Clutch - Gagarin205 21/07/2010!

Ρε τι μπιγκ φορ και κολοκύθια τούμπανα. Ψόφια πράγματα. Εγώ με Church of Misery, Bolt Thrower και Clutch έχω κλείσει για φέτος. Της πουτάνας!

Το Αν είναι ανοιχτό 21 ιουλίου???

όταν έλεγαν πως είναι τίμια μπάντα που ιδρώνει στο σανίδι δεν είχαν αυτό ακριβώς κατά νου,ε;:stuck_out_tongue:

τι να λέμε τώρα για τα ξαδέρφια;

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

χυνω.ιδρωτα

λοιπον,πρεπει να οργανωθει καλα αυτο.θα προτεινα οτι ισως 8α ηταν καλθτερο να παιχουν σε καμια εκθεση με λιπασματα και γεςργικα μηχανιματα για να ειναι κοντα στη φαση τους.επισης σε αυτο το λαιβ σκεφτομαι να σκασω με σαλοπετα λαδομενη τιγκα

howdieeeeeeeeeeeeeeeee

ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ απ’ ολες τις αποψεις. Ιουλιο περσυ στο ΑΝ με k2b και ημουν λουσμενη και μπιχλιαρα χωρις να εχω κοπανηθει. Ποιος μας σωζει αυτη τη φορα. Βαλτε τους αλλου γαμω τη τρελα μου να το χαρουμε οπως πρεπει.

πω πω 8α πε8ανουμε απο τη ζεστη παλι
οποιος εχει σκοπο να σκασει, μπανακι πριν οπωσδηποτε ε? :please:

για κάποιον περίεργο λόγο είχα ροκενρολ διάθεση εκείνο το βράδυ και διασκέδασα τρελά ακόμα και με τη μασχαλίλα. γεννεθλιάζω εντωμεταξύ τη μέρα που παίζουν οι κλουτς, αλλά δύσκολο το βλέπω ρε γαμω μεσοβδόμαδα να βρω άτομα για κάθοδο. έναν αλμυρό δίωρο χορό στο αν πάντως τον ξανάριχνα άνετα :smiley:

ωπ μεταφερθηκε η ανασταση για καλοκαιρι!!! ωραια…:):stuck_out_tongue:

Πάντοτε εύστοχος ο προηγούμενος χρήστης! :smiley:

Σας αγαπάμε, σας στηρίζουμε, αλλά αλλάχτε το μέρος. Θα έρθει ΚΟΣΜΟΣ, οπότε~

Θα έρθουμε ρεεεεεεε, καλά τα λέει…

CLUUUUUTCH!!! :bow2::bow2:

Μόνο μαζί.

venerate λοιπόν.

20-25 ευρώ είσοδος.

ας ελπίσουμε να μεταφερθεί κι αυτό στη σφεντόνα όπως οι καυλέσα

μακάρι.

κλατς εδώ και μετά φεύγουμε για χάη βόλτατζ.

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
δεν εχω λογια…

το otherside λεει πως παιζουνε την αλλη τεταρτη :? :? :?

Η ημερομηνία είναι ίδια, ο χώρος αλλάζει :wink:

γκαγκαριν;;;
λογικα γτι το ΑΝ ειναι μικρο απ οσο ξερω…θα σκασει κοσμος πολυς σιγουρα…

Στο πρόγραμμα του ΑΝ πάντως δεν είναι η συναυλία . Ελπίζω να γίνει σε ανοιχτό χώρο για να μαζέψει το περισσότερο δυνατό κόσμο και για να δούμε live υπό ανθρώπινες συνθήκες.

:thumbup:

Δεν ξεχνάω μια φορά που πήγα Αύγουστο στο An να δω Atheist…no comment!
Άνετα πεθαίνει κάποιος εκεί μέσα! Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ζώα!

Γιατί να μη γινότανε το live σε καμιά παραλία, ε? Σε φάση duna jam…
Ό,τι πρέπει για stoner/sludge σκηνικά!