Payne όχι pain.
8)8)8)
Payne όχι pain.
8)8)8)
έχεις δίκιο.για κάποιο λόγο από την αρχή μου έκατσε έτσι…
Από τα σημαντικότερα split της χρονιάς:
Τρομερές συνθέσεις και οι δύο (“Wedded to Grief” & “Wolfmoon”), το φώτο φίνις όμως έδειξε Griftegard.
Μπουμπουνίζει κι αστράφτει λέμε!
Συνεργασία Griftegard - Count Raven; :eek::eek::eek:
ΟΚ, τρέχουμε! Δεν περπατάμε!
Γεια σας. Ηρθα να σας πω οτι σε τρεις βδομαδες βγαινει αυτο.
Βοηθεια μας.
OoOoOoOλεεεε !
Παμε μωρη Μπανταρα Procession!
έχει ήδη προπαραγγελθεί! Αν και θα αργήσει λίγο το βινύλιο…
επίσης, κυκλοφόρησε η δισκάρα τον Wheel σε βινύλιο μαζί με 7ιντσο.Βγήκε και σε έκδοση με t-shirt, patch κλπ κλπ(λευκό βινύλιο αυτή η έκδοση).
Φυγανε και απο την Iron Kodex αλλα να μου πεις σιγα το πραμα.
1 ΕΡ βγαλανε εκει.Αλλα τι ΕΡ ομως !
Το τρακλιστ ειναι αυτο :
Οπου το The Road to the Gravegarden ειναι επανεκτελεση του τραγουδιου απο το
demo & το EP αλλα κανα λεπτο μεγαλυτερο.Αν ειναι οπως το ΕΡ παει ανετα για doom
κυκλοφορια της χρονιας.
Καλά ρε ΑΜΠΑΛΟΙ, γράφετε και ξαναγράφετε για Procession (ωραίοι, δε λέω) και ούτε ένα σχολιάκι για κοινό έργο [SIZE=“4”]Griftegard[/SIZE] - [SIZE=“5”]COUNT RAVEN[/SIZE] ;!;!
Τραβάτε σε κάνα ντεθμέτσαλ θρεντ ρε!
Αντιγράφω από Blabbermouth:
For diehard fans of traditional heavy metal, German outfit ATLANTEAN KODEX’s upcoming album, “The Golden Bough”, is one of the most anticipated releases of 2010. Due in October via the Italian metal label Cruz Del Sur Music, the powerful CD boasts nine tracks of pure heavy metal packed with raging solos, plenty of melody but with a serious underlying heaviness, all fueled by soaring, triumphant vocals.
Since its inception in 2006, this tight German band has built a strong and devoted fanbase over a series of limited edition releases, as well as participation in some of the most important European metal festivals, including Keep It True, Hammer of Doom, Up the Hammers and more.
Taking its next leap forward on “The Golden Bough”, the magic of ATLANTEAN KODEX’s heavy metal is more bold and apparent than ever, before, already being praised by Germany’s Rock Hard magazine as “maybe one of the best metal albums from Germany ever.” With references to early MANOWAR, “Hammerheart”-era BATHORY and SOLSTICE, “The Golden Bough” should not leave any fan of epic heavy metal unmoved.
“The Golden Bough” track listing:
Πολύ ευχάριστο νέο.
Και τώρα ας μεταφερθεί εκεί που πραγματικά ανήκει, δηλαδή στα επικχεβιπάουερς.
Εντάξει, ας μην τσακωθούμε. Ανήκουν και στα 2(εύκολα).
Και μόλις άκουσα το σπλιτ…Το Griftegard όντως ΓΑΜΕΙ!!!ΚΑι αποκτά μεγαλύτερη αξία, γιατί και το Count Raven μου άρεσε πάρα πολύ.Αλλά το πατάει κάτω πιστεύω…
Δεν εχω ακουσει το split αλλα εδω καλα καλα δεν εχω ακουσει τις μπαντες τις ιδιες.
14,90?Το τσίμπησα από high roller records με 6…
Εκραζα και εγω στο ποστ μου αλλα εκανα edit μιας και 14,90
κανει η ειδικη εκδοση που εχει τα εξης :
Δεν τα λες και λιγα.Η απλη και στην Van 6 ευρω εχει που πολλα ειναι για 7ιντσο.
Μαζί σου για Griftegard, αλλά για τον Κόμη Κόρακα θα πέσει φωτιά να σε κάψει ρε ίνφιντελ!
Ε τι να κανουμε ρε ποτ.Δεν εχω εντρυφησει τοσο στο Doom.
Στα βασικα ειμαι ακομα.Τους Count Raven τους εμαθα οταν εβαλα
ιντερνετ γιατι εδω Πατρα cd τους ουτε με σφαιρες.
Το συγκεκριμένο έσκασε μύτη στα sludgeswamp κάπου το Μάιο και είχα συγκρατήσει το εξώφυλλο αλλά δεν έδωσα σημασία μιας και στο βάλτο ανεβαίνουν 10 άλμπουμ τη μέρα.
Μετά τους ξαναπέτυχα προτεινόμενους στο invisible oranges. Αρκετά πιο μετά έψαχνα στο doommantia και να’τοι κι εκεί. Μετά τους πρότεινε το mag του Roadburn. WTF, πρέπει να’ναι καλοί λέω.
Garden of Worm - Garden of Worm (2010)
Nτεμπούτο για τη φιλανδική μπάντα μετά από μια σειρά από ιπι, ντέμο κλπ. Οκ, φιλανδικό ντουμ λέμε, οπότε ηχητική συγγένεια με Spiritus Mortis και φυσικά Reverend Bizarre είναι δεδομένη, αλλά κοιτάχτε το εξώφυλλο, θυμίζει κάτι? Comus ίσως? Ω γιες, λοιπόν, οι GoW δεν είναι τόσο μονολιθικοί, και αφήνουν πολύ χώρο σε prog rock ακουστικά θέματα, πειραγμένες κιθάρες, ψαγμένες ληντιές και άλλα τέτοια που εγώ δεν τα κατέχω αλλά έμεινα και λίγο βλάκας όταν τα άκουσα εδώ. Τα φωνητικά είναι υμνικά, σπαρακτικά και πομπώδη όπως πρέπει.
Nα μην τα πολυλογώ, δηλώνω καταρχάς εντυπωσιασμένος, ακούστε κι εσείς τώρα το έπος “Psychic Wolves”.
έφυγαααα!
Με έψησες άσχημα. Δεν ακούω το τραγούδι που έβαλες, θέλω να κρατήσω την έκπληξη για την ολοκληρωμένη ακρόαση!
Γέρων Παστίτσιος…#-o:lol:
Ρε παίδες, οι Sheavy κυκλοφόρησαν 2 άλμπουμ φέτος;
Εγώ ήξερα μόνο το The Golden Age Of Daredevils το οποίο ήταν πολύ καλό.
Αλλά μόλις πριν λίγο ανακάλυψα, ότι πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν άλλο ένα με τίτλο Disfigurine.
Το κατεβάζω να δω τι παίζει με αυτό και επανέρχομαι.