Heavy/doom για την ακρίβεια, Πολωνία:
Για οπαδους του επικου ντουμ η του ντουμοειδους επικ
Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι εδώ αλλά η αλήθεια είναι πως περιμένω πως και πως να βγει κάτι πέρα από αυτό
Doom μπάντα με Phil Tougas από Zeicrydeus και Thomas Karam από NOOR for fans of memento mori, scald, manowar, fates warning, solitude aeturnus, veni domine , hexenhaus απ’ ότι γράφουν. Μπορεί να μιλάμε και για την κυκλοφορία της χρονιάς ε.
Καλοκαιρινό δωράκι από terror from hell
︎ Epitome Of Dark Sound | ABYSMAL GRIEF / BLACK OATH / CULTUS SANGUINE / EPITAPH | Terror From Hell Records
Νομίζω ότι εσείς (εμείς) του epic doom πρέπει να τσεκάρετε…
Πριν λιγους μηνες πετυχα αυτο το σινγκλ των Castle Rat Και το χα βρει υπεροχο. Εβγαζε μια πραγματικη μυστικιλα, μεσαιωνιλα. Το δε κλιπ με τα τυπακια που μου θυμιζουν τον Raistlin κ την Κitiara meets Red Sonja κολλαγε τελεια.
Με αφορμη αυτο εκατσα και ακουσα τον πρωτο του δισκο το Into the Realm, αλλα καπως με απογοητευσε. Ηταν πολυ πιο στρεητ σαμπαθικο, σχετικα ανεμπνευστο heavy doom.
Χτες αντιληφθηκα οτι εχει κυκλοφορησει κανα μηνα τωρα ο νεος τους δισκος “The Bestiary” στον οποιο το Wizard ειναι το single. Το χω ακουσει ηδη 3 φορες και με πολυ χαρα διαπιστωνω οτι ειναι σχεδον ολος στο κλιμα του single. Πολυ ατμοσφαιρα, εσανς μυστικισμου και επους, επαναληψη σε μοτιβα και συμβολα η οποια σφυρηλατει την θεματικη προσεγγιση στην εμπειρια, ταιζοντας την φαντασια μου με πολυ ωραιες μεριδες.
Is that who I think it is???
Τρεις παναγνωστοι Φινλανδοί, as far as I know.
Δεν είναι τελικά αυτός που νόμιζα, χαχαχαχα
Μοιάζει πολύ όμως η φωνή ρε φίλε
Είδα και Finland, σίγουρος ήμουνα
reverend bizarre?
Ναι γεια
Πολύ ωραία πάντως αυτά τα δύο κομμάτια του ντέμο
Επιτέλους δηλαδή, γιατί κάπου είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι φέτος με πολυδιαφημισμένα doom-άνια που αποδεικνύονταν μάπα το καρπούζι (λογικά θα το πληρώσω αυτό αλλά δεν με νοιάζει)
Δύο τίμιοι υπηρέτες του αγαπημένου μας είδους προσφέρουν αγαλλίαση στα αυτάκια μας
Διασκευάζουν και Pagan Altar;