χαχαχα η ακυρωσυνη στο μεγαλειο της…
και για να πουμε ολη τη φραση του Αλβερτου, “Two things are infinite, the universe and the human stupidity…and i’m not that sure about the fisrt one!”
ΑΓΑΠΩ!
Τα περισσότερα geyser εκρηγνύονται με συγκεκριμένη περιοδικότητα. Μας είχαν δείξει (βίντεο) ένα που έσκαγε κάθε 7 λεπτά, για 20 δευτερόλεπτα. Στο ενδιάμεσο τα πάντα ήταν απόλυτα ήρεμα και μπορούσες να πλησιάσεις
Φέηλ, ποιός του είπε του τζερεμέ ότι το σύμπαν είναι πεπερασμένο, ήθελα να ξερα.
Γιατί,δεν είναι?
Όχι βέβαια, ρε παιδιά ποιοί σας τα μαθαίνουν αυτά τα παπαδίστικα.
Ρε συ Γράκχε,τι μας λες τώρα,κατ’αρχήν το αν είναι πεπερασμένο ή όχι το σύμπαν δεν το ξέρουν ούτε οι επιστήμονες.
Από εκεί και πέρα,αν ισχύει ότι το σύμπαν διαστέλλεται,σύμφωνα με την λογική πολύ πιθανό είναι ότι είναι πεπερασμένο.
Άλλο πεπερασμένο και άλλο στατικό.Πεπερασμένο ναι,στατικό όχι.
Καλά εντάξει ας μην ανοίξουμε τώρα κουβέντα περί σύμπαντος, άπειρου ή πεπερασμένου, στατικού ή δυναμικού, μορφών ύπαρξης της ύλης και τί σκατά μπορεί να είναι κάτι που δε λογίζεται ως μέρος του σύμπαντος, στο… demotivational pictures. :roll:
Εσύ πήγες να την ανοίξεις,λολ
“Μα κυρία αυτός άρχισε πρώτος…”
Είσαι συνένοχος στη μαλακία.
Οντως οι επιστημονες πιστευουν οτι ειναι πεπερασμενο εφ’οσον εχουν βρει οτι το συμπαν διαστελλεται οπως ειπε και ο comealot. Ο Ηawking για παραδειγμα αυτο υποστηριζει. Ειναι ωραιο τοπικ για κουβεντα. Αλλα στο ποντιουμ καλυτερα.
Πως μπορώ να ανεβάσω μερικά από την προσωπική μου συλλογή από τον σκληρό μου δίσκο;
Τα ανεβάσεις πρώτα σε κάποιο site όπως το www.photobucket.com (αυτό χρησιμοποιώ εγώ…) όπου έχεις κάνει πρώτα account φυσικά, και μετά κάνεις paste εδώ το direct link…
Τώρα αν θέλεις να τα ανεβάσεις απευθείας από το PC σου ως συνημμένα, δεν ξέρω αν μπορείς…