βασικα χεστον ηχο air condition εχει;
τοσα χρονια ρε πστη μου δε μπορουν να βρουν εναν ανοιχτο χωρο για 2000-3000 ατομα να γινονται τετοιες συναυλιες το καλοκαιρι, πρεπει να λιωσουμε δηλαδη για να δουμε ενα live
βασικα χεστον ηχο air condition εχει;
τοσα χρονια ρε πστη μου δε μπορουν να βρουν εναν ανοιχτο χωρο για 2000-3000 ατομα να γινονται τετοιες συναυλιες το καλοκαιρι, πρεπει να λιωσουμε δηλαδη για να δουμε ενα live
interpol που είχα δει εκεί μια χαρά ήχο είχε, και από εξαερισμό/κλιματισμό γαμώ!!
ΧΜΜμΜμ εδώ ο Αντώνης γράφει για προβλήματα στον ήχο χωρίς βέβαια να διευκρινίζει αν έφταιγε ο χώρος…έχει πάει κανείς ???
http://www.rocking.gr/live/Megadeth_Kvelertak_@_Entertainment_Stage_200612/13214/
Δηλαδή πόσο κόσμο αναμένεται να έχει το live ???Αν δεν έχει καλό κλιματισμό/εξαερισμό λογικά θα βγούμε όλοι 10 κιλά ελαφρύτεροι…Ποιο μετρό βολεύει ???
όλοι λένε τα χειρότερα για τον ήχο… το μετρο για γκαζι (κεραμεικος) βολεύει! επίσης δεν έχω καταλάβει, η διεύθυνση είναι ίδια (ιερά οδός 7-13) που θα γίνονταν δλδ? :-k
βέβαια άλλο ήχο θ χει στσ clutch κ άλλο στους σάπιους τους megadeth (όλα τέρμα και άγιοσ ο θεός)
βασικά πείτε εσείς που ξέρετε, πόση ώρα περίπου παίζουν και πώς κινούνται στα σετλιστ(κυρίως από ποια άλμπουμ παίζουν κλπ)
Γυρω στα 14-17 τραγουδια (αρα γυρω στο 2ωρο; ) και παιζουν και αρκετα διαφορετικα τραγουδια απο λαηβ σε λάηβ!
κεραμεικός… άντε και θησείο με λιγάκι περπάτημα.
Δεν μπορουν να αλλαξουν και τη γαμημενη την ημερομηνια να το πανε 2-3 μερες μετα να ερθω κι εγω?
εσύ είδες Uncle Acid & The Deadbeats. δεν πρέπει να μιλάς. [-X
Τσέκαρε στην σελίδα τους στο facebook που ανεβάζουν το σετλιστ κάθε βραδιάς.https://www.facebook.com/Clutchband
Ελα.
Θα ξαναδω το Νοεμβρη. σαπορτ στους ΣΑΜΠΑΘ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Φοβερη ιδεα, πως δεν το σκεφτηκα.
Βλαχο.
ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΕ
…μια χαρά χώρος…θα περάσετε ακόμα καλύτερα όσοι πάτε:):!:
Setlists από τα τελευταία live: (photo του συγκροτήματος στο facebook)
Παίζουν σχεδόν ολοκληρο το earth rocker.Ομορφα!
παρτάρα! θα πέσουνε κορμιά! :drunk:
βόρειοι, να γίνει φορουμοσυνάντηση στο live ε!
Δυστυχως θα τους χασω και αυτη τη φορα ρε πουστη…
Ισως ειμαι στην Αθηνα για χαλαρες φαπες εναντια στην μοδα
για επιστροφή από Principal παίζει μόνο ταξί?