Δε ξέρω αν καθυσηχάζει τους διοργανωτές, αλλά σε κανά 2 μέρες θα πεταχτώ και εγώ να πάρω εισητηριάκι… :roll:
Στο site δεν γράφουν τίποτα, αλλά ακυρώθηκε…
να ψωφισουν
Μετά από κάποια τηλέφωνα σε άτομα σχετικά έμαθα ότι μάλλον πάμε για ακύρωση. Μέχρι πάντως να κυκλοφορήσει η επίσημη ανακοίνωση μπορούμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε. Αν είχαν φέρει 2+ιν φλαμες μόνο στον Λυκαββητό, νομίζω ότι η συναυλία θα ήταν οκ.
Όταν πέρυσι όλοι φωνάζανε για τα λεφτά που ΔΕΝ έχουμε οι εταιρίες δεν έδιναν σημασία. Να τα τώρα. Όλοι μας στεναχωριόμαστε για τις συναυλίες που δεν θα γίνουν, αλλά αναρωτιέμαι πως θα βγει το καλοκαίρι τους χωρίς έσοδα.
Πρόβλεψη : to rw θα πάει άπατο την μέταλ μέρα. Αν μαζέψει 5000 καλά θα είναι.
Πρόβλεψη2 : οι Στονες θα γίνουν έστω και Σεπτέμβριο. Αυτό κυκλοφορεί…
ε να παρουν το μπουλο ολοι οι αλλοι και να κανουν 2+in flames στο λυκαβητο τοτε.γαμωτο.
το"μαλλον" σου δινει ελπιδες…
Πρόβλεψη : to rw θα πάει άπατο την μέταλ μέρα. Αν μαζέψει 5000 καλά θα είναι
5000 με τα γκρουπ που παίζουν και με την ίδια μέρα να παίζουν οι ΤΟΤΟ, αισιόδοξο μου ακούγεται… Όχι ότι το κοινο είναι ίδιο αλλά θα κόψουν αρκετό κόσμο οι ΤΟΤΟ. Αρκετοί από εμας που θα πάμε ΤΟΤΟ, θα πηγαίναμε RW…
ΕΤΣΙ
και εγω αυτο ειχα σκοπο
xtes phra ticket ti sto dialo?
Δυστυχώς ανακοινώθηκε επίσημα ότι το φεστιβάλ ακυρώθηκε.
Δυστυχώς.
Λογικά σε λίγο θα το βγάλουν και στο site τους…
Ξενέρα…
Και έλεγα τώρα που τελειώνουν οι πανελλαδικές, λύτρωση στο x-fest.
Μάλλον δε θα δούμε ποτέ Ιν Φλέιμς στην Ελλάδα… ](*,)
Πραγματικά αυτή τη στιγμή θέλω να τα χώσω σε κάποιον αλλά δεν έχω βρει αποδιοπομπαίο τράγο ακόμα…
Φτού μας
Ελπίζω η αντικαταβολή να γίνει χωρίς προβλήματα.
Μια ερώτηση, γιατί δεν ξέρω πως διοργανώνονται συναυλίες, προπωλήσεις κ.λ.π.:
Πως γίνετε να οργανώνει το φεστιβάλ η aenima και το metal hammer και την προσφορά των δυο ατόμων ανά εισητήριο να την κάνει το Metropolis?
Γιατί το banner έτσι έγραφε… :roll:
Ήρθε το τέλος πάω να πυρπολυθώ στην ομόνια… :o :o :o :o :o 8O 8O 8O 8O :? :? :? :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: ](,) ](,) ](,) ](,) #-o #-o #-o #-o ](,) ](,) ](*,)
Σειρά για ακύρωση έχει το Rockwave… Μήπως βάλουν μυαλό κάποια στιγμή
Καλά άμα ακυρωθεί και αυτό θα με δείτε στις ειδήσεις…
3enerwsa giati h8ela na dw trivium kai hatebreed gmt
in flames exoume dei,mh lete oti 8elete,to 2000 sto rockwave kai htan mia xara
σκατα στα μουτρα τους.και τελειωσε και η ευρωπαικη περιοδεια γαμωτο.ψηνομουν ανετα για ε3ωτερικο…
Επειδή έχω χάσει επισόδεια μάλλον, ενημερώστε με. Το X - fest ακυρώθηκε εντελώς ή απλά αναβλήθηκε?
Τη μα****α τους μέσα για ακύρωση λόγω χαμηλής προπόλησης :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
The Aenima Team regrets to inform all fans, that we re forced to proceed with the cancellation of the X FEST ATHENS.
Presales of the Event cannot help us proceed, regardless how much we love the music, respect the artists as well as all the people that supported the event!
On our first effort to make a change and present something different, conditions were such that we need to reconsider.
Honestly we don?t doubt that the fest could have been the new Athens event for all of us that live with this music!
We can assure one thing:
X FEST will return more powerful than ever, whether it?s going to be a Winter X Fest or a 2 day Festival next summer!
Whether it?s going to be just sole shows or entire line ups!
?.and please remember: What doesn?t kill you, makes you stronger!
Respect to each and every one of you!
The Aenima Team
Agapite Pano,
To X Fest akurwnetai apokleistika kai mono logw xamhlhs propwlhshs eisithriwn.
Perissoteres leptomeries sxetika me thn akurwsh kai thn eksargirwsh eisithriwn tha vreis sto www.aenima.gr
Se euxaristoume gia thn uposthriksh kai 8a epistrepsoume suntoma pio dunatoi
Aenima Team