To Pestilence έχει διαρρεύσει. Ωστόσο εγώ ακόμα δεν άκουσα το προηγούμενο αφού με σταμάτησαν οι πολλές αρνητικές γνώμες. Μάλλον θα τα ακούσω μαζί.
το ενα τραγουδι του καινουριου παντως που εβγαλαν με εχει κανει να “φοβαμαι” λιγο να το ακουσω…
Μετα απο τα καταπληκτικα ομωνυμα demo και ΕΡ ηρθε η ωρα και για το
ομωνυμο ντεμπουτο για τους [B]Miasmal[/B].
Το οποιο φαινεται να ειναι παρα πολυ καλο και αυτο.
Επισης κυκλοφορησε και ο νεος δισκος των [B]Spearhead[/B] με τιτλο Θεομαχια και
μπολικα τραγουδια με ελληνικους τιτλους.Αυτο δεν εχω ακουσει ακομα.
Απ’ αυτό εδώ έτυχε να ακούσω ένα κομμάτι, μου φάνηκε πολύ καλό.
Αν είναι στο 50% του προκατόχου του, θα σπέρνει το σύμπαν.
Ρε δεν προλαβαίνουμε λέμε :!:
Οι θιασώτες του τόπικ πιθανόν να εκτιμήσουν κάποιες προσφορές της Nuclear Winter εδώ:
Kαι μια και αναφέρθηκε η Nuclear Winter, ας πω εδώ πως υπόγραψαν μια από τις πιο ‘‘υποτιμημένες’’ death metal μπάντες της τελευταίας 15ετίας, τους [B]Drawn And Quartered[/B] !!
Θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο τους άλμπουμ με τίτλο [B]‘Feeding Hell’s Furnace’ [/B]και ένα 7’‘ΕP.Κάτι έχει ακουστεί πως μπορεί να επανακυκλοφορήσει και κάποια παλαίοτερα άλμπουμ της μπάντας αλλά τίποτα δεν είναι σιγουρο ακόμα… Ακούστε τα [B]’‘Extermination Revelry’’ (2003) [/B]και[B] ‘‘Hail Infernal Darkness’’ (2006) [/B]και θα καταλάβετε… Ακόμα η Nuclear Winter ετοιμάζει (εκτός άλλων) τα δύο MLP των[B] Cruciamentum[/B] και ένα split με [B]Witchrist/Antediluvian[/B]…
Δεν προλαβαινουμε λεμε και δεν εχουμε και λεφτα λεμε :!:
Xαιρομαι παντως που υπαρχουν αρκετες death metal εταιρειες στο underground
οπου μπορεις να βρεις διαμαντια με την Nuclear Winter να ειναι μια απο αυτες
προφανως.
Τρομερός δίσκος.
Ταχύτητα και τεχνική στα φόρτε τους!
Ότι πρέπει για τους fan της Death αλλά και της Black Metal!Το συνδυάζουν ωραία το “πράμα”…
Καινούριο Vomitory εκεί έξω και σκοτώνει όπως πάντα. Αναμένουμε Hate Eternal…
Από πιο underground ήχο άκουσα το Sectu (με μέλη από Mork Gryning αν δεν κάνω λάθος) και είναι αρκετά δυνατό. Ήχος μπουλντόζα με αρκετά τεχνικά στοιχεία.
+1 για Deathster και τους Spearhead οι οποιοι γαμανε !!!
τα τυμπανα ειναι λιγο αψυχα αλλα οι κιθαρες σκοτωνουν, ωραια κομματια ωραιες ιδεες !!!
off topic: τι καλυτερο εχει βγαλει τα τελευταια χρονια η Σουηδια απο …
απλα δεν υπαρχουν !!!
εχει βγαλει πολλα καλα αλλα σαν αυτους τιποτα. υπερμπαντα !!!
Ε μιας και φαινεται στο αποκατω ποστ η εικονα να πω οτι ακομα δεν εχω ακουσει
ενδελεχως Aeon και οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.
Μμμμ…nice
Νέο κομμάτι -πονοκέφαλος- Origin
[B]Resurgency - Dark Revival[/B]
χαριτωμένη ολντσκουλιά από αθήνα. αυτό το ντέμο, που βγήκε το 2010, είναι και η μοναδική τους κυκλοφορία. αρκετά ευχάριστο, αν και όχι τίποτα καινοτομικό.
ΕΠΟΣ…
ως προς το νεο κομματι Origin εχω να πω οτι μ εξαιρεση το 2ερο riff που μου φανηκε τελειως ανουσιο και σε φαση brain drill οτι το υπολοιπο ειναι απιστευτο.
ειδικα απ τη μεση και μετα γινεται απιστευτα groovie και πορωτικο.
ο longstrength δειχνει ν ανακτα τη χαμενη του φορμα των τελευταιων χρονων (αγνωστο πως) και ο νεος τραγουδιστης μαμαει ασχημα !!!
αναμαινουμε και τα υπολοιπα
το πρωτο ριφ ηταν γτπ κατα ταλλα δεν ηταν ασχημο
- Πήρα πρόσφατα το promo-tape των[B] Undergang /B που περιέχει δύο καινούργια κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ. Τα καινούργια κομμάτια είναι ακόμα πιο ‘‘σάπια’’ και αν είναι έτσι όλος ο δίσκος…:D:D:D Θα κυκλοφορήσει τέλος του έτους…
- 20 Μαιου θα κυκλοφορήσει το split των [B]Asphyx[/B] με τους[B] Thanatos [/B]!! (και τέλος του μήνα το split των Asphyx με Hooded Menace - μάλλον δηλαδή…)
Το αλμπουμ τους ηταν φοβερο παντως.
Βαρυ και ασηκωτο.
νεο αλμπουμ απο τους γαματους death/thrashers Nervecell (απο το Ντουμπαι παρακαλω) !!!
2ο σερι αλμπουμ που πισω απο το κιτ καθεται ο Dave(croptic) Haley (Psycroptic)
Μολις ακουσω θα πω γνωμη, το προηγουμενο τους παντως ηταν φοβερο