Ναι ρε κι εγώ! Βασικά η απορία μου είναι: θα υπάρχει 1 ώρα ή 2 ώρες καθυστέρησης?
Τελοσπάντων που να ξέρετε κι εσείς, λες και το διοργανώνετε…
Ναι ρε κι εγώ! Βασικά η απορία μου είναι: θα υπάρχει 1 ώρα ή 2 ώρες καθυστέρησης?
Τελοσπάντων που να ξέρετε κι εσείς, λες και το διοργανώνετε…
Ναι γιατί νομίζεις ξέρουν αυτοί που το κάνουν; Όπως κάτσει η φάση.
Τουλάχιστον στρώνει η δουλειά με τις φτηνές μπύρες και τα σουβλάκια
χαχαχ ελα μου ντε.
Οι μόνοι πάντως που διοργανώνουν DIY lives και είναι απόλυτα συνεπείς και τακτικοί με την ώρα είναι τα παιδιά από το καταραμένο. Βέβαια έχουν και πρόβλημα με ώρες κοινής ησυχίας νομίζω. Αλλά είναι αγγλοι στο προγραμμα τους.
2 ώρες είναι το στανταρ πάντως.
Τι 9, ρε. Μετά τις 11.
Πήγα τελικά στο λαιβάκι!
Ruined Families ντάξει γούσταρα πάρα πολύ, μιας και δε τους είχα δει live και ήθελα πολύ, και γενικώς οι τύποι το έχουν και στη live εμφάνιση:!:
Deathraid ντάξει φώνη ομολογώ πως δεν άκουσα στο λαιβ, αλλά ντάξει βάραγαν οι τύποι. Ανελέητο d-beat και τέτοια σκηνικά.
Uptight Bastard, τους εχω δει, αλλά σήμερα δεν έκατσε η φάση μιας και οι πρώτοι έκαψαν ένα ηχείο:lol: Δε ξέρω βέβαια αν αυτός είναι ο λόγος που δεν έπαιξαν. Υποθέτω
Γενικά όμορφα σκηνικά.
Κόσμος αρκετούτσικος μπορώ να πω. Οι Αμερικάνοι είχαν φέρει βυνιλιάρες (κορυφαίες crust-ιλες και πολλά σπάνια Lps), και σε περίοδο αφραγκιών με παρακινούσαν να καταφύγω σε καταναλωτικό όργιο. Παρ’ όλ’ αυτά τσίμπησα πράμα.
ναι ρε! το ξέρω…
9 ήταν το όνειρο γιατί με βλέπω κατά τις 1 να περιμένω DeathRaid
κοιμισμένος…
κάτι είπε κι ο άλλος για βινυλια…
GoFilthGo πρώτοι στις 11! το επιβεβαιώσαμε!!!
Παιδιά οντως βυνίλια είχαν φέρει γαμάτα. Καύλωσα τη ζωή μου. Βέβαια ήταν λίγο ακριβά. Γύρω στα 12 ευρώ. Συνήθως τέτοιες μπάντες που φέρνουν πραμάτια μαζί τους τα’ χουν μάξιμουμ 10, αλλά μιλάμε οι τύποι είχαν: hellshock πολλά, burial, victims, d.s.b., assasinators, wolfbrigade, wolfpack, disfear, morne, crude, και πολλά άλλα. Γενικά έφεραν λίγοτερα πράγματα από το λαιβ των hellshock, αλλά καλύτερα νομίζω.
go filth go! πολύ καλό σετ… νέα παιδιά… όρεξη και fun!
Τελευταίος Αιώνας… τι ήταν αυτό? την επόμενη φορά πρώτοι για να είμαστε έξω…
ρε παιδιά εντάξει δεν παίζατε και στο Μέγαρο!
DeathRaid???
τρελά βινύλια! ανύπαρκτα χρήματα!!!
λέτε να έχει και σε Destino Final?
Αλήθεια γιατί το λες αυτο? Δε το λέω κάπως, απλά μου κάνει εντύπωση γιατί μ’ αρέσουν αρκετά!:-k
αυτή την εντύπωση είχα κι εγώ… με άρεσε κάποτε ο συνδιασμός βιολιού και γυναικείων φωνητικών, αλλά ρε φίλε για να παίξουν 4 κομμάτια κάνανε 1 ώρα, μια η κιθάρα, μια το καλώδιο, μια τα αστειάκια, μια ο ηχολήπτης, και μετά από ένα καταγαιστικό σετ και πριν τους headliners θέλει ταχύτητα το πράμα στις 2 η ώρα! και επιμένω, δεν θέλω τελειότητα, ξέρω που βρίσκομαι ρε! στο στέκι… με τον “γαμάτο” ήχο και τη μπύρα 1?, τι άλλο! έτσι κι αλλιώς όταν έπαιζαν 50 μέσα και 250 έξω ήταν!
άστα αυτά… τα σαπορτ σε DESTINO FINAL είναι απλά κορυφαία!!! ειδικα ο τύπος Bill Kouligas…
Antimob σημερα και καπακι για καλων τεχνων. Και αυριο παλι καλων τεχνων. Ελπιζω να πετυχω κανενα απο τα καλοπαιδα του φορουμ
τι έγινε εχθές με DESTINO FINAL ?
ANTIMOB πολύ καλοί… θα τους ακολουθήσω πήρα και τα 7"…
DESTINO FINAL είχαν τις προδιαγραφές να τα γ@μησουν όλα, αλλά τα γ@μησε το μικρόφωνο… τρελή ένταση… μπράβο…
αλήθεια ο Family Battle Snake εμφανίστηκε ποτέ?
‘Νταξ’, σε βρίσκω λίγο άδικο, ιδίως πιο μετά που αναφέρεσαι στα τεχνικά προβλήματα.
Για το live της Τρίτης:
Τους Hellstorm τους έχασα.
Go Filth Go: τρίτη φορά που τους έβλεπα, τσίτα πάντα.
Τελευταίος Αιώνας: ΟΚ, ατυχία με σπάσιμο χορδών κλπ., αλλά έμεινα μαλάκας, τους είχα τρελό αποθημένο. Riff- άρες, τραγουδάρες, το βιολί τα 'σπαγε και πρέπει επιτέλους να κυκλοφορήσουν κάτι.
Deathraid: δυνατά μπήκαν, αλλά προσωπικά μάλλον δεν ήταν του στυλ μου, δε μου φάνηκε τόσο ενδιαφέρον αυτό που έπαιζαν.
Για το χθεσινό live:
Antimob: ο drummer τα 'σπαγε, μουσικά λένε πολύ.
Destino Final: δεν είχα ακούσει τίποτα πιο πριν από αυτούς και οι τύποι ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΛΑ. Μεγάλη ξενέρα τα προβλήματα με τον ήχο, αλλά όταν, επιτέλους, τα έφτιαξαν, δεν τους σταμάτησε τίποτα. Το delay στη φωνή μας στοίχειωσε, οι τύποι ήταν όλοι ένας κι ένας και ο κόσμος γούσταρε πολύ. Αξέχαστη εμφάνιση.
Family Battle Snake: ο τυπάς δε βγήκε τελικά.
Antimob κλασσικα γαματοι. Οι Destino Final ηταν ο ορισμος της αλητειας, ο ενας πιο καμμενος απο τον αλλον και με τα φωνητικα να κολλανε απολυτα στο στυλ τους. Πολυ καλοι.
και γαμω!
Ασφυξια ρε!!!
Ωραία κόλπα!!!