Για καλο κ κλασικο παλιο usa death metal τσεκαρετε το πρωτο Vital Remains
με αρκετα στοιχεια απο Morbid Angel και με αρκετη ποιοτητα…
Για καλο κ κλασικο παλιο usa death metal τσεκαρετε το πρωτο Vital Remains
με αρκετα στοιχεια απο Morbid Angel και με αρκετη ποιοτητα…
Δεν τους έχω ακούσει ποτέ τους Morbid Angel. Είναι καλοί? για πεστε κανενα τραγουδι για να ψάξω.
Ε, κάτι λένε. :!: Άκου τίποτα από το ‘‘Covenant’’ για αρχή, κανά ‘‘World of shit (the promised land)’’ ή ‘‘God of emptiness’’.
Μωρε καλοι ειναι αλλα δεν ξερω αν θα σ’αρεσουν.Ειναι κατι τονους πιο βαριοι απο τους Dekapitator
που ακουγες χτες.Οι καλυτερες λυσεις : http://youtube.com/ και εννοειται
http://www.myspace.com/morbidangelofficial
Για τα υπολοιπα μελη του κλαμπ.
Ακουω για πρωτη φορα κατι αρκουντως ενδιαφερον!Saprogenic το ονομα της μπαντας και αποφασισα
να τους ψαξω μιας και τους πετυχε το ματι μου σε ενα αφιερωμα στον extreme underground ηχο στο
Χαμμερ.Brutal Death Metal ειναι και περαιτερω πληροφοριες οταν το ξανακουσω.Παντως δεν ειναι
τυπικο ακουσμα.Εχουν αρκετα ωραια στοιχεια στην μουσικη τους.
Ακου κ το Fall From Grace απο το δευτερο δισκιο τους για πιο μερακλιδικες αργες κ μαστουρικες διαθεσεις,
για τα κλασικα χιτακια τους (αυτα που παιζει η σεμινα διγενη κ ο μαστορακης ) τσεκαρε το covenant
για πιο thrasho-πρωιμο-death καταστασεις (δηλαδη αυτα που παιζει μονο το ψυχακι η λυδια απο το mad ) τσεκαρε το πρωτο τους
ολα τα υπολοιπα ειναι μετρια εως παρα πολυ ασχημα ( λεμε τωρα ), ακουσε τα αν σου αρεσουν τα βαβυλωνιασσυριακα πραγματα (παιζει πολυ ντεφι εκει μεσα )
Aν είναι μέτρια τα υπόλοιπα εσύ είσαι μπριζόλα χωρίς λεμόνι ξερωγω.
Προφανώς μιλάει ειρωνικά. Δεν θα είχε σαν Avatar εξώφυλλο δίσκου από συγκρότημα που έχει να βγάλει σοβαρό δίσκο εδώ και 15 χρόνια.
Η απαντηση μου ηταν σε ενα πνευμα χαζοζαρουμενης συνειδητοτητας υστερα απο τα νεα του ερχομου των mekong delta , προσεξε οτι λεω στην παρενθεση ‘λεμε τωρα’ το οποιο συμφωνως με το μπαμπιναϊκό λεξικό συμβολίζει την έντονη προσπάθεια αυτοαμφισβήτησης των λεγομένων του συγγραφεα σε ενα πνευμα δημοκρατικης αυτογνωσιας .
τεσπα , ολοι οι δισκοι των Morbid Angel γαμουνε κωλοτρυπιδια με μεγαλη ευκολια…
Τελικά είσαι μπριζόλα με λεμονάκι καλοψημένη.
Ωραιο! Οχι κατι το συνταρακτικο, αλλα πραγματι πολυ ωραιο!
Martin van Drunen - Vocals - (Pestilence (Hol), Bunkur, Submission (Hol), Bolt Thrower, Comecon, Death by Dawn, Mortuary I.O.D., Asphyx (Hol))
Paul Baayens - Guitar - (Thanatos (Hol), Cremation (Hol), Asphyx (Hol))
Stephan Gebedi - Guitar - (Thanatos (Hol), Legion, Second Hell)
Theo van Eekelen - Bass - (Judgement Day (Hol), Thanatos (Hol), Houwitser)
Ed Warby - Drums - (Gorefest, Demiurg (Swe), Ayreon, Star One, Impact (Hol), Aggressor (Hol), Tempter, Valkyrie (Hol), Elegy, Orphanage, Lana Lane, After Forever)
Οντως πολυ καλο νεο old school death metal το προαναφερθεν
βασικα ειναι τα μελη των asphyx , οι οποιοι συγκαταλεγονται σιγουρα αναμεσα στα πιο αιμοβορικα-κοπροφαγικα-μπετονε ευρωπαϊκά death metal της παλιας γενιας,
τσακαρετε κ το πρωτο asphyx , το The Rack , τελειο soundtrack για την συντελεια του κοσμου
Τωρα το Hail Of Bullets…εχω καιρο που το ακουω.Ωραιος δισκος!
Επισης κυκλοφορει ενα προμο των Amon Amarth με 6 τραγουδακια.
Κατεβαινει ηδη.
Μεγαλη μπαντα μεγαλη δισκαρα.
Ριφολογια Zlayer,beatdowns και παλι beatdowns,σκισμενα φωνητικα και τα μυαλα στο μπλεντερ!
Ποιο είναι το όνομα του συγκροτήματος? Δεν φαίνεται καλά στην εικόνα.
Arkangel.
Και τουτο ειναι ωραιο ρε. Προσωπικα ομως συνεχιζω να γουσταρω ακαθεκτα τ’ Overdose. Τετοια beatdowns σπανια βρισκεις στο hardcore.
Άκουσα το Covenant και το Αltars of Madness ως τώρα. Προς έκπληξη μου, μου φάνηκαν καλοί! Λέω “προς εκπληξη μου” γιατί δεν είμαι φαν αυτου του είδους των φωνητικων. Τα συγκεκριμμενα, ομως τα ακουσα πολύ ευχαριστα ομολογώ. Μερικά τραγουδια, είναι ακρως πορωτικα:D
Bleeding Though!!!
Πολυ Ωραιο!!!Λιγοτερα Καθαρα,πιο εμφανη Τα πληκτρα Φτιαχνουν Κατι Πιο Ατμοσφαιρικο ωρες ωρες Και χωσιμο!!8)
Δεν το εχω ακουσει αυτο που λες αν και το εχω στα υποψιν.
Καλα το πας!Καλα οτι ειναι πορωτικα ειναι.Εξου και ο χαμος στο Rockwave.