Death Angel LIVE, 19/3 Θεσσαλονίκη - 20/3 Αθήνα

exei kai sto no remorse kai nuclear blast shop (sry den exw eliniko pliktrologio)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΓΚΕΣ…:stuck_out_tongue:

ααααχχ μία μία τις μετράω της μέρες αντιστροφα! :smiley:

επειδη σκέφτομαι να ξανανέβω πανω…εισητήρεια που πωλούνται ? επισης γιατι δεν υπάρχει στην αρχικη η συναυλια ?

για θεσσαλονίκη λεω

Οσοι πανε απο πανω, να μας πουνε κι αν εχουνε merchandise, και βασικα το καταραμενο το ultra violence :wink:

Πάμε και σήμερα να γουστάρουμε με κεκτημένη ταχύτητα από DRI.
Cynic αν μπορέσω θα το κοιτάξω αυτό που ρωτάς και θα σου πω.

Γαμώτο θέλω να τους δώ αλλά:

α) Με χαλάει το καταγώγι (μιλάμε για το παλιό Underworld αυτό δεν είναι;)
β) Δεν νομίζω να προλαβαίνω μετά το ντέρμπυ :-k, τι ώρα θα βγουν;

τι ντερμπυ εχει αυριο ??

για να δουμε τι θα μας πουνε αυριο οι φιλιπινεζοι…8)

15 ευρω τα τσιρτς,ειχαν 3-4 σχεδια αλλα δεν νομιζω να ειδα σε τσιρτ το ultra violence,ιδια τιμη τα cd

τι ωρα βγηκανε οι death angel?

βγηκανε γυρω στις 10,30
να πω και δυο λογια,δεν προλαβα τους πρωτους (σορυ δεν θυμαμαι καν πως λεγονται),μπηκα μεσα παιζαν κατι ελβετοι (ουτε εδω θυμαμαι ονομα :p) κατι σε στιλ παντερα,τριτοι οι suicidal παρα πολυ καλοι θρας In your face ,χυμαδιο με την καλη ενοια,στο τελευταιο τραγουδι φωναξαν και φανς πανω στην σκηνη κι εγινε ενα χαρουμενο μπαχαλο.
death angel με τραγουδια κυριως απο τον πρωτο και τελευταιο δισκο τους (σετλιστ φυσικα και δεν θυμαμαι:p),στο thrashers εγινε σφαγη,πεταξαν και κατι μπηχτες για το αλλο live που γινοταν την ιδια ωρα σε αλλο μερος της πολης:wink: ,μια χαρα περασαμε ,να πατε ,τετοια live πρεπει να τα στηριζει ο κοσμος…

ante se merikes writses 8a tous doume kai emeis edw katw :slight_smile: omws gt den exei anafer8ei tpt gia to live apo to rocking? (den exw ellinika)

22:30???
παλι θα ξημερωσουμε…

για ποιο λαιβ ακουστηκαν μπηχτες?

voracious souls παιξανε???

[B]μερικες ωριτσες μεινανε… btw το τελευταιο αλμπουμ ειναι οτι καλυτερο εχουν βγαλει απο το reunion και μετα… οκ δεν ειναι θεικο, αλλα δεν ειναι κ ασχημο…[/B]

Δυστυχώς δεν πήγα αν και είχα και πρόσκληση (thx Βαγγέλα) γιατί πολύ απλά προτίμησα MANOWAR.

Για πείτε. Πως ήταν;;;

εγω απο του reunion προτιμω art of dying
εχει την παραγωγη που τους αρμοζει
και εχει κομματαρες
thrown to the wolves
5 steps of freedom
thicker than blood

αλλα δυστυχως παιζουν μονο ενα κομματι απο κει…

proswpika apo to reunion kai meta protimw ton kainourio disko exei kommatares opws river of rapture,truce,this hate,i chose the sky kai opponents at sides

εχω την εντυπωση οτι αθηνα θα βγουν ακόμα πιο αργα! όσες φορες παω σε Live στο 7 sins πάντα κατι γινετε και περιμενουμε 100ωρες! οπως τότε στους Mayhem! πάλι θα κυνηγάμε ταξι!

Πραγματικά οι Αθηναίοι μην το χάσετε το λάηβ.
Το πρώτο support ούτε εγώ το πρόλαβα, μπήκα στους δεύτερους.
Πολύ καλοί, φαίνεται ότι γούσταραν αυτό που κάνανε και μπράβο τους.
Μετά βγήκαν οι Suicidal Angels, πάρα πολύ καλή παρουσία, δεμένοι και φάνηκε γιατί όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνουν όλο και περισσότερο.
Για Death Angel τι να πω. ΘΕΟΙ.
Ανελέητο κοπάνημα όση ώρα παίζανε, και έμεινα άφωνος από τη φωνάρα του Μark.
Πολύ καλή επικοινωνία με το κοινό, ούτε που κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα, αλλα δυστυχώς έπρεπε να κλείσουνε για να λειτουργήσει το 8Βall για βράδυ.
Συνολικά πολύ ωραίο λάιβ, και ιδιαίτερα επειδή παίξανε μπάντες που πωρώθηκαν και γουστάρουν αυτό που κάνουν, σε αντίθεση με άλλες που πάνε και κάνουνε λάιβ-αγγαρείες.

Περίπου πόσο παίξανε οι Death Angel?:slight_smile: