Death Μetal κυκλοφορίες

http://www.youtube.com/watch?v=2NDtS2ZEvdc

Ακόμα ένα καινούργιο από τους Κανίβαλους Scourge of Iron για όσους ενδιαφέρονται. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά, αργό βαρύ και ασήκωτο. Ο ήχος της κιθάρας σπέρνει.

μιλαμε [B]ο τροπος που μπαινει το κομματι ειναι ΗΔΟΝΗ[/B]! το υπολοιπο κομματι ειναι κλασσικο CC. αρκετα καλο που προς το τελος γινεται ακομα καλυτερο…

underground my ass…

Κάπου πρέπει να τους είχε αναφέρει ο Άνγκμαρ αλλά δεν μπορώ να τους βρω…τεσπα κυκλοφορεί το ντέμο των Fallen Angel σε βινύλιο.Περιέχει τα “An omen of apocalypse” demo tape 1992 και “Embraced by shadows” promo tape του 1993.Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Περι Necrowretch ειχα ποσταρει μια συλλογη με τα demos, εβγαλαν κι ενα 12" EP (περσι νομιζω).

Τωρα το καταλαβες; Οταν θελουμε να ψαρωσουμε τους πιτσιρικαδες ειμαστε καλτ… κι οταν θελουμε να πιασουμε κανεναν παραπανω εεελλαα μωρεε τι πειραααζειιιιι. Οι Nekromantheon παιζουν στο ιδιο festival με Refused στη Νορβηγια, δε θυμαμαι τωρα και πως λεγεται.

Γενικα, κανενα προβλημα, μαζι τους. Καλα κανουν τα παιδια. Να μη κρυβομαστε ομως και πισω απο το δακτυλο μας. Οχι τη μια να σνομπαρουμε το μεινστριμ, ενω την αλλη να πηγαινουμε μαζι του επειδη μας συμφερει. Αποφασιστε, θελουμε αυτο. Και τα δυο, δε γινεται.

Σε πιο ουσιωδη νεα τωρα

Incubator - McGillroy The Housefly

Αυτο ειναι ενα γαματο death metal album που λιωνω τον τελευταιο καιρο. Παλια κυκλοφορια, του '92. Φανταστειτε τους Fear of God να αποφασιζουν να παιξουν death metal με καποιες αμυδρες επιρροες απο Carbonized. Πιο πολυ σε θεμα νοοτροπιας, του στυλ δεχομαι ξενες επιρροες, αλλα παραμενω old school. Ο δισκος ειναι φανταστικος, μπορει το ονομα και το εξωφυλλο να μη σας γεμιζουν το ματι αλλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να το προσπερασετε. Εχει ζουμι παροτι πιασαρικο, που σημαινει πως νεα πραγματα ανακαλυπτονται σε καθε ακροαση.

Αν κι ως κομματι δεν ειναι χαρακτηριστικο. Απλα μου αρεσει η μελωδια.

Ωραιος Angmar. Οι Ιncubator ανηκουν σε μια κατηγορια γερμανικων μπαντων των early 90’s που ενω κυκλοφορησαν αξιολογοτατα αλμπουμς για το death metal θαφτηκαν και ξεχαστηκαν μεσα στο καταιγισμο της αμερικανικης τοτε σκηνης αλλα και των ευρωπαικων παρακλαδιων που επισης μεσουρανουσαν (Σουηδια,Αγγλια,Ολλανδια κατα κυριο λογο).

μιας και πιασαμε Γερμανια μερια λοιπον, θ αναφερω ορισμενα απ τα αγαπημενα μ εκεινης της περιοδου ξεκινοντας απο τους ποιο αδικημενους Lemming Project που κυκλοφορησαν 2 πραγματικα αλμπουμς-κειμηλια
του 1991

και
του 1992

συνεχισζω με τους Jumpin Jesus αλλη μια μπαντα που μετα το ντεμπουτο βαρεσε διαλυση παρ ολα αυτα ομως αφησε παρακαταθηκη ενα αλμπουμ παλιακου death με καποια τεχνικα ξεσπασματα. Τα φωνητικα του Miro Pavelic ηταν αριστουργηματικα !!!

Τhe Art of Crucifying 1991

Συνεχεια με τους Torchure που πραγματικα θα μπορουσαν να εχουν πετυχει πολλα περισσοτερα ομως το γεγονος οτι 2 απ τα μελη τους σκοτωθηκαν μετα την κυκλοφορια του δευτερου full length απεβη μοιραιο και για την ιδια τη πορεια της μπαντας οπως απεδειχθη. Aπο τα 2 αλμπουμς τους το Beyond the Veil (1992) ειναι αυτο που ξεχωριζει

Κλεινω με τους Golem οι οποιοι παρα το οτι απογοητευσαν με το come back τους στη Nuclear Blast πριν κατι χρονια, κυκλοφορησαν καποια χρονακια πιο πριν 2 σεβαστα αλμπουμς εκ των οποιων το Eternity: The Weeping Horizons του 1996 ειναι αυτο που αξιζει ν ασχοληθει κανεις

καλα, το Extinction απο τους LEMMING PROJECT γκρεμιζει σπιτια… η τελεια σαπιλα. το αγαπαω αυτο το αλμπουμ, ειναι ενα απο αυτα που πεσαν στα χερια μου πιτσιρικας, τι με θυμησες τωρα…

Δεν τους εχω ακουσει ποτε αλλα θα γινει λιαν συντομως. Μια τελευταια προτασουλα απο μενα για την ωρα επειδη προσφατως πιασαμε τους Timeghoul και το ακουγα σημερα

Time Crypt - Cruel Science

Κανονικα στα μπλακμεταλ θα επρεπε να το ποσταρω, αλλα εχει απ’ ολα ο μπαξες. Sci-fi, Θανατο, Σατανισμο, διαλεξτε ο,τι προτιματε. Αποκλειστικα για [I]καμμενα[/I] γουστα και περιεργους τυπους.

δν ξερω αν το ξαναποοσταρε καποιος, νεο ASPHYX8)

θα χει 1-2 μηνες! ΓΑ-ΜΑ-ΕΙ!

Λοιπον υψιστη μαλακια που δεν πηρα χαμπαρι ποτε κυκλοφορησε αυτό (εντος του 11 συγκεκριμενα). Καταρχας οι Sarpanitum είναι μια από τις πιο γαματες και τιμιες underground uk death μπαντες των τελευταιων ετων. Ως προς το Fidelium, συμπληρωνει μαζι με τα Conquerors of Sodom και Providence (Drawn and Quartered και Immolation αντιστοιχα) την τριαδα των καλυτερων eps για την περασμενη χρονια.

Το death metal τους βασιζεται σε πατεντες κατά κυριο λογο των Immolation (Failures for Gods/Here in After) και Morbid Angel ενω υπαρχουν κι αναφορες σε Incantation μεσης περιοδου. Το ενδιαφερον στους Sarpanitum ειναι οτι εχουν ένα υστερικο τροπο να χτιζουν τα κομματια τους και να δημιουργουν καποια θα ρισκαρω να πω ?επικα? ξεσπασματα αναλογα μ αυτά των Nile (χωρις να θυμιζουν Nile ωστοσο) τα οποια εκτοξευουν τις συνθεσεις + καποια πολύ ομορφα leads στις κιθαρες που δενουν τελεια με το υφος.

Τσεκαρετε το Despoilment of Origin του 2007 το μοναδικο εως τωρα αλμπουμ τους το οποιο είναι κολλημα!

κερναω θανατακι (αν και παιζει να εχει αναφερθει)

Crimson Relic - Purgatory’s Reign, DEATHdoom απο αυτα που τα ακους και κανουν σκονη νεες μπαντες κατα δεκαδες. Παρακλαδι επακολουθο των Divine Eve με riffομαεστια ραπτομηχανης σε σημειο που πρεπει να 'ναι κανεις και ανοιωθος και αμπαλος για να μη το εκτιμησει.

γαμω τα κομματια! Αντεντ του δε λιστ!

πολυ δυνατο κ το 2ο!:slight_smile:

Δεν ξερω αν κολλαει εδω ή στο Black Metal Thread αλλα αυτο εδω leakαρε

Όπου και να κολλάει καλά έκανες και το πόσταρες! Γκόουτχορ ρε βατζάιναζ!

Μεσα στους τονους τεχνικου death metal που κυκλοφορουν τα τελευταια χρονια ειναι φυσικο να υπαρχει κι αρκετη σαβουρα αφου ο χωρος εχει ξεχειλωσει πλεον ασχημα.Ωστοσο αυτη εδω η κυκλοφορια τουλαχιστον για το ειδος της κανει τη διαφορα κι εμενα τουλαχιστον μ εντυπωσιασε.

Ντεμπουτο λοιπον για τους Ιαπωνες [B]Desecravity[/B] ενα απο τα πιο προσφατα αποκτηματα της σεβαστης Willowtip.Το [B]Implicit Obedience [/B]ειναι ενας brutal death δισκος με καποια πολυ ενδιαφεροντα τεχνικα ξεσπασματα χωρις ομως να κυριαρχει η βαρεμαρα η’ η επιδειξιομανια των μουσικων οπως συμβαινει σε αλλες παρομοιες κυκλοφοριες. Οι τυποι ξερουν να γραφουν καλα χειμαρωδη κομματια με συνοχη και πανω απ ολα εμφαση στο να παιρνουν κεφαλια! Ως προς το υφος αυτο που μου φερνουν στο μυαλο ειναι οι Deeds of Flesh των δυο τελευταων δισκων, τους Τουρκους Carnophage και ως προς το τεχνικο σκελος τους Domination Through Impurity. Επισης απ οτι ειδα στο site τους η μιξη και το mastering ανελαβε o Erik Rutan.

it’s out there

συλλογή με 4 καινούργια κομμάτια

1. All Tomorrow?s Funerals (new track)
  2. Broken People (new track)
  3. Mauled To Death (new track)
  4. Maggot Holes (new track)
  5. The Tomb Within
  6. My Corpse Shall Rise
  7. Seven Skulls
  8. Human Genocide
  9. Mutant Village
  10. Horrific Obsession
  11. Feast of the Graveworm
  12. Funereality
  13. Fiend For Blood
  14. Keeper Of Decay
  15. Squeal Like A Pig
  16. Ravenous Freaks
  17. A Different Kind of Mindfuck
  18. Dead Hole
  19. Retribution For The Dead
  20. Destined To Fester
  21. In The Grip of Winter
  22. Sign of the Corpse

Το πρώτο που άκουσα δεν έσκισα και τα ρούχα μου από χαρά πάντως.

http://www.youtube.com/watch?v=5RDQQXZwrj8

εχω την εντυπωση πως οι Monumental Torment δεν εχουν αναφερθρει και ακουγοντας τους τωρα μου φαινονται αρκετα καλοι. Ειναι ρωσοι και το αλμπουμ Element Of Chaos φαινεται ενα καλο δειγμα τεχνικου ντεθ. Σε οσους αρεσουν οι origin η brain drill ισως να λενε κατι. Βεβαια δεν εχουν 100% δικο τους ηχο αλλα σαν προσπαθεια μου φαινονται πολυ καλο.

δεν ξερω αν εχει αναφερθει, και επειδη βαριεμαι να ανοιξω νεο θεμα,
οι God Dethroned το διελυσαν…

εγω παλι εσκισα λιγο το κεφαλι μου απο το κουνημα χαχα! reifert θεος