Ειναι κανεις απο εδω που θα ανεβει στην συναυλια της Αθηνας και εχει μεταφορικο μεσο…??
Πιθανον δεν θα εχω το αμαξι εκεινη τη μερα και αν καποιος προθημοποιειται παμε μαζι…
Ειναι κανεις απο εδω που θα ανεβει στην συναυλια της Αθηνας και εχει μεταφορικο μεσο…??
Πιθανον δεν θα εχω το αμαξι εκεινη τη μερα και αν καποιος προθημοποιειται παμε μαζι…
Για θεσ/νικη πανω απτα μισα εχουν πουληθει(μιλαμε για 2000 εισ.)οχι τπτ ιδιαιτερο μιας και ο χωρος ειναι σχετικα μικρος-αλλα καλος:wink:
και σαν κλασσικοι ελληναρες θα σκασουν οι υπολοιποι τελευταια μερα..
Τεσπα στη θεσνικη τι να περιμενεις??λες και βλεπουμε καλα γκρουπ καθε μερα!!
Εδω οι james που γ…καν να δινουν εισητηρια,αν ξαναερθουν θα εχουν 3000 κοσμο…Γιατι ετσι ειναι η
νοοτροπια μας…εδω οι σκορπιονς σταματησαν να ερχονται:p
Οποιος δεν τους εχει δει,θα ειναι καλη επιλογη να παει οπως και να εχει ειναι DEEP PURPLE…
έλα να περνάνε οι μέρεεεεεεες…:D8)
παρε το τραινο αν δεν εχεις φραγκα 2.70 το εισητιριο
Έχω εγώ αμάξι με 3 κενές θέσεις, άμα ψήνεσαι. Οπότε χωράνε άλλοι 2. Δεν θα πάω από νωρίς όμως γιατί δουλέυω μέχρι 4-5…:S
ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ…Θα το μιλήσουμε στις επόμενες μέρες για σίγουρα…
Ναι ρε…θα τα πούμε…δε χανόμαστε
ψήνομαι… 8)
Πήρα κι εγώ τελικά σήμερα για Αθήνα 8)8)8)
(Νο 297 ελπίζω να μην είναι ενδεικτικό της προπώλησης :S)
μπα οχι…εγω εχω παρει απ τον μαιο κ εχω το No 377
Εγώ είχα πάρει ακόμα νωρίτερα και έχω το 557! Wtf, ανάποδα τα δίνουν; :!:
Άντε 3 μερούλες ακόμα για να δω για 8η φορά το αγαπημένο μου συγκρότημα!
DP ΛΕΜΕ!
παω και γω αυριο πρωι για εισητηρια…
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την προσφορα σου, αλλα τελικα θα ανεβω με ενα φιλαρακι που ειναι και αυτος μονος του…Να’σαι καλα…
@Cozy: Αδειουχος παλικαρι μου…?? :p…Αντε θα σε δω και σενα μετα απο καιρο…Τα λεμε επανω…
Ω ναι
Αυτό έλειπε να μη με άφηναν, θα έπαιρνα το G3 και θα τους καθάριζα :lol::lightsabre:
Έστειλα και για τον διαγωνισμό :p:p
(αν και δεν μας δίνεται όλα τα στοιχεία είναι η αλήθεια … :-s:-s)
1 μερα εμεινε!!!
παιδια μηπως ξερετε τι ωρα ακριβως θα βγουν οι purple??
21.30…
ενημερωτικά, αγόρασα 2 την Παρασκευή και ήταν τα: 1862 & 1863…
ξέχασα να επισημάνω ότι ήταν για το live της Αθήνας.