Κυκλοφορησε το νεο [B]BENIGHTED[/B], ονοματι [B]ASYLUM CAVE[/B]. οι εχοντες γνωμη ας παρουν το λογο… εμενα μ φαινεται πολυ δυνατο και πιο προσιτο σε σχεση με τα παλια τους αλλα το μελλον θα δειξει καθως αυτη η γνωμη δεν ειναι η τελικη.
δειγματακια:
Κυκλοφορησε το νεο [B]BENIGHTED[/B], ονοματι [B]ASYLUM CAVE[/B]. οι εχοντες γνωμη ας παρουν το λογο… εμενα μ φαινεται πολυ δυνατο και πιο προσιτο σε σχεση με τα παλια τους αλλα το μελλον θα δειξει καθως αυτη η γνωμη δεν ειναι η τελικη.
δειγματακια:
Benighted ε;
Κτηνώδης μουσική, ότι καλύτερο στον μοντέρνο ήχο. Ο όρος Extreme metal ίσως τους ταιριάζει τελικά. Τεχνικό brutal death metal με τρομερό groove. Μια σειρά δίσκων που θα ζήλευαν πολλά συγκροτήματα. To “Slut” από το προηγούμενο Icon ήταν η αγαπημένη μου πουτάνα για πολύ καιρό 8)
Kαι το Asylum Cave κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.
To ειχα αποθεωσει το Icon οταν ειχε βγει :!:
Αυτο δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα δεν τους φοβαμαι.
[B]Το καινουργιο Benighted χωνει συμπαντα. [/B]
Ισως καλυτερο απο τα δυο προηγουμενα Identisick και Icon. Ταχυτητες στο φουλ και τρομερα τεχνικα σημεια, μπρουταλ που αναστενουν και νεκρο και στα καπακια (απο τα χαρακτηριστικοτερα σημεια των Benighted), groovata περασματα και breakdowns που σου διαλυουν ανετα τον αυχενα.
Respect στα παλικαρια, αξιζε η τετραχρονη αναμονη.:thumbup:
P.S. Με λιγες ακροασεις εως τωρα, το καινουργιο [B]Necros Christos[/B] δεν με εχει ενθουσιασει πολυ και μου φαινεται μια ταχυτητα κατω απο το προηγουμενο full-length, Triune Impurity Rites. Μπορει να ειναι και η πρωτη εντυπωση αυτη, θα του δωσω κι’αλλο χρονο παντως…
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα αυριο κυκλοφορει το νεο Illdisposed το οποιο ονομαζεται There Is Light (But It’s Not For Me)
Οριστε και 2 νεα κομματια:
Sunday Black -->http://www.youtube.com/watch?v=t3yaLpmjmb0
Heaven Forbid -->http://www.youtube.com/watch?v=WZrCq_ICmsg&feature=related
Ειδωμεν.
Κι εγώ τα ίδια.Δεν του έχω δώσει και πολλές ακροάσεις αλλά μου φαίνεται κατώτερο του Triune Ιmpurity Rites.Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν είναι καλό.Απλά περίμενα ίσως κάτι παραπάνω απο αυτούς, κάτι που με τις μεχρι τώρα ακροάσεις δεν μου έχουν δώσει.
[SPOILER]It’s out there…[/SPOILER]
Καινούργιο split [B]NOMINON / EXORCISM[/B] !!
και τον Μάιο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο EP των [B]ΚERASPHORUS[/B] (R.I.P.) με τίτλο ‘‘Necronaut’’
Που το ειδες για το Nominon ? Στο site & myspace δεν εχει τιποτα.
Εχω τα περισοττερα τους και εννοειτα οτι το θελω και αυτο !
Με τους [B]KERASPHORUS [/B]δεν είναι τόσο ξεκάθαρη η κατάσταση, το αρκάηβς τους ξαναέχει ως “Active”.
Το είδα και εγώ πρίν λίγο, μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα, και ο Helmkamp να αποφάσισε να τους επαναδραστηριοποιήσει με καινούργια σύνθεση…(Αφού την ‘‘εκανέ’’ και από τους Revenge λογικά θα έχει χρόνο για κάτι τέτοιο…)
Πάντως από ότι είδα το καινούργιο EP θα έχει δύο κομμάτια, τι θέλουν και το κυκλοφορούν σε 12’’ ? Νομίζω πως μια επανακυκλοφορία του ‘‘Cloven Hooves at the Holocaust Dawn’’ με bonus αυτά τα δύο κομμάτια σε αυτό το format θα ήταν καλύτερα…
Το περιμένω πως και πως. Οι Δανοί εκτός ελαχίστων παραστρατιών δεν απογοήτευσαν ποτέ.
Φετος βγαινει Split Μisery Index με Lock Up !
Ω ρε μανα :!:
Οι οι μάνα’μ!!!
On topic:
Ρε τι δισκάρα είναι το καινούριο Benighted?!?!?!?!
:D:D:D
οι οποιοι λοκαπ ετοιμαζουν και νεο αλμπουμ που λογικα συντομα θα κυκλοφορησει ονοματι: [B]The Embodiment Of Paradox And Chaos[/B].
Οπως προειπα ω ρε μανα :!:
Lock Up να πουμε ποσα χρονια μετα.Αυτα ειναι.
αν καιτ για μενα το 2ο τους ηταν αισθητα χειροτερο απο το πρωτο…
λοιπον! τον [B]ΙΟΥΛΙΟ[/B] ερχεται νεο [B][SIZE=“4”][FONT=“Arial Black”]FLESHGOD APOCALYPSE[/FONT][/SIZE][/B]!!!
επισης κυκλοφορησε τουτο εδω και φαινεται πολυ καλο!!!
Βγήκε ρε επιτέλους! Έχει εδώ και λίγο καιρό αλλά τώρα το θυμήθηκα… Το άκουσε κανείς; Χώνω τώρα!
edit: Νέο origin στις 7 ιουνίου