Death Μetal κυκλοφορίες

Για οποιον ενδιαφερεται και για οποιον αγοραζει ακομα βινυλια η Nuclear Winter Records επανακυκλοφορει
το ντεμο των Mythos σε 10ιντσο.Moulded In Clay o τιτλος και φημες λενε οτι ειναι καλυτερο
απο το αλμπουμ ! Οι πρωτες 100 κοπιες θα ειναι σε διαφανο βινυλιο.

Έκανα search αλλά δεν βρήκα κάτι, οπότε εγώ προτείνω αυτό:

Ελληνική Death Metal μπάντα, στην οποία ήταν ο Ηλιόπουλος από τους Nightrage.

Πες και κανα καλο λογο ρε μαστορα ομως για το ωραιο περιεχομενο και αστους nightrage !

Μα για να το προτείνω εννοείται πως εκθειάζω (πσσσ :p) το περιεχόμενο! :smiley:
Απλά το αναφέρω σαν επιπλέον αυτό για τους Nightrage.
Το album τα σπάει. 8)

μονο που:

>Ντεμπούτο Exhumation

> Nightrage

Δεν το αμφισβητώ αυτό σε καμία περίπτωση.
Απλά εγώ έχω συναντήσει πιο πολλά άτομα που ξέρουν τους Nightrage παρά τους Exhumation.

λογικο αφου εχει τραγουδησει λιμπεργκ.

Επισης λογικο ειναι γιατι οι Exhumation το διαλυσανε πριν χρονια.

Tormented - Rotten Death

Η νεα μπαντα του Axelson (Edge of Sanity). Μαλλον το αγαπημενο μου death metal album για εφετος, αν κι ειμαι πανω στον ενθουσιασμο και πρεπει να περιμενω μερικες ακομα ακροασεις.

Είχα ένα δίλλημα να ανοίξω ξεχωριστό topic για αυτούς στο Groups & artists, ή να τους βάλω εδώ ή στο crust topic. Τελικά τους αναφέρω εδώ, οι υποψιασμένοι (αν δεν τους έχουν τσεκάρει ήδη) θα τους προσέξουν.

Zegota. Τους είχα προσέξει πριν 2-3 χρόνια όταν τους είχε αφιέρωμα ο Αγόρος στο Hammer με αφορμή τη συναυλία τους εδώ. Τυχεροί όσοι πήγαν. Όποιος γουστάρει Catharsis, Fall of Efrafa, Requiem και λοιπά, ας τους τσεκάρει. Κινούνται στο ίδιο ύφος, λίγο πιο tribal (τουμπερλέκια, σαξόφωνα κλπ. χώνονται συχνά), λίγο πιο post/’‘φεύγα’’. Τουλάχιστον στο ‘‘Namaste’’ δίσκο που έχω ακούσει (έχουν βγάλει άλλα δύο, τα ‘‘Movement in music’’ και ‘‘Reclaim’’) έτσι είναι η φάση. Παίζουν και τρελοί τίτλοι τραγουδιών (’’(Just give me) one minute of passionate existence’’, ‘‘Thrones for the worthy, graves for the rest’’, ‘‘A medley of previous released songs’’ κ.ά.). Στίχοι, φιλοσοφία κλπ. στα πλαίσια που κινούνται και οι Catharsis (D.I.Y., αναρχία, επανάσταση και ξερό ψωμί). Γενικώς πολύ τίμια μπάντα, ειλικρινής και τα μέλη της πολιτικά ενεργά. Μου άρεσε και μία φράση τους στην αφίσα της συναυλίας της Αθήνας: ‘‘Even if the world was to end tomorrow, I would still plant a tree today’’.

γνωστη και καλη μπάντα οι Ζεγκοτα. Αλλα μαλλον για το κραστ η το πανκ τοπικ ειναι.

Μου ελεγε ο Α.V. καλα λογια γι’αυτο σε κατι email.
Ειναι και το Ignivomous απο τις underground κυκλοφοριες που εχει κανει αρκετο ντορο.
Δεν εχω ακουσει κανενα απο τα 2 ακομα παντως…

Edit : Αντε μια φορα το Ignivomous.

Liers In Wait - Spiritually Uncontrolled Art EP (1992)

Αγνό, ανόθευτο, ealy-90’s ξύσιμο.
Συμμετέχει ο Kristian Wahlin.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=6776

1. Σκοτωνει. Εχει ριφφαρες μεσα κι ΑΨΟΓΑ φωνητικα απο πλευρας Axelson.

2. Για το Ignivomous μ ειπε ο Drug οτι κοβει και σοδομιζει και καπως ετσι πρεπει να ειναι τα πραγματα φανταζομαι. Το προβλημα ομως ειναι το πλεον μονιμο και συνηθισμενο, ψαχνομαι σε δεν-ξερω-ποσα διαφορετικα ειδη ταυτοχρονα και πολλα απ αυτα που λεμε μου φαινεται πως θα τα τσεκαρω το 2010 με το καλο. Θελω να εμπεδωνω και κατι, το να μπαινει η μουσικη απ τη μια και να βγαινει απ την αλλη δεν ειναι κι οτι καλυτερο…

Edit: Ψιλοκλασσικο EP το αποπανω (λογω μελων). Καλα που μου το θυμισες.

To melodic death εδω μπαινει ε?

Garden of Shadows-Oracle Moon

Επικοπρογκρεσιβιζει και οι μελωδιες ειναι απιστευτες.Φωνητικα ντεθοαρχιδατα,γκροουλ βαθυ και γεματο.Γενικα εχω παθει τη πλακα μου.Και για οποιον τρουιλα ειδε το melodic death και ξινισε οι τυποι ειναι απο το Μεριλαντ,οχι Σουηδοι η γενικα Σκανδιναβοι(για τον ηχο το λεω αυτο)

Παρακαλειται οποιος αλλος το χει ακουσει να το εξυμνησει,ευχαριστω.

Sylosis-Conclusion of an age το ελιωνα πριν 3 εβδομαδες.Εδω μιλαμε για τα σολακια και τα τρελα alternate pickings.Ριχτε επισης The human abstract και August Burns Red

Σε βρισκω πολυ σωστο φιλε μου.Λοιπον να κανω και γω κατι προτασεις.

Wretched - The Exodus of Autonomy

Οι Integrity βγαλαν εδω as official downloads το μεγαλυτερο μερος της δισκογραφιας τους. Ψηθειτε. Αν και λογικα θα παω να παρω οσα μου λειπουνε, το αξιζουν δλδ.

Μιας και ανέφερες τους integrity η magicbullet έβγαλε ένα ωραίο boxset, ειδικά το tshirt είναι πολύ ωραίο

http://www.magicbulletrecords.com/august09.html

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εδω εχουμε ενα αρκετα εντυπωσιακο ντεμπουτο EP απο τους Viraemia της Αριζονα.

Τεχνικο (Υστερικο κιθαριστικα) Death Metal με ενδιαφερουσες ιδεες και ιδιαιτερα καλοπαιγμενο στα πλασια Βeneath The Massacre,Origin,Αeon.

Mοναδικη ενσταση τα αψυχα τυμπανα αλλα οπως και να χει πολυ δυνατο ξεκινημα.