Να πούμε ότι απο δω και πέρα στο παρόν thread γράφουμε μόνο για -core και να ανοίξουμε ένα καινούργιο για death?
Xωρίς διαχωρισμό των παλιών posts, ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τώρα.
Συμφωνώ απόλυτα, ήθελα να το γράψω και εγώ αυτές τις μέρες.
Aπο εδω και περα σε αυτο το θρεντ μιλαμε μονο για Death Metal.
Τα 2 τοπικ χωριστηκαν και περιεχουν ολα τα ποστ που υπηρξαν στο κοινο τοπικ.
Ευγε…κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα ήταν το topic… πιο πολύ σχέση έχει to core με την Intel παρά με το metal…ΙΜΟ πάντα.
Aστα αυτα τα σαπια και πες τιποτα για καμια μπαντα.
Nominon εχεις ακουσει ? Νεες old school σουηδικες μπαντες ?
Oh My Dave…θέλει πολύ μελέτη αυτό το τόπικ…
Oh well, ας ξεκινήσουμε από page 1…
Λοιπόν αφού έφυγε το core ας πούμε και τίποτα ενδιαφέρον περί Death (σάπια τέλος!!)
Λοιπόν αυτό δεν θυμάμαι να αναφέρθηκε πουθενά, το 5ο άλμπουμ των Blood Red Throne
Δεν είχα ακούσει και άλλα απλά μια μέρα εκεί που καθόμουν είδα στο desktop μου το συγκεκριμένο αλμπουμίδιο σε μορφή φακέλου και το έκανα enqueue in Winamp…
Μπορώ να πώ ότι αν και υποτίθεται ότι το άλμπουμ θυμίζει/αντιγράφει Deicide, Cannibal Corpse κλπ κλπ βασικά το κάνουν τόσο καλά και με ιδιαίτερο στύλ που το προτιμώ με τα χίλια από τα ανωτέρω συγκροτήματα, εγώ το καταυχαριστήθηκα και το ευχαριστιέμαι ακόμη διότι είναι ΥΠΕΡ-HEAVY, τεχνικότατο, έχει πολλά riffs που χτυπιέσαι μέχρι να ακούσεις το γνωστό “κρακ” στο λαιμό και εκτός των άλλων μ’αρέσει η φωνή και το rhythm section, ειδικά το μπάσο μαμάει άσχημα…γενικά είναι από τα ελάχιστα death άλμπουμς που έχει τέτοιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ groove ώστε να το ακούς ΟΛΟΚΛΗΡΟ, σχεδόν κάθε εισαγωγή σε παίρνει από τα μούτρα και συνεχίζεις το κοπάνημα από το προηγούμενο κομμάτι…για μένα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ORIGINAL death albums της χρονιάς…α και η παραγωγή ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…για να μην ξεχνιόμαστε…
Πάρτε και τα 2 bonus tracks που έχει η ltd edition , το Manifest of Lies που είναι λίγο πιο “μελωδικό” ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΑΜΑΕΙ και μια νέα εκτέλεση του Affiliated With The Suffering η οποία ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΙΜΟ, DEAAAAAATTTHHHHHHHHHHHHHHH
Manifest Of Lies
Affiliated With The Suffering
αυτά τα ολίγα περί Death εκ σκανδιναβίας…
Έχω λιώσει να τους πρήζω στο “Καλύτερες κυκλοφορίες 2009” γι’αυτή την αλμπουμάρα. Heavy, brutal και τεχνικό όσο πρέπει χωρίς να φλυαρεί. Tchort παιδί μου, τι να λέμε τώρα!
Ε ναι…αφού ακούγοντας τις πρώτες νότες της επανεκτέλεσης του Affiliated μου ήρθε η γνωστή ανατριχίλια που νιώθεις όταν ακούς το …In the nightside eclipssssssssseeeeeeee
Σωπατε ρε παιδες ! Εγω τους παρατησα στο 3ο-4ο αλμπουμ μιας και δεν μ’αρεσαν.
Τα 2 πρωτα παντως παιζει να τα εχω αναφερει και εγω.
Τσεκαρω λιαν συντομως γιατι μ’αρεσει αυτη η μπαντα.
καλά, μέχρι να τσεκάρεις, πάρε εδώ βιντεάκια από φετινό λάιβ επανασυνδεδεμένων Repulsion και άσε τις δευτεράτζες…
http://www.metalinjection.net/tv/view/3877/repulsion-the-stench-of-burning-death-live-15
Παιδιά έσεις που στε ψαγμένοι στο είδος, ξέρετε μια ελληνική death metal μπάντα, ονόματι: Extreme Violence…
Ρωτάω γιατί κατά τύχη μ’ ένα φίλο μου ανακαλύψαμε ότι ο τραγουδιστής τους μένει στην πολυκατοικία του φίλου μου, και από περιέργια το ψάξαμε λίγο και βρήκαμε ότι είναι σε Αμερικάνική δισκογραφική, κι επίσης ότι οι κυκλοφορίες τους έχουν απαγορευτεί σε 2 χώρες(!), εκ των όποίων η μία είναι η γερμανία…
Μπανταρα!
Τα παιδια ειναι απο τη Λαμια και ο δισκος (Ecstasy In Pain)τους σκιζει!
Δυστυχως εδω και πανω απο ενα-εναμιση χρονο δεν εχουν κανει κατι και απο συνομιλια που ειχα με τον Μαριο(ντραμερ τους - ντραμερ angstridden επισης) το χουν διιαλυσει…
Ο τραγουδιστης τους σουπερ βοθρος τι να λεμε!:DToυς ειχα δει 2 φορες live στη Λιβαδεια πριν κατι καλοκαιρια!
Πριν κανα χρονο θα καναν support σε extreme noise terror (αν θυμαμαι καλα) αλλα τελικα δεν…
Αυτα!:p:)
χαχα Όντως πολύ βοθρίδι! Έχω τσεκάρει βιντεάκι απο λαιβ στη λειβαδιά!
Πάντως το ban δε λέει και τίποτα, οι γερμανοί είναι ευαίσθητοι σε στίχους όπως:
Time to taste your huge cock
Their miserable life will never live
Gutter soul, child molesting.
Τώρα θα μου πείς αυτό τους πείραξε…τέσπα…
Oι extreme violence είχαν αλμπουμ: addicted to canibalism
χαχαχα (οι canibal έχουν φαει κανα βαν?)
Στην Γερμανια ? Σκεψου οτι επαιξαν μετα και εγω δεν ξερω απο ποσα χρονια το
Fucked With A Knife ζωντανα εκει…
Ναι καλα καταλαβες.Τους ειχαν απαγορεψει μεχρι και να το παιζουν.
Extreme Violence! Τι είπες τώρα!
Ακόμα λιώνω την κομματάρα το “Dying” από το demo τους “Addicted To Cannibalism”.
Angmar πες αλευρι…
The Crown are back ! Για τραγουδιστη πηρανε τον τυπα απο
God Macabre,Bombs Of Hades,Utumno etc.
Exit Dobermann - Enter THE CROWN
New album recorded, more news to follow.
Meanwhile, check out some new samples…
http://www.thecrownofficial.com/
Παναγια Βοηθα !
Γαμώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Είχανε πει και στον Lindstrand αλλά δεν πολυψηνότανε αν δεν κάνω λάθος.