Death Μetal κυκλοφορίες

:bounce: :bounce: :bounce:

χτυπας στο ψαχνο εσυ

ρε θα μας κανεις να χασουμε το κεφαλι μας αγορινα μου με τα grindcore

για να συνεχισω στο ιδιο υφος πιο death ομως, παρτε και ενα αλλο φετινο

[SIZE=“5”]OWNED[/SIZE]

down in flames 8O

Για το General Surgery, ποτέ δε μου’καναν ιδιαίτερο κλικ, ούτε καν όταν τους είδα και λάιβ. Παρόλα αυτά, αυτό το δισκάκι με μια γρήγορη αυτιά καλό φαίνεται… :slight_smile:

ποστ #1271

:p:p

δεν πειραζει, αστο να το βλεπουν

Δεν ξερω αν εχουν αναφερθει αλλα δινω γκραιντκορ στο λαο!

Gridlink το πρώτο ε? όμορφα πράματα…

το 2ο τι είναι?

Πωπω τι καλος κυριος που εισαι συ ρε :!:

Για πες για το δευτερο.

Edit: @Bleedin: Τηλεπαθεια. =p

Maruta - In Narcosis .Στο υφος των pig destroyer,kill the client κλπ.:wink:

αφού ο Νάσουμ μας έβαλε για τα καλά στο χορό, ώρα να ξεχωρίζουμε τους άντρες απ’ τ’ αγόρια…

το τελευταίο τους (περσινό).
μακριά από τη βαρεμάρα των τελευταίων 2 (ψιλο-ανέμπνευστων) άλμπουμς τους, εδώ γυρνάμε στη μνημειώδη κτηνωδία των 2 πρώτων. Όλα τα καλούδια που αγαπήσαμε σ’αυτούς τους τρελο-Αυστραλούς είναι και πάλι εδώ. Extreme industrial grindcore extravaganza!

Εμενα παντως μπλιντιν ουτε το τελευταιο τους με ενθουσιασε:(
Ενιγουει,γκραιντκορ για τον λαο παρτ του.

Γενικα,ειναι πιο ολντ σκουλ φαση,με εμφανεις αναφορες στους μεγαλους του ειδους napalm death,terrorizer,assuck και brutal truth.Παντως δεν λειπουνε και οι d-beat/crustcore πινελιες.:metal:

το ομολογω ειμαι αγορι ακομα…το συγκεκριμενο δεν ακουγεται :stuck_out_tongue:

επ, μια στιγμη…βασικα αυτο κομπλιμεντο για τους berzerker δεν ειναι? :lol::lol:

νομίζω έχω πει και στο παρελθόν ότι οι Berzerker είναι για τους ΠΟΛΥ καμμένους του θορύβου! :stuck_out_tongue:

Εγώ προσκυνάω πάντως!

Αλλη μια καραπορωτικη brutal hardcore μπαντα απ’το Queens της μαμας Νεας Υορκης.Εδω οι Full Blown Chaos(οπως και στ’αλλα 2 δισκακια που εχουν κανει)τα σπανε αγρια.Μακαρι να ερθουν και για live οπως ακουγεται.

Your Demise-The Blood Stays on the Blade

Το προσφατο EP της hardcore μπαντας απο την Αγγλια.Για οσους ψηνονται για καταστασεις του στυλ Sick Of It All,Stampin Ground κλπ τπ παραπανω(οπως και το πρωτο τους full length με τιτλο You Only Makes us Stronger)ειναι μια πολυ καλη προταση.Η μπαντα αυτο το καιρο δουλευει πανω στο καινουριο της δισκο.

Αυτο ειναι πολυ καλο μου φαινεται!Και αρκετα προσωπικο ηχο εχουν τα παληκαρια.

gridlink…mpantara!

Να και κατι εντελως ξερο και in your face

Αυτό εδώ, είναι και πρώτο πρώτο στις reviews βέβαια, αλλά εξαιρετικό. Κάτι ανάμεσα σε Deicide και Nile μου θυμίζει.

Θα τσεκαριστεί πάραυτα!