Δεν ειναι οσο ασχημη οσο την περιμεναμε τελικα η τιμη.
Εμένα γιατί μου φαίνεται ακριβή; Δλδ πόσο κασέ έχουνε οι μωβ που δικαιολογεί το 40άρι και μάλιστα στο πάρκο;
Ενταξει ρε παιδια καλη τιμη ειναι.Το 2002 που τους ειδα στο λυκαβηττο ειχαν 35 ευρω.Η μικρη σκηνη τι λεει?? Βλεπεις καθολου?
A ρε μεγαλε Metal_Laws, πρεπει να ανοιξεις γραμμη 090.
Οι τιμές των εισητηρίων είναι μιά χαρά, μη γκρινιάζετε, είναι φτηνότερα από το 2006.
Τώρα τη “μικρή” σκηνή της Μαλακάσας δεν την θυμάμαι καλά από το 2004 (πέρυσι πήγα μόνο στους Priest αργά). Λογικά θα είναι καλύτερα από το να παίζουν στην μεγάλη και αχανή όμως. Εμπιστεύομαι τον Cozy σε αυτο που λέει.
40 Ε εμένα μου ακούγονται μια χαρά τιμούλα…
Μια χαρά είναι η μικρή σκηνή. Έχει πολύ καλή κλήση ο χώρος εκεί, και βλέπεις εύκολα από κάθε γωνία.
Θα πάμε με το αυτοκίνητό μου ρε γκρινιάρη, don’t worry!!!
Αφου δν θα μπορεσω να παω ac/dc λογω εξετασεων(:() 8α ειμαι σιγουρα εκει.Δεν υπαρχει θεμα.
νταξει δεν ξαναλεω τπτ αλλο.
[SIZE=“4”]ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ZZ TOP!!![/SIZE]
θελε γτι δεν το βλεπω…δυσκολο…
η τιμη ειναι οκ παντος…
ειμαι 42 και οποισ δεν παει να δει dp χανει ολοι τη ροκια απο μεσα του 5 φορεσ τουσ ειδα και παντοτε νιωθω το ιδιο συναισθημα ειναι η απολυτη ροκια .
Ρε παιδιά πήγα σήμερα το πρωί στο σπίτι των εισιτηρίων και μου είπαν ότι η προπώληση θα αρχίσει από την επόμενη εβδομάδα…Τι ρε γίνεται εδώ…
Ε καλα στην ελλαδα οποτε θελουν αρχιζουν να πουλανε εισητηρια…Αλλα ενταξει για τους purple μην ανησυχεις.Και δυο λεπτα πριν τη συναυλια να πας θα βρεις.
Ρε σεις έφυγαν τα 40αρια ???
γτ κάτι τέτοιο άκουσα προχτές … 8O8O
κάποιος να το επιβεβαιώσει ???
Aπλα για τους πρωτους 2.000 ισχυαν τα 40αρια.
Τωρα αν πουληθηκαν 2.000 ή οχι δεν ξερω.
2103608366 TICKETHOUSE
τελικα τελειωσαν ή οχι τα 40ευρα…?
μολις μιλησα με ticket house και μου ειπε πως 40αρια για θεσσαλονικη εχουνε ακομα!!!
Στο τικετπρο ομως γιατι δεν υπαρχει ακομη δυνατοτητα να αγορασεις?:?
για αθηνα μιλας μηπως???