το animal είναι απο τους αγαπημένους μου δίσκους εκείνης της περιόδου γενικά. Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με αυτόν τον δίσκο, καθώς είχε κολλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο κασσετόφωνό μου (τότε). Όλα τα κομμάτια μαμούν, τι να πρωτοπείς… το Forbidden Knowledge κάνει την καλύτερη αρχή και σε προϊδεάζει για την συνέχεια, με ένα από τα καλύτερα ρεφραίν που υπάρχουν. Το Ghost που εναλλάσεται μεταξύ ονείρου κ εφιάλτη. Κάποια πιο ήρεμα κομμάτια και μετά ακολουθεί το πορωτικό under the roots. Ο δίσκος κλείνει με το Funny Man, που είναι αρκετά ψυχεδελικό και ανώμαλο, άρρωστα progressive. Είχα κάνει μια αναφορά σε αυτόν κάποια στιγμή και κάπου αλλού (νομίζω στο topic του black). Τεσπά άπειρα respect στον Deathster για αυτή την πρόταση. Για το πρώτο να περιμένεις pm κάποια στιγμή.
Αχα!Καλα θυμομουν οτι καποιος το ειχε αναφερει.
Ακουγα και το SepticFlesh και θυμηθηκα την δισκαρα που αναφερομαστε.
Τελικα το νεο σινγκλακι των In Flames τα σπαει. Μετανοω. Ειμαι περιεργος ν’ ακουσω το δισκο.
Πραγματι ειναι πολυ καλο!και ειδικα κομματια σαν το Titl ειναι πολυ διαφορετικα συγριτικα με το τι εχουν γραψει εως σημερα και απορω γιατι δεν το εβαλαν στο αλμπουμ!λες να ειναι τοσο καλα και τα υπολοιπα ωστε να ηταν τοσο δυσκολη η αποφαση για το ποια θα καρατησουν στο αλμπουμ και ποια οχι?παντως επειδη ετυχε να ακουσω και τραγουδια απο το αλμπουμ(samples κυριως)ειμαι πεπεισμενος πως θα με κρατησει πολυ καιρο κοντα του…αλλα σιγουρα οχι τοσο οσο το soundtrack:D
τα ακουσα και γω τα δειγματα
δεν μπορω να πω οτι βρηκα καινουργιο σε σχεση με οσα εχουν κανει μεχρι τωρα
δυστυχως
και ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες
μοναχα ενα 8 λεπτο κομματι μου χει κινησει την περιεργεια να δω πως θα ειναι
Εσχατως ακουω την κατωθι δισκαρα εξ αμερικης.Death metal με πολεμικο στιχο
και ιδιαιτερο ηχο.Περιεργες δομες τραγουδιων και γενικα ενα αλμπουμ που αξιζει
καποιας προσοχης.
Arghoslent - Hornets of the Pogrom
Εχει καμια σχεση με Thrower?Το πολεμικο στοιχειο ψαρωνει…
Οχι Ακη.Δεν θυμιζει Bolt Thrower.Τα παραξενα ριφ τους μου φερνουν στο νου τους
Immolation.Αφου σαρεσουν οι 2οι λογικα θα σαρεσει και το αλμπουμ που προτεινα.
Δεν θα χασεις πανω απο μια ωρα να το κατεβασεις και να το ακουσεις.
God Fear None!!!
Μαγκες τους ανακαλυψα πριν κατι μερες.Δικοι μας απο αθηνα παιζου σουηδικο death και αρκετα ενδιαφερον κιολας!Ειχαν ανηξει στο λαιβ των Nevermore,Katatonia!!Βγαζουν τωρα το δευτερο δισκο που απο οτι ακουω απο το Promo θα τα σπαει αγρια!!
Ξανακολλησα με το ‘‘Hope You Die By Overdose’’ των Arkangel.
Ανελεητα beatdowns ρε. Οσο δε παει.
εδω ειμαστε παιδια…
τεχνικο καφριλικι με εξωφυλλο που θυμιζει Alien.
και ΕΔΩ!
ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ
η πρωτη ακροαση με αφησε με θετικοτατες εντυπωσεις…μου φανηκε αυτη την φορα καθησαν και εγραψαν σωστα κοματια οχι οπως στο προηγουμενο album που κατα την γνωμη μου ηταν επιτιδευμενα υπερβολικο.
Κατά τη γνώμη μου ο κλασικότερος hardcore δίσκος είναι το ‘‘Forever war’’ των Kickback.
Στο ίδιο ύφος, δηλαδή ‘‘μεταλικό’’ hardcore, τσέκαρε οποσδήπωτε τα πρώτα album των Earth Crisis και 25 ta Life.
Αν προτιμάς πρώιμο, punk-ικο hardcore τότε η καλύτερη επιλογή είναι Agnostic Front ή Youth of Today.
Επίσης άκου οποσδήπωτε το ‘‘Passion’’ των θέων Catharsis, παίζει να είναι ό,τι καλύτερο βγήκε στα '90s, αν και μέσα στο δίσκο θα βρεις καιο blastbeats, ακουστικά περάσματα, ψαλμωδίες, tribal κλπ., γενικώς οι τύποι έχουν πολύ ποικιλία.
Τέλος, καλή περίπτωση είναι ο δίσκος ‘‘N.Y.H.C. documentary soundtrack’’, που περιέχει ive τραγούδια από κλασικές μπάντες του New York hardcore (Madball, 108, District 9 κλπ.).
για (μεταλλικο) hardcore τσεκαρε το ντεμπουτο Those Who Fear Tomorrow των θεων integrity
ισως η πρωτη κυκλοφορια του ειδους
στη συνεχεια οπως λεει και ο απο πανω το forever war των kickback γκρεμιζει
οπως και το carved from empty words των αλλων θεων stabbin ground
μετα σε πιο κλασσικο υφος madball,agnostic front,biohazard,blood for blood,terror,earth crisis
και μετα αμα πας και στους catharsis
ακους και arkangel,converge,zao,length of time,all out war
και τις πρωτες δουλεις των heaven shall burn,caliban,cataract
Catharsis και 108 οντως γκρεμιζουν και τους εχω παραδοξως θαμμενους στα ταρτατα. Πρεπει να βγαλω το ‘‘φτυαρι’’. Το περσινο των 108 παντως δε καταλαβα γιατι εφαγε θαψιμο, μια χαρα δισκος ηταν…
Caliban παντα εννοουμε μεχρι και το Shadow Hearts. Εκεινη τη χρονια τους εμαθα κιολας. Δεος κτλ, υπηρξε ερωτας τρελος τοτε. Η επομενη κυκλοφορία βεβαια ηταν μία απογοήτευση-σουπα στη μαπα. Ουτε καν θυμαμαι πως το λενε, δεν ασχοληθηκα κι ιδιαιτερα εκτοτε…
Επισης παιδες (πιστευω συμφωνειτε), απο Earth Crisis και τουτο δω ισοπεδωνει,
και ακουγεται φρεσκο εως και σημερα.
Ωραια τα λετε οι απο πανω.Ευγε :thumbup:
Το νεο Origin ειναι καταιγιστικο!Ειμαι στις πρωτες ακροασεις βεβαια,
αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα ξεχωρισει στο ειδος του για φετος.
για μενα ξεχωρισε ηδη! καλυτερο Death Metal album της χρονιας (το Septic Flesh - Communion δε μετραει γιατι παιζουν ατμοσφαιρικο), τουλαχιστον μεχρι να κυκλοφορησουν τα Gorerotted - Get Dead Or Die Trying, Kataklysm - Prevail και φυσικα το Deicide - Till Death Do Us Part!
E!Βγαζουν και οι Bolt Thrower και οι Morbid Angel αλμπουμ φετος.
Καλα για το Morbid Angel δεν ειμαστε και σιγουροι. Ετσι οπως το πανε… ισως βγει και αρχες 09. Εκτος αν ειπωθηκε κατι νεοτερο.