέρει ο kalouas :stuck_out_tongue:

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας master/visa/american express. Eπίσης μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας με μετρητά. ¨Η αν σας αφήσει το σύστημα μπορείτε να κάνετε κράτηση και να γίνει η πληρωμή μέσω Δίας (τραπεζικού λογαριασμού). Εν συνεχεία μετά την πληρωμή λαμβάνετε τα εισιτήρια σε ηλεκτρονική μορφή στο email που θα δηλώσετε στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες

και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών ε!

αισίως τσίμπησα και εγώ το τικετάκι μου για Θεσσαλονίκη 8)

να πας να γαμηθείς. ευχαριστώ

Και εγω χθες!! :smiley:

πήγες να γαμηθείς;;; :lol: 8)

λιγότερο από 4 εβδομάδες!! 8)

[SIZE=“4”][I][FONT=“Times New Roman”]Well you made me weap…[/FONT][/I][/SIZE]

αντε γιατι κοντευουν να με φανε τα μουσια:D:D

και γω το ίδιο είχα κατα νου αλλά με τα 30άρια που βαράει δεν την πάλεψα και μετά από 9 μήνες καλλιέργειας τα έδωσα μπούλο… δεν άντεξα…

26 και σήμερα για το μακελειό…

μόνο εμένα δεν με πειράζει σε αυτό η ζέστη; γαμώ… :slight_smile:

θα πάω και στον Neil να του πω ότι τ’αφήνω για πάρτη του…

χαχαχα ποσο χαζοπαλικαρα μπορει να ήμαστε?? :stuck_out_tongue:

και εγω ελεγα προχθές να ξυριστώ αλλα μετα ειπα ασε μωρε μετα τους clutch…

και εγώ αφήνω αλλά είμαι σε πρόωρο στάδιο. ό,τι προλάβω :stuck_out_tongue:

καλούα θέλω συμβουλές για το “φορμάρισμα” του μουσιού :stuck_out_tongue:

σάμπως ξέρω εγώ; εμείς οι βλάχοι όπως λάχει που λένε… :stuck_out_tongue:

Ανακοίνωση της Detox:

Η συναυλία των CLUTCH και Planet Of Zeus στην Αθήνα έγινε sold out. Λόγω μεγάλης ζήτησης, μεταφέρεται στο μεγαλύτερο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ (Ιερά Οδός 7-13). Ήδη πωλούνται 500 επιπλέον εισιτήρια, τα οποία φεύγουν με γοργούς ρυθμούς.

Ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια που αναγράφουν τον αρχικό χώρο διεξαγωγής της συναυλίας.

Για την συναυλία της Θεσσαλονίκης, έχουν μείνει λιγότερα από 50 εισιτήρια των 20 Ευρώ.

Εισιτήρια

για Αθήνα: 25 ευρώ στο www.ticketarena.gr, το www.viva.gr και στα Public και Tickethouse
για Θεσσαλονίκη: 20 Ευρώ (τα πρώτα 500) και 25 Ευρώ στο www.ticketarena.gr, το www.viva.gr και στα Public και Tickethouse

τον ήπιαμε …

καλά στη Θεσσαλονίκη ακόμα να φύγουν τα 500 πρώτα??

Αφού θα γίνει σε μεγαλύτερο χώρο θα πάω! Το θέλει η μοίρα!!! :smiley:

γιατι?