Def leppard vs Bon jovi

σαν την ταινία των 80’s όπου ο Ταρζάν ήταν ξάδερφος του Μουστάκα,ο μικρός Διονυσάκης απ’την Κεφαλονιά που’χε κλέψει το παγκάρι και το’χε σκάσε στην ζούγκλα κι έγινε ταρζάν:lol: :lol:
φτανει.:-s

Bon Jovi

def leppard. και μονο που βγαλανε albums σαν το pyromania, hysteria και adrenalize που χαραξαν εποχες δεν τίθεται θεμα. εξάλου το οτι σημερα πουλανε οι bon jovi περισσοτερο δεν λεει κατι για μενα - οφειλεται και στις δισκογραφικες που αποφασιζουν το τι θα πουλησει - εδω πουλαει μεχρι και ο βας βας, αλλα και στο γεγονος του οτι οι bon jovi ηταν παντα πιο jon και πιο κουκλος και τα σχετικα και πουλαει πολυ αυτο. οι def δεν ηταν ετσι ποτε (ευτυχως).ηταν πιο ‘‘group’’. και πιο rock. οι bon jovi ηταν και ειναι πιο pop σε rock στυλ νομιζω.

Για παμε παλι…:lol:

Exeis skyliasei paliomoutsouna pou xanete e? Pare re blaxovideara na stroseis…

def for ever…και τα μυαλα στα καγκελα

White Lightning!!!

[SIZE=“2”]Πάμε ρε Leps[/SIZE] :lol:

Πάμε δυνατά ρε Leps…:lol:

Kati exei peiraksei o Davidian kai psifizei polles fores tin blepo tin douleia :stuck_out_tongue: Ase pou tha to ksethabei synexeia mexri na perasoun oi Lepps :lol:

Moutsouna oti kai na kaneis sas exoume. Pare paradeigma ta teleytaia tous. Eseis synergastikate se country me Tim McGraw kai emeis me tin LeAnn. Sas exoume xalara :stuck_out_tongue: Balte re Shania na mas perasete :lol:

Καλά,ακου τον Elliot να παίζει και κιθάρα εδώ…:stuck_out_tongue:

Γιααααα πάμε…:expressionless:

αν συγκρινεις τα 2 αλμπουμ που εχουν τους country μουσικους καλυτερα μην το κανεις. το sparkle lounge ειναι ανωτερο, δεν τιθεται συγκριση. αν τωρα συγκρινεις μονο με τις πωλησεις το εχω ξαναπει: με αυτη και μονο την συγκριση ο μεγαλυτερος (π.χ.για την ελλαδα) ειναι ο Βας Βας. Καταλαβαινεις…

Yπαρχει τετοια ψηφοφορια και δεν εχω ψηφισει ακομα?

Leps φυσικα:metal:

Koita beefcake koumanto sta gousta sou den kano. Ama sou aresei pio poli o Tim apo tin LeAnn tote passo… :stuck_out_tongue: :lol:

Re palio Lepps den masao tha sas paroume aneta. Kai liga gia tin diskara Lost Highway giati oso kai blaxos thelei na akoustei o Elliot panta Agglida tha einai :wink:

Einai kai filos me ton allo D kai den mporo na ta xoso re gamoto, ton pao…:lol:

EDIT: Re Bon Filledes ksypnate tha mas paroun aytoi einai pio poromenoi …

καταρχην φυσικα και δεν κανεις κουμαντο στα γουστα μου. και δεν μιλησα για τον αν μου αρεσει ο τιμ πιο πολυ απο την LeAnn. Κανεις απο τους 2 δεν μου αρεσει. μιλησα για το συνολο των 2 αλμπουμ που εχουν τους country μουσικους μεσα και νομιζω δεν χωραει αμφισβητηση οτι το sparkle lounge ειναι καλυτερο. επιπλεον δεν καταλαβαινω γιατι κανεις αυτη την συγκριση με elliot αν ακουγεται βλαχος και τετοια (που δεν ακουγεται και μακαρι να μην ακουστει ετσι ποτε). και αντι να λες παλι καλα που ερχονται τετοια ονοματα στην χωρα μας καθεσαι και κανεις συγκρισεις - λες και χρειαζεται. και κατι ακομη : οι αγγλοι ηταν παντα (στην μουσικη) ανωτεροι απο τους βλαχους αμερικανους.αποδειξη? μονο 5 γκρουπ εχουν καταφερει να πουλησουν στην αμερικα 2 αλμπουμ τους το καθενα πανω απο 10 εκατ. αντιτυπα αντιστοιχα. 4 απο τα 5 ειναι βρετανικα (ενα απο αυτα α ναι μωρε ειναι οι def leppard). οποτε στην ροκ μην τα βαζεις με τους βρετανους…

Arxige mou…apofasise :lol:

Filika panta den katalabes tipota apo to xioumor opote cool. Epanalambano…

Ayta…telos dialogou :stuck_out_tongue:

Moutsouna eides stous afypnisa , den exeis parapono :lol:

Ρε! Ξυπνησαν οι πεινασμενοι! :lol:
Παντως με χαλασαν πολυ στο αλμπουμ των Βον Τζοβυδων τα εντονοτατα καντρυ στοιχεια. Το παρακανανε μου φαινεται λιγακι, η χαρα του redneck! :lol:

Kai o geladaris exei psyxi :lol: To kaname derby opos prepei na einai 8)

απλα ειναι περιεργο οτι τα 4 απο τα 5 ειναι βρετανικα στην Αμερικη. αυτο εννοω. κι οτι μαλλον οι βρετανοι εχουν την μεγαλυτερη επιρροη ακομη κι εκει, γιατι στην ροκ ειναι κορυφη. δεν εννοω οτι οι πωλησεις ειναι Α και το Ω.

Έλα να γίνει η ανατροπή :bounce: