Doom κυκλοφορίες

Hour Of 13 - S/T

Σοκ και δέος. Φίλοι των Pagan Altar και λοιποί Sabbath-ικοί σπεύσατε!
Το άκουσα μετά από προτροπή του Nemtheaga.

Κυκλοφόρησε Δεκέμβρη του 2007, για φέτος ετοιμάζουν καινούριο απ’ ότι φαίνεται.

[B][I][SIZE=“3”][COLOR=“DarkRed”]Hour Of 13 @ MySpace[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]
Μάλλον ο φίλτατος Nemtheaga, διαβάζει τις κριτικές-επιλογές μήνα του rocking ενώ εσύ όχι :smiley: :stuck_out_tongue: [/SIZE][/FONT]

Το ομολογώ ότι δεν πολυκοιτάζω reviews. :oops:

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Ούτε το Γενάρη ε; :lol: :lol: :lol: :lol: [/SIZE][/FONT]

Να το βαζες εδώ που το τσεκάρω καθημερινά! :stuck_out_tongue:

Τότε σου χρειάζεται κάτι σαν Warning, Rev. Bizarre & Candlemass, οπότε:

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”][FONT=“Palatino Linotype”]Griftegard[/FONT] - “Psalm Book” [Mini LP, 2007][/SIZE][/FONT]

Αξίζει να το αποκτήσετε και με το παραπάνω!

[FONT=“Arial Narrow”][SIZE=“2”]Torch of Doom=Πολύ Μεγάλο Τραγούδι[/SIZE][/FONT]

[SIZE=“6”]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE]

Αντε γεια!

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]Το άκουσα μωρή αρρώστεια και είναι ζούπερ! Για τσέκαρε κι αυτό:

Herem - “Pulsa diNura”[/SIZE][/FONT]

[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“2”]http://www.myspace.com/heremband[/SIZE][/FONT]

Κυκλοφορία που μου άρεσε πολύ και αγόρασα πέρισυ ήταν το “Dhatura” των Turambar.

Αμαρτία που δεν έχει αναφερθεί το πρώτο ΘΕΪΚΟ άλμπουμ “Lamentations” των Solstice (απλά αξεπέραστο!) και τα 2 θεμελιώδη των Memory Garden :

και

Για Turambar, respect!

Για Solstice δε νομίζεις πως το “New Dark Age” το ξεπέρασε; I do…

Με καμία κυβέρνηση Καραμανλή…

Τα demos είναι φανταστικά και το Lamentations απλά τα σπάει. Δεν μπορώ να πω ότι ο τραγουδιστής στο new dark age με συγκινεί και πολύ. Με μια “ογκοδέστερη” και επιβλητικότερη φωνή θα αναδεικνύονταν περισσότερο τα τραγούδια. Εκεί έχω καταλήξει…

Toύτο δω το προτείνει και ο Christofer Johnsson.

Δευτερη ντουμιά με γυναικεία φωνητικά που ακούω φέτος.

Μοιάζει πολύ ενδιαφερον :-k

Kαι ο Nemtheanga.
Αλλά δε μου κολλάνε τα φωνητικά γαμώτεν.

Η άλλη ντουμιά στην οποία αναφέρεσαι είναι το Jucifer?

@ποτοβγκολντ:

Το Hour Of 13 μπορεί να βρεθεί στην Ελλάδα?
Γιατί δεν το χω πετύχει πουθενά προς το παρόν…

Αν δεν το χεις πετύχει σε Eat Metal, Sirens & No Remorse τότε δε νομίζω να το βρεις κάπου, εκτός από νετ…

Από αυτά που λες, No Remorse έχω κοιτάξει μόνο, οπότε θα τσεκάρω και τα άλλα. Θενκς.

Kαλα ε…Μεσα στους 5 καλυτερους δισκους του 2008 μεχρι στιγμης το jex thoth…Δεν ξερω αλλα μου χτυπησε φλεβα…ειναι αυτο που θελω απο το ντουμ…Συν τα φοβερα φωνητικα της jex(εκτος του οτι μ αρεσει και σαν γκομενα8) )…Ασε που δεν ξερω τι παιρνουν…Καπως ετσι πιστευω θα επαιζαν οι οbsessed αν ειχαν γυναικα…
You think you know me but you won’t believe your eyes…
Ψαχνω απεγνωσμενα και για το πρωτο αλμπυμ τους ως Τοτεμ…Εχω πληροφοριες οτι διαφορα τετοια πραγματα φερνει ενα δισκαδικο στη Ζαιμη…Πρεπει να κανω εφοδο…και να βρω λεφτα…

Οι πληροφορίες σου είναι πέρα για πέρα σωστές, αξίζει να πας να ρίξεις μια ματιά. Εκεί βρήκα (και) σε βινύλιο Don Juan Matus που έχουν αναφερθεί εδώ.

Από αυτά που λες, No Remorse έχω κοιτάξει μόνο, οπότε θα τσεκάρω και τα άλλα. Θενκς.

παιδια υπαρχει και στο rock city απο εκει το πηρα!!!τιμη-11euro!!!

Ufomammut το Idolum είναι εύκολα ότι καλύτερο έχω ακούσει στο doom τον τελευταίο χρόνο.