Δεν ξέρω αν έχει αναφερθέι ξανά, αλλά το καινούριο Miseration βιάζει ανελέητα! Σουηδικό Death Metal της Bloodbath/Insision σχολής με τον πρώην τραγουδιστή των Scar Symmetry Christian Alvestam να δίνει ρέστα. Πάντα ήθελα να τον ακούσω σε μία καθαρόαιμη Death Metal μπάντα αφού τα brutal του σκίζουν και επιτέλους ο άνθρωπος απελευθερώνεται και δίνει τρομερή ερμηνεία. Τσεκαρετέ το!
Μιας και αναφερθηκαν οι Miseration oριστε και το ντεμπουτο μιας <<νεας>> μπαντας που αποτελειται απο μπαρουτοκαπνισμενα μελη της σουηδικης σκηνης με μπροσταρη παλι τον Christian Αlvestam αλλα και τον Stefanovic(επισης Miseration) στα τυμπανα.
Τhe Few Against Many ονομαζονται και το στυλ ειναι κοντα σ αυτο που λεμε tech death με καποιες δοσεις κλασικουρας!!!
Για μενα ανω του μετριου χωρις να ειναι η δισκαρα της χρονιας,παρ ολα αυτα προτεινεται!!!
Οπαδοι των Incapacity,Satariel,Witchery ας τσεκαρουν.
Ακουσα 2-3 τραγουδια στο τουμπ,και ειναι ωραιοι,ειδικα ο κριστιαν ειναι πολυ καλος.Και πολυ καλοι τεχνικοι.:)Αλλα δεν νομιζω οτι θα τους πολυψαξω γιατι αυτο το καιρο πορωνομαι με nile.
Παντως μιας και φετος συμπληρωνονται 10 χρονια απο την κυκλοφορια αυτης της κορυφαιας δισκαρας μιας πολυ υποτιμημενης μπαντας καλο ειναι να θυμησουμε σε οσους εχουν ξεχασει(η’ δεν εχουν ξανακουσει) τους Γερμανους
Λοιπόν είμαι δουλειά τώρα, βάζω The Key και φαντασιώνομαι ότι είμαι ο Nightwing, ακούω τις πρώτες νότες του Lake Of Fire, κάνω πως δεν μου θυμίζει κάτι (όσο γίνεται), ξαφνικά μπαίνουν κάτι κιθάρες, παίζουν ότι νά ναι…μπαίνει το κομμάτι, ΚΩΛΟΦΑΡΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ