Διερευσε το νεο αλμπουμ των θεων Dismember.Mε μια αυτια κινειται
στα ιδια επιπεδα με τον προπερσινο και φοβερο Α God That Never Was.
yeap
ακουσα τα 3 πρωτα κομματια
το europa burns σκοτωνει
στο 3 κομματι παντως φαινεται η καταγωγη τους.κοψιμο με σολο αλλα maiden!!!α ρε σουηδια…!!!
Signal το Dismember πρεπει να το ξανακουσω αρκετες φορες αλλα οι
Meshuggah μας χαλανε τα σχεδια.
[SIZE=“2”]The Great Deceiver - Life Is Wasted On The Living[/SIZE]
http://www.rocking.gr/review1677.php
Κιε γαμω τα δισκακια. Η επισημη αποψημ.
Γιαννη πολυ ωραια η κριτικη σου οπως παντα.Αλλα ημιθεοι οι At The Gates ?
Οι υπολοιπες μπαντες τι ειναι ?Υπο του μηδενος ?
Το Great Deceiver ειναι αλμπουμαρα.Για μενα ηταν πολυ ευχαριστη εκπληξη
παντως.
Θενκς για τα καλα λογια ρε συ. Οσον αφορα τους At The Gates, το ‘‘ημιθεοι’’ παει για πολλους λογους. Επηρρεασαν μια ολοκληρη σκηνη, πραγμα οχι μικρο.
Ποιοτικα δηλ δε θα τους εβαζα πανω απο π.χ. τους Entombed.
για μενα ειναι και οι 2 στο ιδιο επιπεδο
μπαντες σαν τα πρωτα entombed εχουν βγει
μπαντες ομως σαν τα πρωτα at the gates καμια!! (πως λεμε σαν το νουνου κανενα?ετσι! )
Η διαφορα τους,περα απο την ειδος μουσικης, ειναι οτι οι Entombed συνεχισαν και συνεχιζουν
ακαθεκτοι.Απο την αλλη οι At The Gates με την διαλυση εγιναν κατι σαν μυθος στο χωρο
τους.Kαι για μενα και οι 2 ειναι στο ιδιο επιπεδο.Για διαφορετικο λογο ο καθενας.
Λεπόν…
Τους Mortification τους ξέρετε? Εγώ ναι εδώ και καμμιά δεκαετία και βάλε. Και όλοι που τους ξέρουμε, φαντάζομαι είναι περιττό να αναφέρω τις δισκάρες τους Scrolls Of The Megilloth (92) και Post Momentary Affliction. Ωραία. Και ίσως κάποιοι να θυμούνται και τις πιο thrashates στιγμές του γκρουπ όταν έν έτει 95 κυκλοφορήσαν το περίεργα ωραίο Primitive Rhythm Machine. Οκ γνωστά αυτά. Αυτό που δεν ήξερα εγώ τουλάχιστον είναι τι κάνανε από εκεί και μετά. Και όταν πριν λίγο καιρό έριχνα μια ματιά στην γωνιά με τις κασσέτες, τυχαία έπεσε το μάτι μου σε αυτούς. Και σκέφτηκα: “αυτοί υπάρχουν ακόμα άραγε?”. Το αποτέλεσμα αυτής της σκέψης μου είναι να ακούσω το εξής δίσκαρο που μου ανατίναξε τα ηχεία τις τελευταίες μέρες:
Mortification - Erasing The Goblin ( 2006 )
Προσπερνώντας το σχεδόν αστείο εξώφυλλο, ήμουν περίεργος να ακούσω τι κάνει αυτή η θρυλική christian death μπάντα εν έτει 2006. Και η απάντηση ήταν κάτι παραπάνω από την αναμενόμενη. Οι τύποι περνούν δεύτερη εφηβεία χαλαρά. Πορωτικό old school death που ακροβατεί με το thrash και πολλά mid tempo σημεία. Τα κιθαριστικά σόλος είναι το ατού του δίσκου…μου θυμίζουν κάτι από Obituary λίγο από Slayer. Πέραν από αυτά, οι Mortification δεν προσκολλώνται αποκλειστικά στα παλιά…καθώς υπάρχουν διάσπαρτες επιρροές από punk / hardcore, αλλά και από μοντέρνο heavy metal. Aκούστε για παράδειγμα το ομώνυμο κομμάτι που συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, συγκεκριμένα έχει ένα απίστευτο σημείο μετα από το σόλο που μου θυμίζει classic heavy metal! Αφήστε που σε μερικά σημεία νομίζω ότι έχει μπει ο Mustaine στο studio ( το πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι το Short Circuit )… Γενικώς πρόκειται για μια κυκλοφορία που δεν την είχα πάρει πρέφα από ένα συγκρότημα από τα παλιά και έμεινα κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος. Tα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα λοιπόν…
Καλα με ψαρωσες αγρια!!Υπαρχουν ακομα αυτοι???:lol:
Ποπο τους εχω χασει εδω και αρκετα χρονια γυρω στα 5 τουλαχιστον,νομιζα οτι διαλυθηκαν!!Και απο οτι βλεπω ακομα κυκλοφορουν τακτικα δισκους!Οποτε παει για ψαξιμο το συγκεκριμενο…
Παντως εμενα δεν με χαλασε το εξωφυλλο…:oops:
Μαλλον λογω της powεριας που βγαζει…
Νομίζω οτι θα ηταν καλό να ξανά θυμηθούμε τα παλιά αλλά καλά:D
Bloodbath-Resurrection through carnage
Hate-Awakening of the liar
Πιστέυω να σας αρέσουν:)
Kαλα το Bloodbath δεν ειναι και τοσο παλιο.Αλλα σπερνει !!!
Τους Hate τους ηξερα σαν ονομα αλλα μεχρι προχτες που τους
πετυχα σε ενα blog δεν ειχα ακουσει κατι απο αυτους.Με τα λιγα που ακουσα
μου φανηκαν ενδιαφεροντες.
Οσον αφορα τους Mortification αν εξαιρεσεις ενα βιντεακι τους που ειχα
δει παλια στην εκπομπη Rock Of Gods ή καπως ετσι στην Ετ3 δεν εχω ασχοληθει
μαζι τους.
Το συγκεκριμενο Bloodbath μαλλον εχει τα καλυτερα φωνητικα που εχει γραψει ο Ακερφελντ. Εβερ δηλαδη. Χαραμιζεται ο ανθρωπας.
Και τα δύο άλμπουμ και το EP, είναι όπως πρέπει.
Ειδικά το πρώτο όμως είναι ο ορισμός της σουηδίλας.
το ep ειναι το κατι αλλο!!!
πνευματικα δικαιωματα στους Εντομβεδ πληρωσε ή ακόμα? :lol:
Μιλωντας καθαρά απο αποψη φωνητικών μαλλον ναι. Δηλαδη μ’ αρεσει περισσοτερο και στους Bloodbath, και στο Brave Murder Day των Katatonia.
Αυτο βεβαια δε μειωνει την αξια των Opeth.
Συμφωνω με τον αποπανω.Βγαλτε κανα Μπλαντμπαθ και ασε τους Οπεθ!