-το πηδημα της ψηλης με τον κουιν
-τον ντεξτερ που σκοτωσε τον “ουρλιχ-με-μπουσια” [ισως απλα για να χει φονο το επεισοδιο]ή[για να δειξει οτι αισθανθηκε κατι…τραβηγμενο λιγο αλλα εχει βαση]
αλλα σε γενικες γραμμες ηταν ωραιο επεισοδιο…και συνεχιζει πολυ καλα η ιστορια…ιμχο
Πολύ χλιαρό το ξεκίνημα του νέου κύκλου, μου θύμισε λίγο το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του V, δηλαδή ήταν πολύ φλύαρο αλλά χωρίς ουσιαστικά να έχει κάτι να πει.
[SPOILER]Δεν ήταν αψυχολόγητο , μπερδεμένο ήταν όπως και η διάθεση των ηρώων.Δυναμικό καμ μπακ το βρήκα πάντως.δεν ήταν χλιαρό.Εξάλλου , πρέπει να υπάρχει και μια ρεαλιστική οπτική όλων όσων συνέβησαν.Και από τον τέταρτο κύκλο , η χαρούμενη οικογενειακή ζωή προϊδέαζε πως στον πέμπτο έρχεται η κατάρρευση του κατά συρροήν δολοφόνου.Προοικονομία λέγεται αυτό.Δεν μας το λέει ξεκάθαρα αλλά αχνοφαίνεται στο βάθος.
Πάντως , τα μαλλιά του φαίνονται ψεύτικα και είναι χλωμός εξαιτίας της αρρώστιας που πρόσφατα είχε περάσει.
Η Ντέμπρα είναι θεά , ας μην την πειράξουν ,ας την αφήσουν ήσυχη!!Τον Κουίν κάποιος να μαζέψει…Μου σπάει λίγο τα νεύρα κάτι ώρες…[/SPOILER]
μλκ awake εγω σαγαπαω, μην αρχισεις ομως παλι σε καθε τοπικ αλα wire και breaking bad ανελεητο ball breaking το ποσο γαμανε σε σχεση με το του τοπικ, γτ οντως θα κουρασει (και για αλλη μια φορα, ΔΕΝ ειναι κριτηριο γαμευσιμοτητας του οτιδηποτε, η συγκριση με κατι αλλο, ειτε αυτο ειναι ταινια, ειτε δισκος ειτε οτιδηποτε…για νεα σεζον Angel πχ φτυνω χλεπα σε καθε wire και dexter και και καθε weeds και δεν ξερωγω(που αμφοτερες ολες οι σειρες γαμανε για μενα), οπωτε u get my point)…
οντοπι, βαρετο το πρωτο, το δευτερο δεν τοδα ακομα αλλα i believe in dexter morgan…και μετρια που λεει ο λογος να κινηθει η σεζον, κλαιν μαιν για μενα, η σειρα μεχρι τωρα υπηρξε για 4 χρονια απο τις πιο σταθερες αξιες σε σηριαλ, την αγαπαω και χαλαλι της…