Σίγουρα δεν έχει δουλειά το φόρουμ,αλλά αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τις συναυλίες, μόνο τα μέηλ τους κοιτάνε?Δεν ασχολούνται με το τι γίνεται στον έξω κόσμο?Σόρυ, αλλά αυτό μου θυμίζει πολιτική μέταλ χάμμερ.Και το λέω για τεράστιο μείον…Σε λίγο θα μας πούνε οτι δεν πάνε σε συναυλίες αν δεν έχουν πρόσκληση από τους διοργανωτές(Μέταλ Χάμμερ σπίκινγκ)…:lol:
Ε τι να σου πω τωρα και σενα.
Δεν μπορεις να ανεβασεις μια συναυλια με το ετσι θελω,χωρις δελτιο τυπου
ή αφισα ξερω γω.
Και υπαρχουν πολλοι που ασχολουνται με το σαητ αλλα οχι και με το φορουμ.
επειδή όμως το μέταλ χάμερ βρέθηκε μπλεγμένο (στο λάιβ των dodheimsgard) και έτρεχε να μαζέψει τα ασυμάζευτα άλλων, καλά κάνει και το ρόκιν και δεν ανεβάζει χωρίς δελτίο τύπου.
Μία φορά θα γίνει η στραβή και μετά τρέχα-γύρευε.
Ε, εισαι τοοοοοοοοοοοοοοσο δα λιγακι αδικος εδω. Γιατι; Συντακτης ανοιξε το θρεντ και δεν κοιταμε μονο τα μεηλ μας οπως ειδες. Απλα, αν δε μας ενημερωσει ο εκαστοτε διοργανωτης τα τελειως απαραιτητα (τιμη εισητηριου, ωρα εναρξης), πως να τα αναρτησουμε; Και θα μου πεις, δε μπορειτε να τα τσεκαρετε μονοι σας; Και θα σου πως, μπορουμε, αλλα δεν ειναι καπως να κανουμε εμεις τη δουλεια αλλου; Ασε που εχουμε ενα σωρο αλλο πραγματα να θυμομαστε. Οσο για τις προσκλησεις, εισαι λιγο φαουλ…Αγαπη.
Γιατί ο έξω κόσμος είναι μόνο το φόρουμ?Δεν ξέρω,μου φαίνονται πολύ “επαγγελματικές” αντιδράσεις αυτές και είμαι 100% ενάντια σε κάτι τέτοιο.Όταν διοργανώνεται μία συναυλία από ΟΧΙ λαμόγια διοργανωτές, από άτομα με καύλα για τον χώρο και δεν στηρίζονται γιατί ΤΟΛΜΗΣΑΝ να μην στείλουν δελτίο τύπου(!!!),μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο.Τι είναι το Ρόκινγκ, το CNN ξέρω γω, που πρέπει να διασταυρώσει μία είδηση 1000000000000000000 φορές πριν την βγάλει στον αέρα? [-X
Υ.Γ.Μην το πάρεις ως προσωπική επίθεση έτσι?Δεν μιλάω προσωπικά για σένα.Απλά κάποια πράγματα με τσαντίζουν και έτυχε να απαντήσεις εσύ,οπότε σε σένα θα τα πω
ΈΔΙΤ:Τις προσκλήσεις δεν τις είπα σαν γεγονός αγάπη…Ούτε περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο.
Οχι μανα μου, δεν ειναι θεμα διασταυρωσης η μη. Ειναι θεμα συμπεριφορας. Γινονται τοσες συναυλιες καθε μερα, ετσι δεν ειναι; Αν εσυ, που κανεις το λαηβ δεν με ενημερωσεις για να προβληθει η συναυλια σου στο κατω κατω βρε αδελφε, τι να κανω εγω; Επειδη εμαθα πως κανεις συναυλια, να τρεχω να ψαχνω σε αλλα σαητ πληροφοριες που πρεπει εσυ να μου στειλεις για να τις αναρτησω στο δικο μου; Σου φαινεται λογικο πως πρεπει να γινει ετσι, αλλα δες το κι απο τη μερια μας. Και προς θεου δεν εχει να κανει προσωπικα με τον εκαστοτε διοργανωτη. Εχει να κανει με την εννοια της συνεργασιας.
Αυτή η ενημέρωση από τον διοργανωτή, δεν σας κάνει?Έχει αναρτηθεί 1 σελίδα πίσω.
EAT METAL RECORDS
Presents:
COUNT RAVEN Live in Greece
SUNDAY 14 FEBRUARY 2010
SIN CITY CLUB, ATHENS
Support bands:
LITANY
HELLROAD CARAVAN
Ticket=20 euro
PRESALE STARTS ON 29 OF JANUARY
METAL ERA, NO REMORSE, SIRENS RECORDS, NUCLEAR BLAST,EAT METAL.
αν και ο pot μιλά σοφά, ας εξηγήσω και εγώ κάποια πράγματα…
χρόνια τώρα η λογική του σάητ είναι να ανεβάζει στην ατζέντα του μόνο τα λάηβ για τα οποία ενημερωνόμαστε επίσημα από τους διοργανωτές μέσω email, είτε αυτοί είναι το sonisphere, είτε ο μήτσος με την παρέα του που παίζουν τοπικό λάηβ.
ο λόγος ? να έχουμε στα “χέρια” μας τα σωστά στοιχεία της συναυλίας και να μπορούμε να απαντήσουμε στους αναγνώστες μας σε περίπτωση λάθος. γιατί δεν θέλουμε πχ να στείλουμε κάποιον σε συναυλία που δεν θα γίνει ή που άλλαξε το εισιτήριο ή που άλλαξε το lineup. σαφέστατα δεν μπορούμε να στηριζόμαστε μόνο σε ανακοινώνεις blog ή Myspace, γιατί αυτές αλλάζουν καθημερινά και ποιος θα θυμάται τον χ, ψ μικροδιοργανωτή ? κανείς. το μόνο που θα πει είναι ότι το ρόκιν γράφει βλακείες. και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε.
σε περιπτώσεις που μας ξεφεύγει κάτι, το λέτε και το βάζουμε, όπως έγινε λίγο πριν με το Live των raven
ελπίζω να σας κάλυψα :roll:
Γεια χαρα παιδια
προσπαθησα να στειλο mail.
παρακαλω πειτε μου σε πιο mail να στειλω.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ LIVE.
EΥΧΑΡΙΣΤΩ.
GREG (EAT METAL)
τελικα απο σημερα εισητηρια θα βρειτε στο sirens + no remorse !!!
δεν θα μπορεσω λογω θεσ/νικης,και σκατα ηθελα πολυ να τους δω
τους θυσιασα για Βάητους ομως… :?
πολυ καλο το live χθες αλλα μικρη προσελευση κοινου ηταν δεν ηταν 200 ατομα.Η μπαντα ειχε κεφια και μας προσεφερε κλασσικα κοματια των κορακιων οπως jen, leaving the warzone,children’s holocoust,inam naudemina αλλα και the poltergeist, nashira,scream απο τον τελευταιο τους δισκο.Fondelius θεος αλλα και το rhythm section δεμενο και ακριβες.Γενικα ηταν μια αψογη και αξιοπρεπεστατη εμφανιση.
DOOM ON.
τιμιοτατο metal απο μια παραδοσιακη doom μπαντα. ο κοσμος, βεβαια, ξεχαστηκε λιγες μερες πιο πριν στο αν. αξιζαν παντως περισσοτερο κοσμο.
[SIZE=“6”]DOOM ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ[/SIZE]
Με μια λεξη: [SIZE=“4”]Θεοι!!![/SIZE]:bow2:
Συγχαρητηρια και στα δικα μας παιδια.:thumbup::thumbup:
Πρώτα απ’ όλα, αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους ελάχιστους ΗΡΩΕΣ που τίμησαν αυτή τη συναυλία.
Οι Σουηδοί έδειξαν στα κωλαράκια μας γιατί, τελικά, όταν μιλάμε για ΝΤΟΥΜ ΜΕΤΑΛ της δεκαετίας του ‘90, εννοούμε βασικά Cathedral και COUNT RAVEN. Παρ’ όλο που (όπως φάνηκε σε μένα τουλάχιστον) ο ήχος τους ήταν ψιλοαπαράδεκτος (στην αρχή δεν ακουγόταν καλά η κιθάρα, μετά όταν έφτιαξε η κιθάρα δεν ακούγονταν πολύ τα φωνητικά!), έπαιξαν ένα σωρό κομμάτια που δεν ξέρω αν θεωρούνται κλασσικοί ντουμ ύμνοι, αλλά θα έπρεπε γαμώ το ξεσταύρι μου! Ο Φόντε είχε λίγο άγχος και αυτό φαινόταν στον τρόπο που απευθυνόταν στον κόσμο ανάμεσα στα τραγούδια, αλλά στη διάρκεια των τραγουδιών δεν είχε κανένα πρόβλημα να θυμίσει γιατί είναι ο καλύτερος κιθαρίστας σε όοοοοοολο το ντουμ, όπως έχω ξαναγράψει, ενώ τραγουδάει όπως δεν μπορεί πια να τραγουδήσει ο Όζζυ. Σεβασμός και υπόκλιση σ’ αυτή τη μέγιστη μορφή του μεταλ λέμε!
Εξαιρετικά και τα δικά μας τα σαπόρτ! Οι Ηellroad Caravan πολλά υποσχόμενοι, σ’ ένα ύφος μεταξύ Cathedral και Pentagram (ακόμα και οπτικά! ο τραγουδιστής τους έχει τη σγουρή μαλλούρα και τα χίππικα ρούχα του Lee Dorrian και τη μουστάκα του Bobby Leibling!), κάποια ριφφς τους δεν ήταν ριφφς, ήταν ΡΙΦΦΑΡΕΣ! Οι δε Litany ήταν η epic doom πινελιά της βραδιάς. Τουτέστιν, Leif Endling και Άγιος ο Θεός του Ντουμ (και μάλιστα της Krux-ικής φράξιας!), τραγουδιστής που κοιμάται με το “Origins of Misery” των Lamented Souls στο στερεοφωνικό (ή το πικ απ, δεν ξέρω) και μια φωτογραφία του Simen Hestnaes στο προσκεφάλι (αλλά ΟΧΙ από φωτογράφηση των Dimmu Borgir!). Η αλήθεια είναι ότι στο σανίδι δεν τους πολυφαίνονται όλα αυτά (θα μου πεις, με τέτοιον ήχο…), αλλά τσίμπησα το δίσκο τους μετά και από τις φορές που το χω ακούσει άι λάικ βέρι ματς δις ευπρόσδεκτη δόση επικοντουμίλας.
ΝΤΟΥΜ ΟΡ ΜΠΙ ΦΑΚΙΝ ΝΤΟΥΜΝΤ ΡΕ :!:
μια χαρα…και γω ευχομουν μπας και τους φερουν και πανω, αλλα καλυτερα που δεν τελικα, γιατι ειπατε οτι ειχε λιγο κοσμο…φανταστειτε στην Σαλονικα ποσο λιγοτερο θα ειχε…
ένιγουεη.
κανενα σετλιστ εχει κανεις?