Death Μetal κυκλοφορίες

Ρε τελικά εχει κανεις τιποτα απο Prophecy;

Για ποιους Impurity μιλάτε, γιατί εγώ μόνο τους καμένους Βραζιλιάνους ξέρω και δεν θυμάμαι να παίζανε death metal.

Φλοριδιανη ντεθ μετσαλ μπαντα!

χμ… θα τσεκάρω όταν έχω χρόνο. Δεν τους έχω ακουστά.

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα χριστιανικό συγκρότημα απο την SolidState φυσικά (που το παρακολουθώ απο το πρώτο τους album) τους Becoming the Archetype με την καινούρια τους κυκλοφορία Dichotomy

Το τι ακριβώς παίζουν είναι δύσκολο να το πει κανείς, (ψευτο)death+λίγα πλήκτρα+λίγο core και βγαίνει ενα αρκετά ωραίο αποτέλεσμα.

Στο Mountain of Souls συμμετέχει ο (Θεός) Devin Townsend των S.Y.L.
Ενώ στο ομώνυμο τραγούδι (το οποίο είναι πάρα πολύ καλό) ο Ryan Clark των Demon Hunter.

One Man Army And The Undead Quartet - Grim Tales
http://www.rocking.gr/review2150.php

Απογοητευση, ψιλο. Περιμενουμε τωρα τους Dobberman.

[CENTER]

[/CENTER]

Mια μπαντα που μαζι με μερικες αλλες ξεκινησαν ενα δευτερο κινημα σουηδικου death metal.
Σχηματιστηκαν το '98 και διαλυσανε το '06.Δυστυχως δεν τους ειδα στο λαηβ τους εδω.
Εχουμε να κανουμε με old schoοl death metal.Groove-ατο,mid-temp κυριως,απιστευτη φωνη και γενικα
μια απο τις καλυτερες μπαντες των τελευταιων ετων.

Kaamos EP, 1999
Promo 1999 Demo, 1999
Curse Of Aeons Demo, 2001
Kaamos Full-length, 2002
Repugnant / Kaamos split live
Lucifer Rising Full-length, 2005
Scales of Leviathan EP, 2007

Κλικ τα ονοματα των κυκλοφοριων για να δειτε τα εξωφυλλα τους.

Εχω αυθεντικα τα 2 αλμπουμ και το τελευταιο ΕΡ.Οποιο καλοπαιδο εχει καποιο απο τα αλλα εστω και σε
mp3 να μου στειλει ενα pm.

To Repugnant / Kaamos split live κυκλοφόρησε πρόσφατα σε CD(bootleg). Παίζει ακόμα σε (σχετικά) καλή τιμή.

Verminous

Τι δισκάρα

Κατέβασα το From Enslavement to obliteration των Napalm Death.
Όλα τα τραγούδια κρατάνε όντως τόσο λίγο (ή κατεβασα δείγματα των τραγουδιών ξερω γω?:-s#-o) Πολύ μικρά είναι:-s:!: Μεχρι ν’αρχισουν τελειωνουν…

ξεκίνα με ένα Harmony Corruption, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. θα τα σπάσεις όλα.

έδιτ: τους Kaamos που πρότεινε ο ντεθστερ δεν τους έχω τσεκάρει ποτέ είναι η αλήθεια. με έψησε.

Καπταιν τα σπας.Μιλαμε για μπανταρα!Εχω το ΕΡ τους ως Delve αυθεντικο.Σουηδια λεμε!
Θα επανακυκλοφορησει και το ΕΡ των Verminous μεσω της Nuclear Winter σε cd.
Για τον δισκο τα λογια ειναι περιττα.Ολοκαυτωμα!

Δημητρα.Οι Ναπαλμ στα παλια τους αλμπουμ ηταν σαν ενα σφηνακι βενζινη.
Συντομο και δυνατο!

Παναγιωτη ακουσε τους.Αν οχι ολοκληρα τα αλμπουμ σιγουρα θα βρεις καποια τραγουδια τους
που θα σ’αρεσουν.Εμενα μ’αρεσουν γιατι εχουν αυτη την βρωμια και την σαπιλα που πρεπει να εχει
το death metal.

Nai ρε φίλε κ γω απο DELVE τους ακολουθώ Aυτο εναι Ντεθ ρε γαμωτο…

Τ ακους κ σε πιανει ρίγος

Δεν το’χω παρακολουθήσει το θρέντι, οπότε μπορεί και να’χει αναφερθεί, αλλά…

Μοrgoth - Odium

Γερμανοί, death metal ευρωπαϊκής κοπής. αυτό βγήκε πριν το πειραματικό κυκνειο άσμα τους feel sorry for the fanatic και έχει μέσα και τον mid-90s death metal ύμνο Under the surface.

“deep under the surface…”

…of your educated minds

Τα λεγαμε με Panagiotis & signal-05.
Μεγαλειωδης δισκος!Απιστευτος ηχος και γενικα value for money.

Μόνο το ‘‘Feel sorry for the fanatic’’ έχω ακούσει από Morgoth, ο οποίος είναι απίστευτα πρωτοποριακός δίσκος. Είχα πάθει πλάκα όταν τον είχα ακούσει.

το odium επιβαλλεται

και μιας αναφερθηκε

Under The Surface

ο δισκος βγηκε το 1993!

Απλά τέλειο.

Τα demos των Νecrophobic θα επανακυκλοφορήσουν σε CD σε λίγο καιρό. “Digitally remastered” όμως…

Νομιζω οτι το αποπανω το εχω προτεινει και εγω.
Πολυ καλη μπαντα ετσι ?
Για λεγε τωρα!A Mind Confused εχεις ακουσει ? Παιζανε μετεπειτα μελη των Kaamos εκει.
Και επειδη ξερω οτι εισαι γνωστης,προτεινε καμια φινλανδικη death μπαντα εκτος απο
Belial,Convulse,Demigod,Mythos.

Toυς AMC τους τσέκαρα(το πρώτο τους demo) έχοντας ακούσει πρώτα τους Kaamos. Δεν μπορώ να πώ οτι μου άρεσαν ιδιαίτερα!

Απο Φινλανδία, τσέκαρε τους Ascended. Το Demo τους σκοτώνει!!!