Ειναι ο δισκος που εχω φαει κολλημα τον τελευταιοι καιρο!Ξυλο,Ξυλο και παλι ξυλο τρομερα Beatdowns και εναν drummer που δινει ρεστα.In Dying Days,My Fears Have Become Phobias,Hester Prynne,Strife απιστευτα κομματια!
Περιπου στο ιδιο υφος ειναι και το Count Your Blessings των Bring Me The Horizon.
Για μένα μετά τα δύο πρώτα, τα οποία τα θεωρώ μακράν τα καλύτερα, rEVOLVEr και One Kill Wonder είναι το ίδιο και το αυτό, ενώ το τελευταίο μάλλον είναι το πιο αδύναμο. Τεσπα.
Ελα ! Λιγα με τους The Haunted.Το πρωτο ειναι ανεπαναληπτο.
Το 2ο ειναι φοβερο.Το rEVOLVEr ειναι εξαιρετικο,το One kill Wonder ειναι μετριο,
ενω το τελευταιο δεν το εχω ακουσει πολυ.
To top-10 του metalstorm.Ειναι λιγο σαν δημοψηφισμα του Χαμμερ αλλα καταλαβαινω
την λιστα.Τα Οbituary,Vital Remains,Behemoth ειναι πολυ ψηλα.Τα 2 τελευταια δεν τα εχω ακουσει
και ζητουνται ινφο.Το Benighted 5ο γιεα !Απο την λιστα κατ’εμε το καλυτερο ειναι το Akercocke.
Που ειναι οι Entombed ρε ?
Οι Mithras ειναι περιεγη μπαντα…φυσικα Death αλλα αρκετα περιεργο καθως πειραματιζοντε και δημιουργουν ατμοσφαιρα στα κομματια τους που δεν συναντας σε αλλες Brutal Death μπαντες…πρεπει να το ακουσεις για να καταλαβεις!!Το συγκεκριμενο αλμπουμ το ειχα βρει σε πολυ καλη τιμη και το πηρα,το πρωτο τους ομως νομιζω πως ειναι και το καλυτερο τους!
Απο την λιστα μαλλον το Immolation…χωρις να εχω ακουσει το Φαρμακον!
παιζουν σαν την πιο death metal εκδοση των opeth
υπαρχουν και καποια καθαρα φωνητικα και κανα 2 ακουστικουλες
αλλα επι το πλειστον παιζουν απο mid tempo μεχρι κανονικα γρηγορα
και φυσικα και αρκετα σημεια που ναι πιο τεχνικα απο το κανονικο
τα φωνητικα θυμιζουν παρα πολυ τα καφρικα του akerfeldt
γενικα οποιος γουσταρει την αγρια πλευρα των Opeth ας τους τσεκαρει
Το άλμπουμ θερίζει. Σύγχρονο thrash που συνδυάζεται με μελωδικο death / που άλλοτε progressive - ιάζει και άλλοτε groove - ίζει. Επιρροές από Death, Carcass, Arch Enemy, Meshuggah, Pantera κλπ. Την έπαθα την πλάκα. Tα σόλος ειδικά είναι απίστευτα (aκούστε το σόλο πχ στο κομμάτι Ι Wont’t Kneel). Πάντα τετοια.
να συμπληρώσω ότι στο κομμάτι square zero είναι λες και μπήκε ο mustaine στο studio.
Το ακουω τωρα!!Αρκετα γαματο μπορω να πω!!
Γενικως οι προτασεις; του παναγιωτη παντα μαρεσουν!
ακουσα και το Wolves των DeadLock και ειναι γαμω τα δισκακια!