αυτο το λαηβ δεν πρεπει να χαθει με τιποτα…με τιποτα ομως…
Αν κάτσουν φράγκα τότε το ψήνω άσχημα.
Τι εννοείς αν κάτσουν φράγκα; Για 20/25 ευρώ μιλάμε και είναι σε ένα μήνα. Ένα ευρώ βάζεις στον κουμπαρά κάθε μέρα και το τσιμπάς το εισητήριο… Ή στην τελική κάνεις μια επίσκεψη σε τράπεζα σπέρματος για κατάθεση… Άλλωστε δεν ξέρω για σας αλλά εγώ από τη στιγμή που ανακοινώθηκε έχω ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΒΛΕΣ!!!
Εσύ με τις μόνιμες καύλες ακούμπα λίγο το πουλάκι σου στη λεκάνη και υπολόγισε και μας που είμαστε απο επαρχία και εκτός αυτών των 20/25 ευρώ χρειαζόμαστε και λεφτά να έρθουμε δηλαδή ΟΣΕ ή ΚΤΕΛ και λεφτά να φάμε γιατί δεν έχουμε σπίτι εκεί.
Ok boy… My bad. Ομολογώ ότι δεν σκέφτηκα πως μπορεί να έρχεσαι από μακριά… Απλά είναι συναυλία που θα μετανιώσει πάρα πολύ όποιος τη χάσει…
Δεν ειδα πουθενα αντιστοιχο thread και πιστευω πως αξιζει να το ξερουν ολοι αυτο το γεγονος :D:D
Για οσους δν γνωριζουν τους clutch ας ακουσουν προσεκτικα αυτο το κομματι
EDIT τελικα υπηρχε αντιστοιχο thread… ευχαριστω
Έχει πάρει κανείς εισητήρια από το Internet?
Απλή εκτύπωση του εισητηρίου & μετά αυτοί τσεκάρουν το serial number απ’ότι έχω καταλάβει?
σαγαπαω, το ξερεις
πληρώνεις με paypal και στο mail σου βρίσκεις pdf του εισητηρίου. Εκτύπωση και στην είσοδο σου δίνουν το εισητήριο κανονικό για το αρχείο σου…
Ναι. Οκ, θενξ. Όντως καλύτερο το κανονικό εισητ από την κόλλα Α4:p
κομμένο και ραμμένο για την αφεντιά μου είναι αυτό το live…8)
θα πάω αύριο να τσιμπήσω εισιτηριάκι.
ξέρει κανείς άν τα 20 ευρώ είναι μόνο για προπώληση από ίντερνετ ή και από τίκετ χάουζ?:-k
25 η προπώληση.
οκ θένξ.
πάντως μιας και αναφέρθηκε για το άν θα γεμίσει χλωμό το βλέπω.στην ελλάδα πιστεύω πως δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο αλλού και η ημερομηνία είναι λίγο περίεργη.
τσιμπησαμε το χρυσαφι εισητηριακι
και τωρα περιμενουμε με ανυπομομησια… :):)
13 μερες για το λαιβ του καλοκαιριου…
[FONT=“Trebuchet MS”]Sorry παίδες, αλλά μόλις σήμερα πήρα το τελευτάιο internet-ικό εισιτήριο.
Μην με καταραστείτε! :roll:
Καλό σημάδι αυτό πάντως! Μακάρι να έχει κόσμο!
Ελπίζω να είναι μια συναυλία-όαση στη μέση του καλοκαιριού!
Αναμένουμε με ανυπομονησία…[/FONT]
ποσο εχει το ticketo?
Το ηλεκτρονικό ήταν στα (20 + 1.25) Ευρώ.
Τώρα πια η προπώληση και το ταμείο είναι στα 25 ?.
γνωρίζει κανείς τι παίζει από merch?
Νο. 231 8)