Τέλειο επεισόδιο άλλη μια φορά, με κάποιες σεναριακές αδυναμίες αλλά οκ.
[SPOILER]Εκλεισε σχεδόν το κεφάλαιο με τους Ουκρανούς, περισσότερο για τον Dexter. Ο Ισαακ ήταν ο πιο συμπαθής κακός που πέρασε, μεγάλη μορφή με σαρδόνια αίσθηση του χιούμορ και κουλ. [/SPOILER]
[SPOILER]Κατα τ’αλλα ο Αιζακ όντως ήταν από τους πιο συμπαθείς “κακούς” (αν όχι ο μόνος). Ρισπεχτ. Τώρα, πλέον φαίνεται να γίνεται της καραπουτανάρας με ΛαΓκουέρτα στα επόμενα επεισόδια[/SPOILER]
[SPOILER]ακομα ενα φοβερο επεισοδιο,η σειρα δεν παιζεται φετος,κριμα για αιζακ,θα εκανε καλη παρεα με ντεξτερ αν κ πιστευω οτι θα μας χαιρετουσε σε 1-2 επεισοδια[/SPOILER]
[SPOILER]ίσα-ίσα που πιστεύω ότι τώρα που κατάλαβε ότι δεν φταίει ο “dark passenger” για τους φόνους που κάνει αλλά η “τρέλα” του θα γίνει πιο κάφρος. Ήδη σκότωσε τον πατέρα της Χάνα (Μπόμπι <3) χωρίς να συμβαδίζει με τον κώδικά του.
Μπορεί αυτό να τον κάνει να πει δυό φωνήεντα με την Λαγκουέρτα που το κόβω να είναι η τελευταία της σεζον:p (Κάτι που θα είχε ενδιαφέρον για την επόμενη σεζόν αν έκαναν καπτεν την Ντεμπ)
Και εδώ που τα λέμε, αν ήμουν δολοφόνος, για την Χάνα θα γινόμουν και εγώ αγαπούλης :roll: [/SPOILER]
Ποιος περιμένει 7 μέρες τώρα? Εγώ δεν ξέρω, νομίζω πως η Χάνα δεν έκανε τίποτα στη debra. Η φίλη της όμως ναι. Απλά με τη Χάνα επιτέλους ο dexter βρήκε κάποιον που να τον καταλαβαίνει 100% και θα ήθελα να συνεχιστεί αυτό.
[SPOILER] Έχω διαβάσει ότι θα βγει και άλλη season. Οπότε δεν ξέρω πραγματικά. [/SPOILER]
[SPOILER]Μουνόδουλος Ντεξτερ, πουτανάκι Χανα, πανέξυπνη Λακουέρτα.
Στο μεταξύ πάλι φαίνεται να την γλυτώνει ο Κουίν με ακόμη ένα παραστράτημα.
Σε αυτή τη σεζόν συμπάθησα την Ντεμπρα ακόμη περισσότερο. Είπαμε, το πιο κατεστραμένο άτομο που εχει πατήσει στον τηλεοπτικό πλανήτη.
[/SPOILER]
πιο σποιλερ για το τελευταίο επεισόδιο *(γνώμη)
[SPOILER]Μπορεί να φαντάζεται ότι τον πιάνουν. [/SPOILER]