Diy συναυλίες

destroyer you know what you got to do aye???

μιλάμε για τους κλασικούς βανδαλουπ / vandaloup ε?
λοιπόν για κράτα μας ενήμερους από την προηγούμενη να κατέβουμε!!!
καταναλώστε κι έτσι…

sorry αλλα ακυρο για σαλονικα.
θα παιξουν λεει σε ενα φεστιβαλ-καμπινγκ στη Βεροια τελος ιουλιου.

οχι βανδαλουπ. ζωα προς εξαφανιση…:stuck_out_tongue:

Οι Βανδαλούπ θα παίξουν στο 3ημερο που θα γίνει στη Βέροια στις 22-23-24 Ιουλίου, μαζί με Πανικός, Ομίχλη, Καρκίνωμα, Ραδιενέργεια, Πάνκρεας, Διχασμένες Αλήθειες, No Mind κ.α.

βανδαλούπ - ζώα το ίδιο είναι…
δε γαμείς… να μην πέσει με το armofdesires
και τραβάμε και Βέροια μεριά…
γιατί από εκεί είναι?

άκυρες ημερομηνίες για εμένα…
θα πάμε Τύρναβο σε μια εβδομάδα…

Ο καθένας πάει όπου θέλει και όπου μπορεί.

Πέντε ημέρες αργότερα είναι, προλαβαίνεις να ξεκουραστείς:p

Και μακάρι να είχε συνέχεια τέτοιες φάσεις.

Δηλαδή άκυρο για Βιολογικό οι Βανδαλούπ; Έτσι ακουγόταν εδώ πάνω.

είναι ρε συ μακρυά και τα 2 μέρη για εμένα… μετά το χάσιμο των ZOUNDS το 2005 έχω ορκιστεί να τα βλέπω όλα ανεξαρτήτως κόστους, αλλά δεν το αντέχω το διπλό αυτο!
οπότε θα πάω στα τυριά… που δεν έχω πάει και ποτέ να θυμηθώ τα νιάτα μου!!!

το βαζω εδω…τσιμπατε…οποιος ειναι κοντα ψηνεται κτλ θα ειναι καλη φαση…

Τρέλα το live :smiley:
Θα υποστηρίξω!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εσύ ο απο πάνω, άσε τα επιφωνήματα και ανέβα :stuck_out_tongue:
[B]Χειμερία Νάρκη + Τελευταίος Αιώνας[/B]

Ω, ρε φίλε. Τελευταίος Αιώνας & Χειμερία Νάρκη. Γαμώ τις φάσεις. Και Slavebreed που είναι καλοί. Καλά να περάσετε οι Αθηναίοι.

ρε έχω κωλοψηθεί τώρα

θα το σκεφτώ πολύ σοβαρα

Καλή φάση θα το τιμήσουμε!

για να παίρνουμε παρουσίες αύριο:D

stam το νου σου

μόλις μπήκα σπίτι!

Γαμώ γενικά η φάση…

slavebreed, αν και χωρίς φωνητικά (δε ξέρω γιατί), γάμησαν. Με κούρασε λίγο ο ήχος βέβαια (τίγκα στα ντραμς) αλλά κομπλέ κατά τ’ άλλα.

conspiracy of denial, σκατά ήχος (δυστυχώς για την μπάντα -κιθάρες γιοκ-) και 4 διακοπές ρεύματος, [B]όμως[/B]:!: πολλά υποσχόμενη μπάντα. Είναι από τα κραστ που αγαπώ, ενώ τα γυναικεία φωνητικά μέτρησαν απίστευτα φέρνοντας κάτι από δανία, κάτι από schifosi (αυστραλία) και τα σχετικά. Γενικότερα κραστ ξένων προδιαγραφών. Διασκευή τουπα-τουπε-ολε από fall of efrafa και τα μυαλά στα κάγκελα.

Χειμερία νάρκη…ΓΑΜΩ. Στεγνα. Eιχα να τους δω live απ’ το 2007 στην γεωπονοκη με oi polloi και stopcox, και ομολογώ ότι είχα ξεχάσει πως είναι λαιβ. Αλλη αίσθηση. Οργίασαν (ντραμερ ΘΕΑ). Highlight, διασκεύη σε χαοτικό μέλος, με παλιό μέλος της μπάντας, με τον οποία ο χειμεριάς είχε να βρεθεί χρόνια. Αντε γεια.

Εφυγα πριν τους jagernaut ενω τελευταιος αιώνας ακύρωσαν:(

Τι λες τώρα. Θυμάσαι και ποιο κομμάτι μήπως;

Επίσης αν ξέρει κανείς: ο τραγουδιστής των Χειμερία Νάρκη τραγούδαγε και στους Χαοτικό Τέλος ή ήταν άλλος το κοινό μέλος στις δύο μπάντες;

To “μπασταρδοι μπασταρδοι θα πληρωσετε” (δε θυμαμαι ακριβή τίτλο). Ο κιθαρίστας/τραγουδιστής των χειμερία νάρκη, έπαιζε στους χαοτικό τέλος, και στους ξεχασμένη προφητεία.