Diy συναυλίες

Σημερα στο τει πειραια εχει deathgrind live με φρικη, delete the mass, progress of inhumanity, sadistic purification

Λοιπον ενα τετοιο λαιβ δεν γινοταν να μην συνοδευεται απο το απαραιτητο χαος στην διοργανωση του, οποτες τελικα το πατρινο λαιβ θα γινει στο προκατ35 στο πανεπιστημιο οπως ειχε οριστει αρχικα.

νομιζω απο τα καλυτερα λαιβ που εχουν γινει στη μιναροπουλη ε. Δε θα μπω σε λεπτομερειες, απλα ολος ο κοσμος γουσταρε. Κι αλλα τετοια.

Να πω οτι πορωθηκα με black trinity καραγούσταρα.

Εχεις αρχισει να μεταλλασσεσαι, το εχω πει εγω. Το επομενο βημα ειναι οι Bolt Thrower.

χαχαχαχαχ δε ξέρω

Οι τύποι ήταν τρομεροί, γαμάτες ριφάρες, απόκοσμη ατμόσφαιρα και μουσική (το delay στη φωνή απλά σε στοίχειωνε), και ρε φίλε πάνω απ’ όλα ρυθμικοί / “χορευτικοί” (αν μπορώ να πω κάτι τέτοιο για μπλακ μπάντα). Δηλαδή όπου δεν είχε μπλάστ το κεφάλι και το σώμα σου κουνιόταν στο ρυθμό των τυμπάνων γαμώ οι τύποι.

(βασικά ώς πανκ τέκνο αυτού του κόσμου θα’ λεγα ότι ήταν από τα ελάχιστα μπλακ λαιβ που έχω δει, και σίγουρα το μοναδικό DIY black).

Γαμω γενικά.

Εισαι μπλακθρασερ και δεν το ξερεις. Καποια στιγμη θα σε κανω μια συλλογη με μπαντες που ειμαι σιγουρος πως θα σου αρεσουν.

To live του Σαββατου στην Πατρα ηταν οπως ακριβως επρεπε.
Ολες μα ολες οι μπαντες παιξανε φοβερα.
Ο κοσμος γουσταρε και στις δυο τελευταιες μπαντες που ηταν και
οι πιο γηπεδικες εγινε πανηγυρι.Τρελαμενα πιτ,κλωτσοπατιναδα,
μπουνιες,κλωτσιες,crowdsurfing.Πολεμος !

Ακριβώς έτσι! Αφού μας πηδήξαν τα μυαλά όλοι οι υπόλοιποι ήρθαν και οι go filth go όπου γινόταν από την αρχή μέχρι το τέλος της γαμιόλας :D. εκτός από το δικά τους κομμάτια παίξαν και discharge (the nightmare continues) και το conquest των disclose (ποιών άλλων :p)

Γενικά πάντως δεν ξεχωρίζω κάποια μπάντα. Το live στο σύνολο του ήταν υπερκομπλέ!

Απλα τελεια. Ξυλο και ξυλο.

για τους γιαννιώτες ενα λαιβ

Sarabante, Jagernaut, Κραταραμένο Στόμα - 17/2 - Στέκι Πικροδάφνης, Αγ. Δημήτριος (Μπραχάμι)

εκεί.

5η φορα sarabante. δεν γινεται να πω οχι αν και σαν χωρος δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλος…

report εδω: [B]http://dirtywombs.blogspot.com/[/B]

Το λαιβ ηταν κατι παραπανω απο φανταστικο.

Οντως ηταν γαματο το liveακι!!

To live χθες απλά γαμησε. Πραγματικα χαίρομαι που στην πάτρα όλοι -ο καθενας με τον τροπο- του εχουμε καταφερει να φτιαξουμε αυτο που ειδαμε χθες. Απο την οργανωση ενος λαιβ μεχρι ακομη και το κεφι κατα τη διαρκεια του.

Δε θα κατσω να πω κι εγω οτι το λαηβ γαμησε.

Το μονο που θα πω ειναι οτι δεν προλαβα να δω Astpai, γιατι επρεπε να φυγω με αμαξι κι οτι οι Despite δεν ειχαν νουμερα στα μπλουζακια. :x

Παντα τετοια. 8)

Υπάρχουν ελληνικές SXE μπάντες; Έλα ρε.

αρκετες [B]http://www.youtube.com/watch?v=GQ8nW_d5sDo[/B]

…[B]ναι εδώ και πάνω από 22 χρόνια![/B]Γιατί, περίεργο σου φαίνεται;;; :slight_smile:

Οι [B]sXe μπάντες [/B]που προωθούσαν μεγάλες ([I]Epitaph/ Victory/ FatWreck/ ECT[/I])αλλά και άντεργκραουντ ([I]profane existence/ top rev/ect[/I]) εταιρείες, επηρέασαν ουκ ολίγους δικούς μας χαρντκοράδες!!! Δεν είναι θεαθήναι λαιφσταιλ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ -ΟΝΤΩΣ δεν καπνίζουν, δεν τρώνε κρέας, δεν πίνουν ακλοολ ([I][COLOR=“DimGray”]σ.σ. θα’ναι οι τυχεροί στη νεοελληνική οικ.κρίση που μας μαστίζει[/COLOR][/I]!) άντε να “ξεφεύγουν” που και που με καμια σοκολάτα :stuck_out_tongue: ,παγωτό ή σχετικά. ΠΡΟΣΟΧΗ εννοώ είναι vegetarians όχι σκληροπυρηνικοί vegans όπως κάποιοι συνάδελφοί τους εξωτερικό…

How do I know it? έχω φιλαράκι, που’ναι τέτοιος… :roll:

Καλά, το κρέας δεν έχει καμιά σχέση με το SXE πάντως, άσχετα αν πολλοί SXE- άδες είναι και vegan/vegetarian.

Μπράβο, καλή φάση, δεν το 'ξερα. Νόμιζα ότι στην Ελλάδα ήταν σχεδόν άγνωστο όλο αυτό.