μαλακιες.τον ιουνη ημασταν 2,5 ωρες στημενοι με πιτα κοσμο για να βγουνε στις 3.30 το πρωι.εν τελη μειναμε μεσα καμια 30-40 ατομα…μεγαλη η ξενερα.καταλαβαινω οτι στο χερι τους ειναι ποτε θα βγουνε και τι θα κανουν απλα δε μου χει τυχει ξανα ξερω γω το ονομα της βραδιας να βγει πρωτο και στις 12 ,που αλλες φορες δεν εχουν ανοιξει καν το στεκι.
Δεν καταλαβαινω τι παει να πει “ονομα” σε DIY λαηβ.
Στην τελικη γιατι ειναι ονομα οι Sarabante και δεν ειναι οι Boredom που ηρθαν απο την Αυστρια;;;
Επισης, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει τα λαηβ να ξεκινανε 1 η ωρα για να πανε γκολ οσοι σκασουν για τη “φαση”.
Αμα ξαναγινει κατι τετοιο, θα στρωσουμε λιγο χαρακτηρα για να γινονται τα λαηβ οπως πρεπει.
ήταν απ τις λίγες φορές που στις 12 δεν ήταν μόνο η ομάδα και οι γνωστοί ,ε και άρχισε.η αρχή πρέπει να γίνει αλλά όλο αναβάλλεται, οτι σε φάση ειναι κρίμα μωρέ ας περιμένουμε λίγο ακόμα.ντάξει την ώρα που λέει η αφίσα δεν πρόκειται να αρχίσει αλλά καμια 11,11.30 ναι αυτό παίζει να γίνει,καθώς το στέκι είναι ανοιχτό απ΄τις 8 -9.
η νοοτροπία με τα ΄ονόματα’ και να παίξουν τα ‘σαπόρτ’ πρώτα δε με αφορά καθόλου.
τεράστια συζήτηση αυτή, και για μένα φταίνε όλοι, και οι δύο μεριές, και το κοινό και η διοργάνωση (και έχω βρεθεί και στις δύο -στη πρώτη με θεωρώ συνεπή στην δεύτερη έχω υπάρξει ασυνεπής-). Απ’ τη μία η νοοτρόπια του σκάω στη 1 σε λάιβ, αφου την έχω κλάσει με το παλιόκρασο που πήρα από το μπάκαλικο δυο στενά πιο κάτω, και φυσικά δε μπαίνω καν στο venue, είναι αν όχι άθλια, αντίθετη με όλα αυτά τα οποία πρέπει να αντιλαμβάνονται ως punk, diy, αυτοοργάνωση, κλπκλπ. Από την άλλη το να περιμένεις ακριβώς τον κάθε μαλάκα που περιγράφω παραπάνω είναι εξίσου μαλακία, και αν τον χιώσεις μια-δυο φορές και ξεκινήσεις την φάση στις 11 θα καταλάβει ότι κάτι λάθος γίνεται. Τώρα έχουν δει τα μάτια μου στις 10.30 να μην έχει έρθει καν η μπάντα που πρόκειται να παίξει, οπότε καλύτερα να μην ψάξουμε περισσότερο την φάση:p
Επίσης, παπαρδέλα, προσπερνώντας εννοείται το περί ονόματος, είναι προφανές ότι αν τη μία φορά βγουν στις 3.30, την επόμενη θα βγούνε πρώτοι. Φαντάζομαι για καμία μπάντα δεν είναι το ιδανικό να βγεις να παίξει χαράματα. Οπότε ξηγήθηκες πιτσιρικάς:p
Προφανώς και υπάρχουν ‘‘ονόματα’’ σε D.I.Y. live. Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Το γιατί είναι οι μεν και δεν είναι οι δε, αυτό αν θες το συζητάμε (όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση -γενικά).
Στα άλλα για την ώρα δεν έχω να πω κάτι, τα είπανε οι παραπάνω.
δε με ξενισε τοσο η ωρα που βγηκανε γιαυτο και ειπα οτι ειναι δικο τους θεμα…οταν τους ειδα τον ιουνη ηταν και η μονη φορα που πηγα σε Live στο στεκι .η αφισα εγραφε 10…πηγαμε 12.30 και δεν ειχαν ανοιξει καν πορτες και φωτα…ουτε το να σκας μυτη κατα τη 1 κλασμενος για τη φαση και να γαμας τη ψυχη αυτου που ρθε να γουσταρει ειναι καλο (τον ιουνη που βγηκαν τελευταιοι προσπαθουσαμε να καλυψουμε με καπνιλα τη ξερατοσμη) ουτε να περιμενεις ομως απτις 10 ποτε θα ανοιξουν τα φωτα και οι πορτες και τι θα γινει ξερω γω.θα μου πεις σαν μουσικος αυτοοργανωμενο ειναι οτι θελω κανω,ομως αν γουσταρεις τη μπαντα θες να στηριξεις κιολα.και απτη στιγμη που υπαρχει merch μεσα θα το κανεις.ομως ρε φιλε πειραζει που δε θελω να παιζω με τη ζωη μου εχωντας να διαλεξω αναμεσα στο πουτσοκρυο εξω και στη λιποθυμια μεσα ελπιζωντας οτι θα βγει καποια στιγμη η μπαντα που γουσταρω?
Πολύ δυνατοί ήταν οι sarabante στην υπόγα! ειδικά τα καινούργια ήταν κόλαση. ζέστη όμως, πολύ ζέστη εκεί μέσα. μου θύμισε τη ζέστη στο live των crude
Συναυλιακός οργασμός πάντως αυτό το σάββατο
thrashιες στην υπόγα της καλλιδρομίου
την ίδια μέρα στα [B]γιάννενα [/B]παίζουν οι jagernaut, unfit earth και conspiracy of denial ενώ στο [B]βόλο[/B] έχει live για τα δέκα χρόνια της ματσάγγου με τους ζωή τάχα, no sin, ήρωα άδειες μέρες και zafina
Επίσης Παρασκευή 22/02/2013 στο Παράρτημα στην Πάτρα, λάιβ με [B]conspiracy of denial και jagernaut[/B]. Αφίσα σύντομα!
[B]Παρασκευή 08/03[/B] στις [B]21:00[/B] στη [B]Φάμπρικα Υφανέτ[/B]:
[B]Nasty Beach
Rita Moss[/B]
Tα γαμησε ολα.
[SPOILER][/SPOILER]
αυτά είναι
GBH SHAM 69 MESA STO MAIO!!!THESSALONIKI
Διασταυρωμένη φημη:
[SPOILER]ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗ ΜΠΑΤΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΡΕ Μ@@ΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΡεεεΕΕΕΕεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F98kOzIQdnY
[/SPOILER]
:eek::vibrate::vibrate:
Παιδιά, οι Α.Τ. θα παίξουν κι αλλού; Πείτε, για να μη χαλάσουμε τόσα φράγκα και κούραση τζάμπα.
Leper, αν μαθω κατι, ριχνω συρμα.