Οι κατ-οφ γαμανε παναγιες. Η πατραρα που μετακομισε αθηνα πλεον. Στηριζουμε.
Ετοιμαζουν δισκο με 15 κομματια, και σπλιτ με αθηναικη επισης γαματη μπαντα. Επειδη ξερω οτι οι τυποι εχουν και τη μελωδια μεσα τους, θα γουσταρα να χωναν και λιγο πιο μελωδικα punch φαση στοιχεία, αλλά ότι παίζουν το κάνουν τρομερά. Μπάντα για λαιβ.
Σαραμπαντε τρελαθηκα. Ηταν η δευτερη φορα που τους ειδα. Το καινουριο κομματι του εφταριου με αφησε μαλακα:o Δηλαδη πως το λενε δεν ψηνω πλεον ν ακουω neocrust εκτος συνορων. Δεν εχει νοημα. Το εχω ξαναπει
Μπομπα το χθεσινο λαιβ. Γαμω τις φασεις γενικα και το μερος ειναι πολυ ωραιο. Ξυλο, χωμα και μουσικαρες. Ωραιες ολες οι μπαντες. Για εμενα η μεγαλη εκπληξη χθες ηταν οι Cut Off. ΥΠΕΡΓΑΜΗΣΤΕΡΗ μπαντα! Απιστευτο powerviolence στα μουτρα. Δεν τους περιμενα τοσο καλους. Κλασσικα πλεον Inhuman Poison απιστευτοι. Ηχαρα παλι τα παιδια, τρομερες μελωδιες, απιστευτα σημεια και ΜΟΝΟ πορωση. Conspiracy Of Denial και αυτοι απιστευτοι. Ωραιο crust, φωναρα η κοπελια (βασικα ποσο γαμανε τα σκισμενα γυναικεια φωνητικα;) και γενικα πορωση η μουσικη τους. Τωρα το να συγκρινουμε τους Sarabante με τις υπολοιπες μπαντες ειναι αδικο και για τις μπαντες και για τους ιδιους τους Sarabante. Ενταξει προφανως ειναι σε αλλο επιπεδο, ειναι πολυ πιο δουλεμενοι, γνωριζουν τον ηχο τους και γενικα εχουν μια αλφα εμπειρια. Το εδειξαν και χθες. Γαμανε τα παντα χωρις ελεος. Ηχος μπετο, φοβερες συνθεσεις, ομορφες μελωδιες σε σημεια, πορωτικος τραγουδιστης. Μια απο τις καλυτερες Ελληνικες μπαντες, χαλαρα.
Για τις δυο πρωτες μπαντες δεν ειπε κανεις τιποτα. Κριμα. Πολυ καλες και οι δυο. Οι πρωτοι, Dead City Motion(;), ειχαν ωραια μουσικη και ωραιες ιδεες, αν και τα φωνητικα του τραγουδιστη δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα. Γενικα μια χαρα. Η δευτερη μπαντα, που δεν ειπε ονομα αλλα μονο οτι ειναι το πρωτο της λαιβ, ηταν εμφανως καλυτερη και πιο δεμενη, αν και ο δεξια κιθαριστας ηταν λιγο απο αλλο ανεκδοτο :p. Θελω να τους ξαναδω παντως και τους δυο καποια φορα.
Οι Σαραμπάντε πρέπει να προσέξουν τον ήχο τους. Ο χτεσινός ήταν ο ήχος που αξίζει μόνο σε πρες κόνφερανς του ΠΑΣΟΚ, όπου δε χρειάζεται να ακούγεται τίποτα. Κρίμα για την απόδοση που ήταν τιτάνια, γιατί χανόντουσαν τα πάντα. Όσο για τους cut-off, όσοι είδαν να κάθεται ο Ν.Π στο ντραμσετ, ήξεραν εκ των προτέρων τι να περιμένουν.
Για τον ήχο έχω να πω κι εγώ ότι μια χαρά μου φάνηκε. Ειδικά αν λάβουμε υπ’όψιν και την όλη DIY φάση του live (δεδομένα, χώρος κλπ). Τον περίμενα χειρότερο είναι η αλήθεια αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη. Από εκεί και πέρα οι μπάντες γαμώ μία και μία! Ωραία μουσική, χαβαλές, μπυράκια και όλα τα καλά για μια ωραία βραδιά.
στο ΑΥD ,nihil dum,gutter!!!,conspiracy of denial,dirty wombs!!!,zvarna ήταν σουπερ,αλλά έπαθα πλάκα με cut off και left in ruins που δεν είχα ξανακούσει.
πανδημία, unfit earth, sardanapalm death και rivers run dry ήταν καλοί.γενικώς δε μάρεσαν πολλές μπάντες φέτος.ωραία περάσαμε πάντως:)