Απο ότι φαινεται Angmar δεν έχεις ιδέα το τι συμβαίνει στην ελληνική underground όταν γίνονται συναυλίες με ασημα underground ονόματα στο ΑΝ -που δεν καν θυμαμε καν τα ονοματα τους-, μαζευονται 400 ατομα (κ εμένα που εκανε εντυπωση οτι το club ηταν φισκα) ενω εσυ πιπιλας την ιδια καραμελα περι μη-υποστηριξης κ οτι αυτο φταίει οτι δεν θα κανει καριερα ελληνικη μπαντα.
Δεν πειράζει, δεν ασχολούμε άλλο περι τουτου, καλα να περνάτε όλοι σας…
Σορρυζ, ετσι οπως το ειδα, νομιζα πως αναφεροσουν στο εξωτερικο.
Τα περισσοτερα ελληνικα live by the way δε μαζευουν αυτον τον κοσμο. Ουτε γι αστειο.
Αμα θυμωσες δε μπειραζει. =p Αναρωτιεμαι ομως, εχεις εδωπερα 4 ατομα που καθονται και λενε τα ιδια πραματα. Κι αλλους (ποσους; συνολικα διακοσιους;) νοματαιους που τα στηριζουν. Δεν εχεις μια μικρη εστω απορια μπας και τρεχει κατι; Τι σταδιαλα, ολοι αυτοι βλαμμενοι ειναι; =p
Ακου Transcending με την πρωτη ευκαιρια. Δε θα χασεις. Ουτε εγω ασχολουμαι αλλο, αρκετα το τραβηξαμε με το off topic.
Λιγος κοσμος σημερα, αλλα δεν πειραζει καλα ητανε. Γαματοι οι Sacram. Ακυρωσαν οι Tradewind και επαιξαν οι No hay banda… Decemberance δυστυχως δεν ειδα…
No hay banda μου άρεσαν αρκετά
Sacram δε ξέρω γιατί δε με ξετρέλαναν και τόσο…όπως και την προηγούμενη φορά δε μου άρεσαν τα φωνητικά…
Decemberance με τραγούδια μόνο από το Inside,και μια διασκευή έκπληξη την οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα λόγω ΜΜΜ,μου άρεσαν όπως πάντα.Πολύ βαρύς ήχος,καλή ατμόσφαιρα,δυνατά τραγούδια.
Όπως είπε και ο cynic λίγος κόσμος αλλά καλά ήταν
καλα ποτε προλαβες, μπηκες σπιτι, λογκαριστηκες και εκανεσ και ποστ…φαστερ δαν σαουντ
λοιπον οπως τα ειπε η κορπσεττ λιγο εως πολυ…δεν ειχα ιδεα οτι ακυρωσαν οι τραντεμαρκ και παιξανε αλλοι, τωρα το μαθαινω.
Σακραμ καλοι, Ντεσεμπερανς καλυτεροι αν και φυγαμε πριν το τελος, για να προλαβουμε τα μεσα…ξυπναω και στις 6 αυριο
Ο λιγος κοσμος δεν μου προκαλεσε εντυπωση, ειναι κλασσικο φαινομενο αυτο εδω και χρονια σε τετοια λαηβ. Παντα ετσι θα ειναι νομιζω
σιγα μην ητανε και οι raw silk!!!
χμμ καπως ετσι τους λεγανε τραντεμαρκ, τραντεγουιντ, κατι τετοιο…
αμεσως εσυ να πεις την μαλακιασ!