και οι despite everything δεν σε χαλασαν…
οι υπολοιπες μπαντες σορρυ αλλα…δεν
και οι despite everything δεν σε χαλασαν…
οι υπολοιπες μπαντες σορρυ αλλα…δεν
Nτάξει από τις 7 φορές που τους έχω δει, νόμιζω ήταν η χειρότερη:p Δε μ’ αρεσε πολυ ο ηχος τους, και ήταν ψιλοκλασμένοι κιόλας λίγο… Κατα τ’ άλλα γαμώ! Απειρο κέφι, κι όλα τα αγαπημένα άσματα. Και γαμώ!
Ω ναι! ΙΝ-ΣΑΝΕ!
τα πρώτα ονόματα έχουν ανακοινωθεί και θερίζουν.
χειμερία νάρκη, censored sound, fields of locust, go filth go, blacklisted + more tba
οι in-sane γαμησαν τα παντα την παρασκευη…ο ντραμερ εχει ξεφυγει νταξει…σε καποιες φασεις ειχα μεινει με ανοιχτο το στομα και απλα τον κοιταζα…η κοιταζα γυρω μου να δω αν βλεπει και κανεις αλλος αυτο που βλεπω εγω…!οι despite πολυ καλοι…και οι wish upon…drain the stain δεν προλαβα…χιλια thanx και respect στον disbeer που με εφτιαξε πραγματικα…και τα ειπαμε και λιγο…!γενικα ηταν γαμω τις φασεις.
Γιατί ο κιθαρίστας ρε??? Χαλαρά ό,τι εβγαζε (που το βγάζε και απίστευτα) σε άλλες μπάντες παίζεται με 2 κιθαρίστες. Και τραγουδαγε παραλληλα
καλα ναι τον ξεχασα αυτον…!!γεμιζε την μπαντα μονος του…απλα ξερεις μου πηρε τα μυαλα ο ντραμερ
που είναι αυτό…
Ξάνθη?
ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΠΕΡΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Upcoming Events
11/09/2011 - Dogsholylife (USA)
14/09/2011 - La Société Elle A Mauvaise Haleine (FRA)
17/09/2011 - Crimen (MEX)
13/10/2011 - Birds In Row (FRA) / Reflections Of Internal Rain (SER)
31/10/2011 - I Am A Curse (FRA) / Nous Danserons Sur Vos Ruines (FRA)
Σωστός ο αποπάνως! Θα έχει πολύ πράμα φέτος.
Για τους Αθηναίους έχουμε Dogsholylife/Timetrap/Conspiracy Of Denial στον αγαπημένο λόφο στις 12/9!
Ναι αδερφέ!
Άντε μια βδομαδούλα έμεινε!!!
μία μέρα πριν παίζουν και στην Αθήνα. Crust / rock n roll με μέλη από τους[B] antimaster[/B]
Υπενθύμηση για σήμερα!!
Dogsholylife ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ!!!
Πολυ δυναμη τα παλικαρια (και ας εχει ο τραγουδιστης τους αισχρο μαλλι :p)
Conspiracy γουσταρα πολυ. Timetrap με κουρασαν
ισχυει ακομη. το αθηναικο στις 16.
Ξεχωρα απο το λαηβ του Σαββατου εχουμε και την Τεταρτη live.
Στο Προκατ35 με Buiten Gebruik,Σαρδαnapalm death και dισωδια.
Αφισα δεν μπορεσα να βρω.