Def Leppard + Whitesnake live in Greece (1/7)

Χαιρε, παιδες. Newbie εδω. Ακουγεται ολο και πιο εντονα στην Salonica οτι θα ερθουν εδω στο Καυταντζογλειο την Δευτερα 30.06 !!! Ακουσε κανεις κατι ? τιποτα ?#-o

πρωτη φορα το ακουω και ειμαι απο θεσσαλονικη και ασχολουμαι αρκετα με αυτα. οποτε μαλλον απλες φημες
ειναι.αν ισχυε θα επρεπε εδω και καιρο να εχει επισημοποιηθει. και η cultural action που διοργανωνει την συναυλια θα το ειχε ανακοινωσει πιστεψε με εδω και καιρο.

Mακαρι να παρει!

ονειρα θερινης νυκτος για θεσσαλονικη. δεν παιζει.

Το έχω ακούσει κι εγώ και μάλιστα μπορεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει ανακοινωθεί. Μάλλον μπήκε σφήνα τελευταία στιγμή άλλα μακάρι να γίνει γιατί έχει μεγάλη ξεραΐλα στη θεσσαλονίκη από συναυλίες.

μιλησα με cultural action και απο οτι μου ειπανε δεν παιζει.ειναι πολυ δυσκολο.μονο αν γινει κανα θαυμα το βλεπω να γινεται. βεβαια εχουμε και πασχα και θαυματα γινονται καμια φορα…

Αν γινότανε μία τέτοια συναυλία πόσο κόσμο θα υπολόγιζες πως θα πάει;

κοιτα τα πραγματα στην ελλαδα ειναι λιγο περιεργα. φωναζουμε γιατι δεν ερχονται μεγαλοι καλλιτεχνες στην ελλαδα κι οταν ερχονται δεν παμε.το να παω απο θεσ/νικη στην αθηνα για κατι τετοιο δεν ειναι τιποτα. και δεμενο να με ειχανε τετοια συναυλια δεν την χανω.και αθηνα και στην βουλγαρια στις 4/7. αλλοι λενε ποιος παει αθηνα ουφ. ε δεν μπορουν να τους φερουν και στην πορτα του σπιτιου μας.τωρα για ποσο κοσμο στην θεσσαλονικη θα σου πω. καταρχην υπαρχει το θεμα της φραπεδιας εδω που ειναι ενα εμποδιο. καταλαβαινεις τι θελω να πω.επισης τιποτα δεν υπερνικαει την μπουζουκοκατασταση που επικρατει στην χωρα μας. λενε για τα ακριβα εισιτηρια αλλα καθε σαββατοβραδο στα μπουζουκια φευγουν τα 10πλασια και ειναι παντα γεματα. οι scorpions & whitesnake ειχανε μαζεψει 16.000 κοσμο απο τους οποιους οι 5.000 το ζουσανε. οι αλλοι παγοκολονες. περιμενανε να σπασουν κανα πιατο. μεχρι και ο coverdale το ειχε πει: are you greeks? yeeaaaa απο κατω, then make some fuckin’ noise!!! και μας κουφανε ο ανθρωπος.καταλαβαινεις. με καλο promotion ισως μαζεψουν τον ιδιο περιπου κοσμο. αλλα να σου πω κατι? εχω δει def leppard live στην Νεα Υορκη σε γηπεδο με 40.000 κοσμο καταμεστο. τρελλα.θεοι. θα με χαλουσε να τους δω σε μισογεματο καυτατζογλειο.

ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ - ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!
Ε ρε ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :bounce:

Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες.Γουστάρω πολύ και τους δύο και πιστεύω ότι με καλό promo θα γίνει χαμος.30 Ιουνίου είναι καλή περίοδος.Επιτέλους πρέπει να ξυπνήσουμε και να έρχονται από τα βαλκάνια Θεσσαλονίκη και όχι να τρέχουμε εμείς εκεί.Γνώμη μου πάντως (άσχετα με τις μπουζουκαταστάσεις) ότι αν τελικά έρθουν θα γίνει της μουρλής.

… καλα, ρε, παιδια, ενταξει, ονειρο ειναι. Θα πρεπει να κατεβουμε κατω…:-s

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, ? 40 για Def Leppard, Whitesnake είναι πολύ καλά, έχουμε δει (και πληρώσει) πολύ περισσότερα… Βέβαια για τα παιδιά από Θεσσαλονίκη και αλλού τα έξοδα πολλαπλασιάζονται, αλλά το σαράκι της μουσικής να είναι καλά…

Rock rock till you drop

κ δε μιλαμε τωρα μονο γ 40 ευρω γ μιαμιση ωρα συναυλια…αν σκεφτεις οτι εχουν κ οι 2 αρκετο προγραμμα,κ με ονοματα σαν κ αυτους,μη σου πω οτι ειναι κ αρκετα φθηνα…

Για την συναυλιάρα που θα δούμε, που θα είναι το min 3h και για το level τους, τζάμπα είναι!!!

Στους ατάλαντους ‘‘star’’ τους δικούς μας δίνουνε πολύ περισσότερα και το θεωρούν- ας γελάσω- μοναδική εμπειρία μπλιαχ!!!

εσενα σε παω πολυ τελικα!

Να είσαι καλά.
Χαίρομαι που συμφωνώ μουσικά με άλλους ανθρώπους. Δεν μου συμβαίνει συχνά εκεί έξω…

Βάζουμε σε σπόηλερ ό,τι set list βρούμε απ’το ασπρόφιδο ε…

βάλε ρε DC μέσα τα can you hear the wind blow,call on me,good to be bad,till the end of time κλπ…

http://www.thesparklelounge.com/ για το καινουργιο αλμπουμ των leppard που κυκλοφορει σε λιγες μερες.

τσιπμησα και γω το τικετι σημερα…!!!

νο. 13364

:smiley: :smiley: :smiley:

13364???8O
Εχω φυγει μες στην εβδομαδα για εισιτηριο, δεν χανεται αυτη η συναυλια

Leps, Leps, Leps :metal: