Σορι, παρασυρθηκα 
Καλως ηρθες than
Σορι, παρασυρθηκα 
Καλως ηρθες than
ρε παιδια τι θα γινει με την διάθεση των tickets? το ticketpro.gr δεν εχει τπτ ακόμη και η cultural action ουτε website… :-k
ticketpro.gr
Aρχισε η προπωληση
Ξερετε ποτε τελειωνει η προπωληση?
γιατί να τελειώνει?:-k
My bad,αρχιζει ηθελα να πω αλλα δν ειδα το μνμ απο πανω!
εχετε καμια ιδεα για setlist?
Ποιοί είναι αυτοί ρε παιδιά???
Ποιος μπορει να μου πει ποσο εχει το εισητηριο για την αρενα…?..οχι για καθιστους και οχι για προποληση…απο ticket house…thanks…
Πιστευω οτι αν το παρεις απο το τικετ χαουζ δεν θα ειναι μεταπωληση. Κοιτα μερικες σελιδες πισω για τιμες.
διάβασε κανόνες περί greeklish…
Από χθες (Τρίτη) ξεκινούσε νομίζω η προπώληση.
Ένα τηλεφωνάκι στο Ticket House θα το επιβεβαιώσει 
Η προπωληση αρχισε στις 1 μαρτιου. για τιμες, στο ticketpro.gr αν πας στο area map για την συναυλια λεει ποσο ειναι για ολα τα σημεια του γηπεδου.συνηθως την ημερα της συναυλιας η τιμη ειναι πιο πανω απο την προπωληση. κανα 5 euro. ok?
Αυτό ποτέ δεν κατάλαβα γιατί γίνεται και επιπλέον αυτό το υπερβάλλον ποσό μπαίνει όλο στην τσέπη του διοργανωτή? Γιατί π.χ. όταν ένα εισιτήριο 50 ευρώ είναι θεωρημένο από την εφορία, τότε ΟΚ. Αλλά για αυτό το παραπάνω δεν θα έπρεπε να κόβεται μία απόδειξη? Λίγο ανέφικτο πρακτικά, αλλά ρωτάω εγώ τώρα…
:–
κοιτα υποθετω οτι θα ειναι ετσι απο αυτο που γινεται τοσα χρονια στις συναυλίες. δεν αναφερεται βεβαια πουθενα κατι τετοιο για την συγκεκριμενη συναυλια…
Γενικά το είπα εγώ, με αφορμή εδώ…
Δεν πάει έτσι παιδιά… Όταν θεωρείς στην εφορία δε θεωρείς κάτι ήδη τιμολογημένο, αλλά κάτι για να “κόβεις”. Έτσι, ο ΦΠΑ προκύπτει από τις πωλήσεις βάσει των τιμών πώλησης. Αν πχ πούλησε 10 εισιτήρια στα 40 ευρώ και 12 στα 50, τότε είναι 1000 Ευρώ, απ’όπου αφαιρείται ο ΦΠΑ και δηλώνεται. Ειδικά για τα εισιτήρια επειδή δε ξέρω τη νομοθεσία, μπορεί να θεωρούν μπλοκάκια 2 τιμών! Να τσεπώνουν καθαρά τα έξτρα χρήματα δεν παίζει σε καμία περίπτωση!
Def Leppard Setlist
[SPOILER]01. Rocket
02. Animal
03. Let’s Get Rocked
04. Foolin’
05. Mirror Mirror
06. Nine Lives
07. Love Bites
08. (Bass Solo)
09. Rock On
10. Two Steps Behind
11. Bringin’ on the Heartbreak
12. Switch 625
13. Hysteria
14. Armageddon It
15. Photograph
16. Pour Some Sugar on Me
Encore:
17. Rock of Ages[/SPOILER]
Από φίδια έχουμε σετλιστ?
Το setlist των Def Leppard γαμαει.Θα γινει χαμος.
Ποτέ δεν έχω πάρει εισιτήριο στην πόρτα με άλλη τιμή.