Το leak έχω κι εγώ αλλά μιλάω για την εξέλιξη του ήχου τους και της παραγωγής, όχι για τον ήχο αυτό καθεαυτό της κόπιας.
το ερωτευτηκα το κομματι απλα.
δυο αυτιες εριξα και φαινεται φοβερος δισκος.
Το βασίλειο μου για ένα link που να δουλεύει. :-s
To ακούω το τελευταίο δίωρο, από καλή κόπια, σε κακό μέσο.
Λοιπόν, μου φαίνεται ότι έχει πολύ πιο “καθαρές” γραμμές σε σχέση με το Eternal Kingdom. Ως προς αυτό και ως προς την ένταση και την ενορχήστρωση των μελωδιών από κιθαριστικά leads, μου έφερε αρκετά στο νου τις παλιότερες δουλειές τους - και μάλιστα το ομώνυμο.
Έχει αρκετά “μπλιμπλίκια”, ελληνιστί sampl-αρισμένες ατμόσφαιρες και πλήκτρα που σε σημεία γίνονται εντελώς μινιμαλιστικά. Από την άλλη, τα κομμάτια έχουν τον “όγκο” -συνθετικά, την πολυπλοκότητα στην ενορχήστρωση και, δια να είμεθα μουσικά σωστοί την κάθετη αρμονία- που υπάρχει στο Eternal Kingdom.
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, αυτή η “καθαρότητα” του ήχου και των μελωδιών είναι έκδηλη, πιθανότατα έχει να κάνει με την παραγωγή, και απ’όσο έψαξα είναι προμελετημένη.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση - πρέπει να ακούσω κι άλλες φορές τη μουσική - είναι ένα ήπιο industrial στοιχείο πίσω από τον κάπως “κλινικό” ήχο που έχει να κάνει με χρήση υψίσυχνων ήχων στο rhythm και πολλών ηλεκτρονικών στοιχείων.
Παράδειγμα, από το 4.00 του Ι: The Weapon - το hi-hat μπροστά στο θεό, κάνει κι 1-2 “χασίματα” του μέτρου.
Μου δίνει την αίσθηση άλμπουμ που πρέπει να ακούγεται ολόκληρο σαν οργανικό σύνολο.
Ως προς το υποκειμενικό του θέματος, πρέπει να ακούσω κι άλλο για να αποφασίσω
Βασικά ότι λέει ο Keyser πανω-κατω αν και εμένα δεν με ξενερώνει και τόσο η καλογυαλισμένη παραγωγή. Δίσκος που ακούγεται πολύ ευχάριστα και εύκολα.
Κατα τ’αλλα το in awe of σοδομίζει κωλαράκια. Επίσης, η εισαγωγή του mute departure θα μπορούσε να είναι άνετα το theme του επόμενου Terminator
Για μένα από τώρα δίσκος της χρονιάς.
Ατμόσφαιρα, τραγουδάρες, riff-άρες, άψογη χρήση των ambient
oise στοιχείων, φοβερή θεματολογία (Metropolis του Lang).
Δεν είναι ο δίσκος που τον ακούς με 5 παράθυρα ανοιχτά στον υπολογιστή.
Πήγε για preorder.
Συμφωνώ με τον από πάνω. Δυσκολεύομαι να σκεφτώ πώς θα βγει καλύτερος δίσκος από αυτόν για φέτος. Αν διαψευστώ, μιλάμε για τρελή χρονιά.
Για την ώρα, δηλώνω απλά ερωτευμένος. Κι εκείνη μελωδία που διαπερνά τη μέση του In Awe Of, είναι γαμημένη θρησκευτική εμπειρία ή/και απόδειξη ύπαρξης ανώτερων δυνάμεων.
[B]Για μύκονο το συγκεκριμένο[/B]
(το χει πει και ο στέλιος πιο πάνω)
Κατά τα άλλα σε κάποια σημεία όπως το παραπάνω τα ηλεκτρονικά είναι τόσο αταίριαστα που σε πιάνει γέλιο.
στειλτε κανα πμ ρε σεις
Λυπήσου τους, ου γαρ είδασι τι λέγουσι…
LP ordered γατάκια.
Δίσκος της χρονιάς με νεκρά και να τσουλάει.
ανατριχιασατε με το τελος του δισκου(Passing Through)
ε ωρα να ανατριχιασετε ακομα περισσοτερο.