Dexter

τ ο ε ι δ ε ς ;

εδω και μια εβδομαδα λεμε διερευσε

φακ εγω σημερα το ειδα:(

Γαμάτη σκηνή!
Ωραίο επεισόδιο, αλλά δεν περίμενα κάτι λιγότερο. :smiley:

Ωραίο! Μου λειψε.

Και μένα. Την πήρα την δόση μου όμως, Καλό ήταν!

το επομενο ποτε βγαινει?

ξημερωματα δευτερας καθε επεισοδιο

OΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΒREAKING BΑD ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ!!!

http://breakingbad-greek.blogspot.com/ TO ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ BREAKING BAD ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOKhttp://www.facebook.com/pages/Breaking-Bad-Greece/216277595087053 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

[SPOILER]χαθηκε το μισο επεισοδιο με την ντεμπρα ενω το ειχαν σποιλεριασει απο το τρειλερ :wink:
μασουκα και εκπαιδευομενη :lol:
η σκηνη που καιγεται ο ολμος και λεει “αυτο θες ;να με πληγωσεις;” πολυ ωραια:thumbup:[/SPOILER]

Μετριο επεισοδιο, απλα περιμενω ακομα τη σεζον να εξελιχθει, γτ μεχρι τωρα ειναι λιγο γλυκαναλατη

[SPOILER]
μου αρεσει πολυ οπως παει η σεζον
βλεπουμε τον ντεξτερ συνεχως να αμφισβητει τον εαυτο του και τα μεχρι τωρα πιστευω του. βλεπει τον brother sam και λεει οτι μπορει κι αυτος να σταματησει να ειναι τερας, βλεπει τον νεραιδοδοντακια#-o και σκεφτεται οτι δεν εχει μελλον , πεφτουν και τα σλαιντς του κατω οποτε εχει τροπαια χωρις νοημα γι’αυτον
και στο προμο ειδαμε να προσευχεται για τον χαρισον που αρρωστησε ενω δεν πιστευει

αν η ξανθια κανει την συνδεση ντεξτερ-ρουντυ θα ειναι μεγαλη σεζον[/SPOILER]

ΝΑΙ ρε φιλε αυτο σκεφτηκα και γω…θα ναι τραγικοοοο

[SPOILER]Αυτο δεν το εχει κανει ηδη η Ντεμπρα,οταν εψαχνε το παρελθον του πατερα της;Ή θυμαμαι λαθος;[/SPOILER]

[SPOILER]δεν εκανε συνδεση γιατι κανονικα λεγοταν μπραιαν μοσερ και σε ολα τα αρχεια τον εχουν ρουντυ
[/SPOILER]

[SPOILER]οχι ρε εκανε τη συνδεση οτι ειναι αδελφια, αλλα παραπανω δεν βρηκε, οτι ο ντεξτερ τον σκοτωσε η οτι ειναι και ο ντεξτα κιλλερ κτλ…εγω φοβαμαι μηπως αυτο το ξωανο βρει και τετοια πραμματα…παντως τωρα που χωρισε η ντεμπρα τον κουιν, υποψιαζομαι οτι θα αρχισει και αυτος να ψαχνει τον ντεξτα ξανα[/SPOILER]

[SPOILER]εχει δικιο ο rocking_monster_0666 τελικα[/SPOILER]

Αυτο ακριβως θυμομουν κι εγω.

[SPOILER]Αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως η ξανθια εχει συγκεκριμενο λογο που μπηκε στο εκληματολογικο και ο οποιος εχει να κανει με τον ice truck killer.Καποια συνδεση ισως με αυτον;Ισως γι’αυτο κανει τα γλυκα ματια στον Μασουκα.Για να εχει τα μεσα.Και γι’αυτο εριξε και χυλοπιτα στον Κουιν![/SPOILER]

Πω είχα ξεχάσει οτι βγαίνει σήμερα και καραγούσταρα όταν το δα στα ιντερνετ. Κατεβάζω τώρα περιμένουμε επεισοδιάρα και γενικά η σεζόν έχει όλα τα φώτα να είναι και η καλύτερη τελικά.

TI ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ…

[SPOILER]ποοοοοοο εκει που ανοιξε τα φτερα η γκομενα και αρχισε να τρεχει το αιμα και μετα με τις ακριδες…εμεινα με ανοιχτο το στομα λεμεεεεε…απο τις καλυτερες σκηνες εβερ στη σειρα…τι γαματο ρε φιλε[/SPOILER]