Diy συναυλίες

Ωραια πραγματα.

Κατα τις 7 να ξεκινησει? Και γνωριζει καποιος ποιοι θα παιξουν πρωτοι?

ε πιστεύω 6μιση 7 θα’ναι καλά. Δύσκολο να παίξουν οι Ανατέλλων πρώτοι. Ό,τι κάτσει.

Εντωμεταξύ κωλόκαιρος πάλι.

E τετοια ωρα λεω να σκασω κατα τις 7 παρα… Στη Βιλλα ποτε δε ξεκινησε live με λιγοτερο απο 2ωρο καθυστερηση νομιζω. Ας κρατηθουν οι παραδοσεις :stuck_out_tongue:

Ασε ξυπναω και βλεπω μια μουνταδα, λεω τη γαμησαμε. Aν δε ρεξει γλιτωνουμε τον νταλα ηλιο τ απογευμα 8)

το λαιβ αλληλεγγύης ακυρώθηκε ήδη 2 φορές λόγω γαμόκαιρου (βέβαια ήταν χειμώνας…) όχι και να βρέξει 1 Ιούνη! 3η και φαρμακερή

Παλι καλα που εγινε γαμω τις καλοκαιρινες βροχες!!!
Live-αρα!!!

Για πείτε, ρε παιδιά.

http://www.youtube.com/watch?v=no0nUbDtzfw

ότι καλύτερο έχει γίνει στην ελληνική diy σκηνή…

έπαιξε κόμπλα με στρεςς αλλά δεν πειράζει.

Κι εγώ δεν έχω λόγια για το χθεσινό. Οι Αντί… απλά πολύ μπροστά από κάθε εποχή…

Πω, γαμώ…

Οι Ανατέλλων γιατί έχουν 2 μικρόφωνα; Τυχαία τύπισσα ή έτσι είναι το group τώρα; Νομίζω παλιά μόνο η Δώρα ήταν, δε θυμάμαι να είχαν άλλη.

Αυτο… Καλα αμα βγαινανε και Stress θα καταστρεφοταν ο κοσμος…
ΑΝΤΙ… τι να λεμε. Μεγαλη μπαντα. Με το που ακους αυτο τον ηχο των keyboards τρελαινεσαι!!! Αυτο που εγινε σε σταματα να μιλας για θανατο και εκπαιδευτικο παροξυσμο ηταν απιθανο. Πανκηδες, new wave-αδες, μεταλλαδες, oλες οι φυλες τελος παντων να χορευουν, να τραγουδανε, να σπρωχνονται, ναυτικες να φευγουν στον αερα, καπνογονα, της πουτανας. Ηθελα λιγο παραπανω πρεπει να παιξανε 8-9 κομματια ( τα δυο που πριν, κοντρα, διχως προσωπο, ανθρωποι-φυτα (χ2), πανδαιμονιο, αχαριστα παιδια, αν ξεχασα τιποτα πειτε…). Ηθελα ενα απροσωπο κους κους ή νεκρη πλειοψηφια

Πλέον δεν έχουν την Δώρα στα φωνητικά. Έχουν την καινούρια κοπέλα (πολύ καλή by the way), και η Δώρα αν κατάλαβα καλά ανέβηκε για την περίσταση.

Τουλάχιστον Πάτρα (που δεν ήμουν βέβαια) απ’ όσο ξέρω δεν τραγούδησε η Δώρα

εχασα ανατελλων τρομο ρε φουστη…

υπερκαβλα το λαιβ.
απο τις πιο ιστορικες μπαντες ανατελων και αντι…
ανατριχιλα στη “γη του ανατελοντος τρομου”.
την κοπελα την καινουργια πως την λενε? θυμαται κανεις?

ινφο απο το μπαρ
7.000 μπυρες ειχαν τελειωσει πριν τις 12 :lol:

να μην ήσουν εκεί δίπλα να άφηνες και κανάν άλλο να πιει. άιντε

Τα ειπατε ολα, τι να προσθεσω και εγω. Ιστορικες στιγμες.

Πραγματικα, νιωθω τυχερος. Ειναι και το θεμα πως η συναυλια εκατσε τη στιγμη που αρχισα να ακουω περισσοτερο (ελληνικο) πανκ και ηταν πραγματικα εμπειρια το προχθεσινο. Παντα τετοια.

Ούτε οι ίδιοι οι ΑΝΤΙ δεν πιστεύανε αυτό που έγινε το Σάββατο. Ούτε και εγώ βασικά. Πολύς κόσμος! Σε μια φάση βγαίνουν να τεστάρουν τον ήχο, πριν ξεκινήσει το νταβαντούρι, και με το πατάνε μία νότα στο συνθ βλέπουν το πλήθος να ορμάει προς τη σκηνή και μείνανε!

Η εμφάνισή τους ήταν τόσο τίμια, τόσο ισοπεδωτική, τόσο χορευτική, τόσο οδοστρωτήρας που απλά ό,τι και να πούμε είναι περιττό. Θα μπορούσαν να παίξουν λίγο παραπάνω, αλλά και όλο το βράδυ να παίζανε, πάλι δεν θα τους χόρταινα. Ένα ιστορικό λάηβ όπωσδήποτε.

Πάλι καλά που δεν το χάλασε ο γαμόκαιρος.

Κατά τα άλλα, θα μπορούσε να έιναι εικόνα από τα 80’ς με τις μορφές που πέτυχα. Μέλη από Stress, Γενιά του Χάους, Αρνάκια, Panx Romana, μέχρι και μεταγενέστερους όπως Χάσμα και Τσοπάνα Rave ήταν κάποιοι από αυτούς που είτε πήρε το μάτι μου είτε μιλησα μαζί τους.

Χάρηκα που ξαφνικά μες στον χαμό λικνιζόμασταν με γνωστές φορουμικές φάτσες!

Ο καριόλης που έριχνε συνεχώς άγαρμπες αγκωνιές σε ό,τι ακτινά έφτανε: πηδιέσαι!