Deathbed greek tour. November 2010

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

:vibrate:

αγαπητε worst … το to die for απο το ομονυμο διασκεύασαν … αλλα πίστεψε με δεν θα κλάψεις εκεί. Κάτσε να δεις τι θα διασκευάσουν οι Deathbed*.

Sorry δεν είχα όρεξη για πολλά λόγια το βράδυ. Ο ρεντραμ τα είπε μια χαρά. Deathbed γαμάνε το σύμπαν , υπερsupport παιδες μην το σκέφτεστε.

*αν θες να μην σε πάρουν εκείνη την στιγμή τα ζουμιά και να σαι προετοιμασμένος πάτα απο κάτω … αλλιώς άστο για έκπληξη. :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Negative approach - can’t tell no one[/SPOILER]

δάκρυα

Ποοο ρε πούστη ειλικρινά πόσο χαίρομαι, όταν ακούω καλά λόγια για το λαιβ μιας hardcore μπάντας που γουστάρω πολύ. Αυτά είναι!

Έπρηξα λίγο αρχίδια γι’ αυτούς, αλλά δε νομίζω άδικα

ρε φιλε … πατησα να ποσταρω … και μεχρι να γραψω το post μου, εχετε γράψει άλλα δεκαπέντε … τέσπα τα πρόλαβε ο ρεντραμ :wink:

Γεια χαρά από Πάτρα!
Thanx σε όλους όσοι ήρθανε χτες.
Μην χάσετε το live σήμερα οι Πατρινοί, θα παίξουν αρκετές εκπλήξεις…

Εκει θα ειμαστε! Μην αρχισετε 9 νταν, εχουμε κατι υποχρεωσεις πιο πριν :stuck_out_tongue:

Πολύ ωραίο live, πάρα πολύ λίγος κόσμος. Με μόλις 10 Ευρώ εισιτήριο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία (πέραν των Youth Brigade, αλλά και συτό δεν νομίζω να πήγε και πολύ καλά). Κρίμα…

Αλλά δεν βλέπω κανείς να αναφέρεται στην clear vinyl tour only edition του Birds of a Coming Storm που είχαν ετοιμάσει οι Deathbed για τις συναυλίες στην Ελλάδα! Χειροποίητο εξώφυλλο, με obi strip με τις ημερομηνίες και την αφίσα από την Αθήνα επάνω και αριθμημένο στις 30 κόπιες! Όσοι πάτε Πάτρα και Λάρισα μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το merch stand!! :stuck_out_tongue:

Το λαιβ χθες πραγματικά [B]ΓΑΜΗΣΕ[/B]!

Δε ξέρω πέρασαμε απλά τέλεια… Ήταν ένα γαμάτο πάρτυ…

Όλες οι μπάντες γάμησαν (για μουέρτε δε μιλάω:p:p)… Cheers στα φιλαράκια ThoseXdays που μπήκαν τελευταία στιγμή και χάρηκα πολύ που παίξαν, my turn γουστάρα τίγκα όμως, i want you dead στο die for έπαθα πανικό (πολύ ωραία και τα υπόλοιπα κομμάτια τους), ε και boktorva ντάξει πουτάνα όλα. Τετοια καλτ σκηνικά είχα καιρό να δω. Βγήκαν με περούκες και μάσκες, stage diving στον έναν κιθαρίστα, μετά στον άλλον, μετά στον μπασσίστα, και μετά στον drummer:!:!:!:!: ότι να’ ναι όμως. Κολαση γενικώς, με διασκυες από agathocles και extreme noise terror!

Ε και deathbed εντάξει ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Το γαμάτο φινάλε

Ήδη από το soundcheck είχα καυλώσει για πάρτυ τους.

Δε με πείραξε που παίξαν λίγο (ήταν και η κούραση τεράστια). Τα δωσαν όλα, και παίξαν και τέλειο σετάκι (πραγματικά τ’ αγαπημένα μου)

Αυτά είναι κι άλλα τέτοια! Ελπίζω το κουτί να πήγε καλά:)

[B]Xάρηκα πολύ για όσους γνώρισα για πρώτη φορά και όσους ξαναείδα! Τόλη, σ(τ)έργιο (αν θυμάμαι καλά) και my turn γενικώς που τους συμπάθησα πολύ (αληταρά μάρκο ψήσε και τους άλλους αληταράδες against all odds για πάτρα!), τα παιδιά από ks και όποιον άλλον ξεχνάω[/B]

Αυτα πανω κατω!!!

Για τις μπαντες δεν ειμαι και ο πλεον αρμοδιος να μιλησω, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι [B]ΒΓΗΚΑΝ ΓΟΥΣΤΑ[/B].

Σουρεαλ σκηνικα στο φουλ, με αποκορυφωμα τον τραγουδιστη των Deathbed να τραγουδα οντας στον αερα.

Ρεσπεκτ και στον κιθαριστα τους για το μπλουζακι Stooges. :stuck_out_tongue: 8)

Το μονο παραπονο ειναι οτι οι Deathbed (των οποιων η διαφορα ακομα και για εναν ασχετο με το ειδος ηταν εμφανης) επαιξαν πολυ αργα και μπροστα σε λιγοτερο κοσμο, γεγονος που οδηγησε σε μικρης διαρκεια εμφανιση.

Σε γενικη αναλυση, παντως, η βραδια κι η ολη φαση ηταν και γαμω.

πηγες τελικα ε!! χαιρομαι που περασες και γαμω…

ο μπασιστας ηταν μορφη παντως :stuck_out_tongue:

Nαι ρεεεε, εκανε και κατι περιεργα με το μπασο

από κόσμο ?

αποστοληηηη , όταν γυρίσεις ρίξε ένα mail… :wink:

χαχα!εγλυφε το μπασο, κωλοδαχτυλα προς τον ουρανο(που στοχευε αραγε :p) … αποκεφαλισμους και τετοια!

και μετα?..γυαλακι, μπιριτσα και ηρεμος στον καναπε! ΜΟΡΦΗ ΛΕΜΕ!

μια απο τα ιδια και ο κιθαριστας…στην αρχη δεν τους αναγνωρισα.
πηρα και μπλουζακι.αυτα!

Μορφάρες όλοι όντως!!

BBB: Γενικά μάζεψε πάρα πολύ κόσμο, αλλά επειδή ήταν 6 οι μπάντες οι deathbed, βγηκαν μία ή ώρα και είχε σπάσει λίγο ο κόσμος. Είχε όμως και σ’ αυτούς.

Γενικά το λαιβ χθες πήγε άψογα

αν παίξει και κανα βιντεάκι ενημερώστε

Δυσκολά βίντεο. Φωτογραφίες όμως παίζουν άπειρες. Ηταν ένας τύπος που τράβαγε συνέχεια…

Περιμένω γενικά κι άλλες εντυπώσεις, αλλά και σχόλια για το σημερινό στη λάρισα που παίζουν και τα φιλαράκια οι Inhuman poison.

απο αθηνα εχω βγαλει πολλες…later on…

Γαμώ!
Thanx και χαιρετίσματα σε όλους!

BBB στείλε μου εδώ: hxf_prodaxionz@yahoo.com

λαρισα τι έγινε γενικά ?

• αποστολαρε στελνω mail σε λιγο.

Λάρισα πολύ λίγος κόσμος, αλλά γενικά γαμώ!