Dexter

same here…έχει αρχίσει να μπαίνει σε μια σειρά σιγά-σιγά…

[SPOILER]εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο μπόμπιρας είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η σειρά μετα τον Ντεξτερ και τον Μασούκα:p[/SPOILER]

Εγώ τελείωσα 1η σεζόν, είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής.

νταξ το τελευταιο επισοδειο ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΕ! τρελο σασπενς σε καποιες φασεις…

[SPOILER]

+bonus

[SPOILER]die die[/SPOILER][/SPOILER]

Έσπειρε κι έδειρε.
Περιμένουμε την συνέχεια

χαχαχαχα:lol::lol::lol:
έπος

[SPOILER]Επίσης όλα τα λεφτά ήταν η σουρρεάλ σκηνή που είχε τον τύπο με τη σφαίρα στο στομάχι και την άλλη την τύπισα να στο ένα δωμάτιο και αυτός στο άλλο να τραγουδάει παιδικά τραγουδάκια από το τηλέφωνο:lol::lol:[/SPOILER]

καλο και το 7…μπαινουνε σε σειρα τα πραγματα και φαινεται να ετοιμαζονται για το μεγαλο τελος

[SPOILER]φαινεται ξεκαθαρα πια το τι αντιπροσωπευει το σημαντικο προσωπο που ναι διπλα στον dexter οπως γινοταν σε καθε σεζον [απλα σε αυτην αργησαν να το αποκαλυψουνε]

1η - αδερφος/οικογενεια
2η - γκομενα
3η - φιλια
4η - ανταγωνιστης dark passenger
5η - συναδελφος dark passenger[/SPOILER]

μονο εγω βρηκα τη σκηνη στο τατουαζ σοπ την καλυτερη του κυκλου ? :stuck_out_tongue:

4 επεισόδια μένουν για να κλείσω την 3η, όποιος είπε ότι δεν είναι καλή η σεζόν είναι άμπαλος.
Μια χαρά είναι, έχει την κύρια (και ωραία) υπόθεση και τις περαιτέρω εξελίξεις που είναι συναρπαστικές.

Εχει και την καλύτερη ατάκα της σειράς: http://www.youtube.com/watch?v=ogNjQUI7BMQ

Λατρεία η Ντέμπρα.

μολις φτασεις πεμπτο κυκλο και ακουσεις τις ατακες του μασουκα θα αλλαξεις γνωμη για το ποια ειναι η καλυτερη

εχουν βγει νεα dexter early cuts,μονο εγω τα βλεπω ?

Παίζει να είσαι το μόνο άτομο που γουστάρει τη Ντέμπρα:p

Δεν είπα ότι είναι η καλύτερη, αλλά άκουγα ότι είναι βαρετή, ελεεινή κλπ…

Αν εννοείς από ομορφιά σίγουρα δεν μου αρέσει, αν και έχει κάτι γοητευτικό αλλά σαν χαρακτήρα την πάω σίγουρα.:smiley:

καλυτερη ατακα εννοουσα

[B]edit[/B]
δυο σκηνες greek parody για το dexter απο την τριτη σεζον

τα αλλα βιντεο του χρηστη δεν ειναι ωραια

Αααα οκ, μισαντερστέντινγκ.
Απολαυστικές οι σκηνές με τις ενδόμυχες ατάκες του Ντέξτερ σε κάτι σχόλια της Ρίτας (η οποία γίνεται όλο και πιο ζουμερή από επεισόδιο σε επεισόδιο) του στυλ “γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να μην δείχνω το τέρας μέσα μου” κλπ

η ριτα απο τον τριτο κυκλο και μετα ηταν πολυ ωραια (μαλλον απο την παρεα με την σιλβια πραντο)

ειναι μια σκηνη δεν την θυμαμαι καλα
η ριτα λεει στον ντεξτερ κατι για την οικογενεια
και αυτος απο μεσα του λεει," αν εξαιρεσεις οτι σκοτωσα τον αδερφο μου την σεβομαι την οικογενεια"

Δεν εχω δει ακομα τιποτα απο την 5η σεζον και περιμενω να τελειωσει να τα δω μαζεμενα… Δεν αντεχω την αναμονη… Και το τελος της 4ης σε αφηνει στα κρυα του λουτρου να ψαχνεσαι τι θα γινει μετα… Απο τις καλυτερες σειρες και συνεχεια σε κραταει σε αγωνια…

ειδα τωρα το 7

[SPOILER]ωραιο επισοδειο

*αυτος που βοηθαει τον κουιν,ειναι μορφη 8)

*παρακαλαω να μην γινει τιποτα αναμεσα σε λουμεν και ντεξτερ [-o<

*ειχε αστειες σκηνες (η λουμεν που ειπε ανωμαλο τον μασουκα,το πουκαμισο του κουιν,ο κωλος του μασουκα)γενικα σε ολη τη σεζον ο μασουκα δινει ρεστα :lol3:

το γεγονος οτι ο ενας κακος ειναι προσωπο της δημοσιοτητας μου αρεσει :thumbup:

*η μανσον που την ειχε την πιστολα ??? :naughty:[/SPOILER]

ωραιο επεισοδιο…γενικα ποτε δεν με εχει απογοητευσει αυτη η σειρα ρε παιδι μου!!!

σε αυτο το τελευταιο εκει που πεφτουν οι τιτλοι τελους και γραφουν οι υποτιτλοι απο κατω:
μην πατε για κατουρημα…εχει κ αλλο!!χαχααχχαχαχαχαχαχααα ελιωσα

Μικρή επανάληψη:

Είναι ΑΜΠΑΛΟΣ όποιος λέει ότι δεν γάμησε (και) η 3η σεζόν.
Λιγότερο ή περισσότερο δεν έχει σημασία.
Και μένα η 1η μου αρέσει so far.
Οολοταχώς για την 4η.

περναει η ωρα αλλα μεχρι κ το 6ο επεισοδιο ο 5ος κυκλος δεν λεει πολλα

αποκαλυψη για αλλη μια σεζον ο [B][SIZE=“4”]ΘΕΟΣ[/SIZE][/B] μασουκα

στα + ο κουιν που δινει φρεσκο αερα στη σειρα

γινεται μπατιστα-μαρια να [SPOILER]ψοφησουν οπως και η ριτα [/SPOILER] ? βαρετοι κ ανουσιοι στον κυκλο.

η ντεμπρα ειναι πιο συμπαθητικη σε αυτο το κυκλο

ντεξτερ κλασικος auto-pilot ουτε κρυο ουτε ζεστη

η λουμεν μου κανει σε ξινη κ δεν μου λει πολλα επισης

αμα ο κυκλος τελειωσει με [SPOILER]ροματζο ντεξτερ-λουμεν [/SPOILER] θαναι πολυ μαλακες.

[B]μασουκα θεος να παρει σειρα μονος του να τα γαμησει ολα[/B]

[B]κ το αχρηστο ινφο της ημερας

ξερετε ποιος ειναι ο τυπος που βοηθαει τον κουιν στην ερευνα του ?[/B]

δε σας θυμιζει κατι η φατσα ε ? λογικο , εγω εκανα τον συνειρμο βλεποντας το ονομα του

κ ομως εχει παιξει σε τρελη ταινια που (σχεδον) ολοι εχουμε δει κ εκθειαζουμ

οκ το δινω…

ειναι ο

[SPOILER]

[/SPOILER]