Clutch - Gagarin205 21/07/2010!

lol τι 23,15? Εννιάμιση ξεκινά το λαιβ. Πόση ώρα θα παίξει το σαπορτ?

ναι, όμως κρίνοντας από την εμπειρία μου στις συναυλίες της venerate 21:30 σημαίνει 22:00.και παίζουν και οι speedblow (οι οποίοι είναι εξαιρετικοί και είμαι περίεργος να ακούσω το νέο τραγουδιστή τους), οπότε η λογική λέει κάπου μεταξύ 23:10 και 23:20.
ίδωμεν…

edit: το χρονοδιάγραμμα που λέω είχε τηρηθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στους mono το 2009 που ήταν επίσης της venerate και ξεκινούσε ίδια ώρα.τώρα δεν ξέρω.πάντως το support δε θα παίξει και 20 λεπτά ξέρω’γω…

αρα 10.30 πρεπει να ειμαι εκεi. thanks

ατομο που ξερει καταστασεις,μουπε οτι μετα τη συναυλια οι clutch θα πανε στο alley cat στο γκαζι για ποτα

μη σας παρω κ στο λαιμο μου αλλα αν καποιος θελει να τους δει μετα…

(πατε με δικη σας ευθυνη ε δεν ειμαι ο tour manager τους στην τελικη)

ο συνδυασμος 21 ιουλιου και κλειστος χωρος μπορει να ακουγεται τρομακτικος, αλλα εαν, ΕΑΝ, βαλουν τα αρκουδισιον να δουλευουν, πιστευω οτι θα ειμαστε κομπλε…αλλιως θα λιωσουμε γμτ

αφου λεει σαπορτ 21.30, αυτο σημαινει οτι θα τελειωσει κατα τις 10, αρα κλατς γυρω στις 10.30 - εκτος εαν παιξει το σαπορτ παραπανω ή αργησουν για αλλο λογο, και παει 11.
ελπιζω πως οχι γιατι δουλευουμε αυριο, γαμω τις καθημερινες μεσα

τελικά μια χαρά πήγαν όλα και στην ώρα τους.
με λίγες πινελιές:

-οι clutch είναι μια μπάντα που απλά το σανίδι είναι ο φυσικός της χώρος.επίσης ο neil fallon είναι από τα πιο cool άτομα που έχω δει.γενικά όλοι τους είναι πολύ απλά άτομα.η μόνη διαφορά τους από το κοινό είναι μόνο το ότι αυτοί βρίσκονται στη σκηνή.

-στο setlist έδωσαν βάση στον πολύ καλό τελευταίο τους δίσκο αλλά έπαιξαν και κάποια κομμάτια από το παρελθόν που μάλλον πλέον τα παίζουν σπάνια.

-στα instrumental μέρη έδειχναν jazz διαθέσεις αυτοσχεδιάζοντας και παρατείνοντάς τα και ώρες ώρες ένιωθα πως βρισκόμουν σε κάποιο σκοτεινό blues club του chicago στα τέλη των 70’s…

-στις πιο ηλεκτρικές groovy στιγμές τους απλά δε μπορούσες να μείνεις ακίνητος.ήταν τέτοια η ένταση που λάμβανες από τα ηχεία που λες και σε εξανάγκαζαν να λικνιστείς στους ρυθμούς τους…

-η εκτέλεση του “let a poor man be” μου έφερε στο μυαλό την εξής ιδέα; οι clutch είναι ό,τι πιο κοντινό στους ac/dc στη μουσική σήμερα.μια κιθάρα, ένα μπάσο, ένα σετ από drums και τίποτε άλλο.μετά από τέτοια μουσική δεν έχεις διάθεση να ακούσεις τίποτα το μουσικά εξεζητημένο τις επόμενες ημέρες.

-δεν έπαιξαν το regulator…βέβαια από την άλλη έπαιξαν κάποια άλλα σπάνια τραγούδια.θα πρέπει να είναι κουραστικό να σου ζητάνε όπου πας να το παίξεις.βέβαια αν υπήρχε στο setlist δε θα χάλαγε κανένα νομίζω.:slight_smile:

-όποιος έχει το τηλέφωνο της κοκκινομάλλας φωτογράφου με τα φοβερά ροζ αποκριάτικα γυαλιά ας κάνει την καλή.8)

[SIZE=“5”]ΈΧΥΣΑ 5 ΚΙΛΑ[/SIZE] ιδρώτα !!!

Γαμιστερή συναυλία! Άψογοι οι Clutch!

Επαγγελματίες με την καλή έννοια.

Μεγάλος performer και τεράστια φωνή ο Neil Fallon. :bow:

Από τις καλύτερες συναυλίες ηχητικά που έχω ακούσει ever στο Gagarin. Ηχος ΜΠΟΜΠΑ!

Ο μπασίστας ήταν σε άλλο επίπεδο. Σε κόλλαγε στον τοίχο με το παίξιμό του. Ειδικά στα τζαμαρίσματα ήταν απολαυστικότατος!

Ο μπουλούκος ο κιθαρίστας όταν με τη σειρά του καμπούριαζε πάνω από το ταυράκι του, απίστευτοι ήχοι γέμιζαν το χώρο. Μαγεία!

Τίγκα το Gagarin. Αν γινόταν η συναυλία σε ένα πιο ανθρώπινο χώρο θα ήταν ιδανικά. Την θέλει την παραλία του… :wink:

ΝΑΙ οι Clutch είναι απείρως καλύτεροι live !!!

Επίσης μπράβο στα παιδιά από τους Speedblow. Εξαιρετικοί και πάλι. =D>

Sorry για τις σκόρπιες σκέψεις, το μυαλό μου είναι ακόμη αφυδατωμένο…

Ζηλεύω… :frowning:

πρέπει να έγινε sold out ε?πάντως έτσι άκουσα.

να πω και δυο λογάκια για τους speedblow, οι οποίοι έκαν κίνηση ματ με την αλλαγή τραγουδιστή καθώς ο προηγούμενος αφοσιώθηκε πλέον στο μπάσο.αυτό που με χάλαγε στους speedblow ήταν τα φωνητικά.με το νέο τραγουδιστή ξεπεράστηκε αυτό το πρόβλημα καθώς η χροιά του και η παρουσία του είναι τελείως stoner και χίλια μπράβο για τη μπλούζα kylesa που φόραγε.8)άψογοι, και λογικά εφόσον δέσουν με το νέο τραγουδιστή, ο επόμενος δίσκος τους θα είναι αριστούργημα στο χώρο.

εγώ ήμουν στον αριστερό εξώστη και έκανα δέκα μπάνια από ιδρώτα.δε θέλω ούτε να φανταστώ όσους ήταν κάτω…:stuck_out_tongue:

Νταξει, πήγα να πεθάνω από τη ζέστη αλλά ανακάτεψα την ιδρωτίλα με λίγο νερό και ήρθα στα ίσα μου. Φοβερό λαηβ, περιμέναμε ότι οι κλατς θα βρουν τον εαυτό τους στη σκηνή, κάνει μπαμ από τους δίσκους. Έτσι έγινε δηλαδής. Χορέψαμε, όλα όμορφα. Ο ήχος πράγματι ήταν καλός. Εκεί που καθόμουν (πίσω δεξιά) ήταν λίγο ψόφια τα πράματα και με χάλασε κάπως αλλά κατάλαβα τι γινόταν μπροστά όταν έπαιξαν electric worry που δεν έμεινε κανείς στη θέση του. Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια [SIZE=“1”]… κατά προτίμηση χειμώνα.[/SIZE]

Εκανε ζεστη αλλα αντεχες…και δν λογαριαζες :slight_smile: Μου εκαναν παρα πολυ καλη εντυπωση οι speedblow…νομιζω οτι ειναι μακραν το καλυτερο

Εκανε ζεστη αλλα αντεχες…και δν λογαριαζες :slight_smile: Μου εκαναν παρα πολυ καλη εντυπωση οι speedblow…νομιζω οτι ειναι μακραν το καλυτερο support act που εχω δει…νομιζω πως απο εδω και περα θα τους ακολουθω…

Με clutch…ενταξει…εχυσα πολλων ειδων υγρα :D::lol:Ηταν τρομεροι…δν σε αφηναν ακινητο ρε παιδι μου το διασκεδαζες…τρομερη μπαντα και φαινονται τοσο απλοι και προσιτοι ανθρωποι…Τωρα που τους ειδα και live ειναι πια μεσα στις μεγαλες μου αγαπες…Ξερουν να παιζουν μουσικη οι τυποι…πως να το κανουμε τωρα; Δικη τους κατηγορια…αντε και να ξαναρθουν!!!:smiley:

Hate to say but I told you so… Ότι live σπέρνουν το ήξερα γι’αυτό και τους περίμενα πως και πως… Και οι καριόληδες ήταν καλύτεροι απ’ότι τους περίμενα! Περισσότερα αύριο…

απ αυτά που διαβάζω, θα το χα μετανιώσει αν είχα έρθει :stuck_out_tongue:

Γραφικός - ξεγραφικός, ένα Regulator προς το τέλος μου έλειψε.

Απίστευτο groove, εκπληκτικός ντράμερ, μπάσο-βράχος, κιθαρίστας αφωσιομένος στο όργανό του, κύριος. Και Neil Fallon που αν το ήθελε θα γινόταν ο απόλυτος ιεροκύρηκας, αλλά ευτυχώς προτίμησε να αξιοποιήσει το ταλέντο του αλλιώς…

Ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει στο Gagarin με την εξαίρεση μιας φάσης που χάθηκαν τα φωνητικά.
Επίσης από τις λίγες φορές που πραγματικά γούσταρα το σαπόρτ…

More Cowbells!!!

νταξ η ζεστη απαλευτη

αλλα η μπαντα ειναι τεραστιου βεληνεκους

ευτυχως παιξανε ολες τις κομματαρες τους

παραπονο μου απο το σετλιστ το promoter (of earth causes) με την απιστευτη ρεφραιναρα του, αλλα οκ μην ειμαστε και πλεονεκτες!

ο ντραμερ ειναι παιχτουρα με πολυ γαματο στυλ
ο μπασιστας γκρουβαρε και γεμιζε τον ηχο οπου χρειαζοταν
ενω ο κιθαριστας πρεπει να παρει το βραβειο του πιο υποτιμημενο riff maker!!!

νταξ για τον fallon δεν υπαρχουν λογια
the preacher of rock n roll!!

THE POWER OF THE HOLY GHOST COMES TO TOWN!!!

Βαριέμαι να πω τίποτα. Όσοι θέλουν να ξέρουν κοιτάξτε το ποστ νο16 του θρεντ.

Οι Clutch θα πρεπε να έχουν τη δημοτικότητα των ακεντέκε.

ακριβώς αυτό.το επεσήμανα κι εγώ.
βλέποντάς τους live σιγουρεύτηκα ότι είναι ότι πιο κοντά υπάρχει σήμερα στους ac/dc (και βασικά ότι πιο κοντά έχει υπάρξει γενικά στους ac/dc).

Αν τους βλέπαμε υπό ανθρώπινες συνθήκες θα ήταν το τέλειο live. Rock Rock Rock 8)