Crematory live Σάββατο 7 Μαρτίου, Gagarin205 ? Αθήνα

No 48:-k:-k:-k
Δεν παίζει να είμαστε μόνο τόσα άτομα για μια μπάντα με μεγάλο όνομα.Δεν ξέρω.Μόλις είδα το νούμερο έμεινα βλάκας.Εκτός αν έχουνε φέρει καινούργια παρτίδα.Τι να πω…:-k:-k

Now playing: Crematory - Have You Ever
via FoxyTunes

Σιγα το ονομα οι Crematory. Ειδικα στην Ελλαδα οπαδους πολλους δεν εχουν.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8. Ξέρουμε αν θα υπάρχει support?

Ανεξάρτητα αν υπάρχουν οπαδοί στην Ελλάδα,είναι μεγάλο όνομα:wink:

Πουθενά δεν έχω δει να αναφέρουν support αλλά μπορεί να έχει,που λογικά πρέπει να έχουν.Θα δούμε αύριο:D

Now playing: Crematory - Resurrection
via FoxyTunes

Ήταν υπέροχα!Όσοι ήταν εκεί πιστεύω θα πέρασαν τέλεια!
Δυστυχώς είχε ελάχιστο κόσμο.100 άτομα μπορεί να λέω και πολλά.Κρίμα πραγματικά για το όνομα της μπάντας.
Έπαιξαν 1 ώρα και 25 λεπτά.Τραγούδια απ’όλη σχεδόν την καριέρα τους.Είχαν τρελό κέφι,επικοινωνιά με το κοινό και πειράγματα μεταξύ τους.Μακάρι να μας έρθουν σύντομα και αυτή τη φορά με περισσότερο κόσμο και πιο πολύ ώρα.Θα ανεβάσω μερικές photo αργότερα ή αύριο.

Now playing: Shinedown - Yer Majesty
via FoxyTunes

Οχι ρε γαμωτο,σημερα το πηρα χαμπαρι πως ηρθαν…πωπω εσκασα μιλαμε :cry: Τι σκ@τ@,κανεις δεν μου το ειπε. Μακαρι να ξαναρθουν…

Μπραβο μας για αλλη μια φορα…[-X
Πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση τους, οπως φανταζομαι και κανενα group στο πλανητη να παιζει σ’ενα χωρο σαν το gagarin με 100 ατομα κοινο…:frowning:
Καλυτερα να ειχε ακυρωθει η να αλλαζαν το χωρο…τουλαχιστον σ’ενα Texas Necropolis δε θα φαινοταν τοσο χαλια η κατασταση…
Οι Crematory παντως εσκισαν!!! Ειδικα το medley στο τελος με τα Raining Blood/Arise μας εστειλε αδιαβαστους!!!

Αυτά λέγαμε και με την παρέα μου εχθές.Δηλαδή κρίμα κυρίως για το συγκρότημα που ήρθε και έδωσε τον καλύτερο ευατό του πιστεύω.τέσπα ελπίζω να μην το δουν τελείως αρνητικά και δεν πατήσουν ποτέ στην Ελλάδα.:frowning:

Now playing: Shinedown - Shed Some Light
via FoxyTunes

Το μόνο που με ξενέρωσε ήταν ο ελάχιστος κόσμος :S

Αλλα τα είχε όλα,κέφι στη σκηνή και στον κοσμο,τέλειο σετλιστ(θαθελα 2-3 ακομη βεβαια),δωρεαν μπύρα/κρασί/σόδα(!),πήρα και πάτς που πετάξαν στον κόσμο(2 μαλιστα),φωτογραφίες με τα μέλη,αυτόγραφα,μιλήσα με τον μπασίστα λίγο παραπάνω.Επισης ηθελα να υπήρχαν και αλλοι καμένοι σαν και μενα και τους κολλητους που ειμασταν οι μόνοι χτυπιομασταν(προσπαθουσαμε να δημιουργησουμε ένα mini-pit αλλα οι υπόλοιποι δν πολυψηνόντουσαν :lol:)

Highlight ηταν ο γιος ή κόρη δν καταλαβα τι ήταν της πληκτρου!!!

Θυμάται κανεις να ποστάρει το σετιλιστ;
Πηγα να το πιασω,το επιασα με αλλον ενα τυπα,και του το αφησα :roll:

Λοιπόν ορίστε μερικές φωτογραφίες από το live.
Επίσης playlist δεν θυμάμαι αρκετά από τα τραγούδια,οπότε ας περιμένουμε και το review αν γίνει και θα μάθουμε!

Now playing: Shinedown - Sin with a Grin
via FoxyTunes

Πολύ καλές φώτος!Ειδικά με το παιδάκι ολα τα λεφτα!

Οντως, αρκετα ομορφη βραδιά, αν και δεν παιζει να ημασταν καν 100 ατομα… ΟΚ, και γω Παρασκευη τελικα το αποφασισα και πηγα να παρω εισιτηριο αλλα δεν ειμαι καν οπαδος. Απλως ηθελα να τους δω. Παντως μπραβο τους που παρ’ολη την απογοητευτικη προσελευση του κοσμου δεν μασησαν και ιδιαιτερα, το πηρανε στην πλακα (οσο γινοταν βεβαια) και εδωσαν ο,τι καλυτερο ειχαν. Βασικα και ενα μπραβο για τον ηχο ο οποιος ηταν εκπληκτικα καλος.

Τωρα απο set-list δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι και πολλα. Παντως σιγουρα ξεκινησαν με το Pray απο το ομωνυμο και μετα (χωρις σειρα) θυμαμαι πως ακουσα Fly, Tears of time (με λογοπαιγνιο σχετικα με τις ηλικιες για να το προλογισουν), The Fallen, Greed - Tick Tack - Revolution (απο το Revolution), Temple of Love, Kein Liebeslied (?) και καμποσα ακομα που τωρα εχω κολλησει και δεν μπορω να θυμηθω. Ας πει κανας οπαδος!:stuck_out_tongue:

Α,επισης σ’ενα κομματι αλλαξανε για λιγα δευτερολεπτα το ριφακι και ειπαν 2-3 στιχους απο Trooper αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο…:-s

ΥΓ: Angel Death δεν σε ειδα.:expressionless:

:? :? ούτε εγώ σε είδα!Δεν ήξερα ότι θα έρθεις οπότε δεν ήμουν και πολύ παρατηρητικός.βέβαια πήγαινα από την μια μεριά στην άλλη για φωτογραφίες.Δεν πειράζει την επόμενη φορά!
Σε αυτό με το trooper τα έσπασε.

Now playing: Three Days Grace - Born Like This
via FoxyTunes

Κ βέβαια υπάρχει review!! Σε λίγο, στην κεντρική…:wink:

ωραία ωραία περιμένουμε!:smiley:

Now playing: Shinedown - All I Ever Wanted
via FoxyTunes

Τους λυπήθηκα τους καημένους!!! Τόσο λίγο κόσμο δεν έχω δει ούτε σε τοπική μπάντα στο μεταλλάδικο της γειτονιάς. Εμένα καμιά 50-60 άτομα μου φανήκαμε. Κρίμα γιατί ούτε αυτοί οι λίγοι δεν έδειξαν τον απαιτούμενο ενθουσιασμό. Επικρατούσε νεκρική σιγή σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Παρόλα αυτά είχαν τέλειο ήχο και σετλιστ. Μπράβο στα παιδιά που δεν τους πήρε από κάτω και έπαιξαν με τόσο κέφι! Σίγουρα μπήκαν μέσα οπότε χλωμό το βλέπω για να ξανάρθουν… όχι σύντομα τουλάχιστον.
Υ.Γ Το μικρό ήταν όλα τα λεφτά!!! Έκλεψε την παράσταση!!!:lol:

Πολύ καλό το review!έξοχο!Και εγώ στην αρχή μόλις μπήκα στο gagarin έμεινα λίγο βλάκας και δεν το πίστευα:(
Ο Matthias με πόρωσε πραγματικά!Τον λάτρεψα:roll:

Now playing: Shinedown - Some Day
via FoxyTunes

Thankz Angel_Death. Ήταν από τα καλύτερα λάηβ που έχω δει με μοναδικό μελανό σημείο την απουσία του κόσμου. Αν πριν το λάηβ τους αγαπούσα, τώρα τους λάτρεψα! Τι να πω?!
Ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία να τους δω έξω. Με κόσμο.:roll:

Πολύ τέλειο το review σου Μαρία!
Διαβάζοντας το πάλι,σαν να το έζησα δευτερη φορά!
Good job!

http://www.metal-temple.com/report.asp?id=396