Βίασαν ΚΑΙ τη Βραζιλία
ο Φιλ δεν στα συγκεκριμενα
Πω τι βρηκα στο γοιυτουμπι [B][SIZE=“3”]DOWN 1995.09.21 - Dallas, Texas(FULL-SHOW)[/SIZE][/B] , πολυ ωραιο το diary αλλα εδω εχουν αλλη χαρη.
Γενικα απιστευτη μπαντα,και τα 3 τρια αλμπομ τα λατρευω, μη λεω τα ιδια με τα προηγουμενα ποστ και το κουραζουμε, απλα τα timelines ,αμαν 3 χρονια θα περιμενουμε για το πρωτο Ep παλι;
Τεσπα απολαυστε το υπερτατο ΝΟLA το ετος της δημιουργιας του!:bow2:
Απ’ ό,τι θυμάμαι στο τέλος σκάνε και ο Dimebag με τον Vinnie στη σκηνή, λίγο πριν το encore…
25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ.
ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΝΑΙ.
ΧΥΝΩ ΠΑΝΤΟΥ.
ετοιμασε ντιβάνι
Αν δεν έρθουν παραδίπλα είναι κρατημένο. 8)
Πέντε ημερομηνίες ανακοίνωσαν προς το παρόν, λογικά θα προστεθούν αρκετές πόλεις ακόμα. Και με καινούριο δίσκο. Γίναμε.
Οσα ντιβανια θελετε.Ελατε να γινει της πουτανας.
Εισιτηρια βγαινουν μεθαυριο,εγω παιρνω αμεσως.
θεριε το venue το ξες?παιζει να 'ξαφανιστουνε τα εισητηρια?
[SPOILER]btw ποσο πανε τα αεροπορικα περιπου ?[/SPOILER]
παίζει, ναι. ένα πιο μεγάλο γκαγκάριν φαντάσου
Μετα το live στη Μαλακασα το '09 οπου μου αρεσαν τρελα και εβγαλαν ενεργεια και γνησιο τσαμπουκα στη σκηνη ανυπομονω και εγω να τους ξαναδω, δεν ειχα ασχοληθει πολυ πιο πριν, αλλα μετα το live δεν μου αφησαν επιλογη…
Με ένα ep που λέγανε …έχουμε καμιά ανακοίνωση κάτι ?:-k
πολύ μέτριος ανσέλμος
Μόνο μέτριος; Δεν βγαίνει φωνή
Τα’χουμε ξαναπεί για τον Φιλ. Δε νομίζω ότι υπάρχει γυρισμός για τη φωνή του πια.
Κρίμα γιατί οι υπόλοιποι φαίνεται πως έχουν κέφια συνθετικά.
Ειδικά αυτό το [I]Misfortune Teller[/I] είναι καύλα.
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΧΤΕΣ.
Πολυ κεφατος (και ψιλοκομματια) ο Φιλ,μες στη μαλακια ηταν,μιλουσε παρα πολυ με το κοινο,εσπαγε τα αρχιδια του Kirk,αλλα τα εβγαλε μια χαρα τα κομματια.Γκαβλα γενικα,μονη μαλακια το τελος που ανεβασαν τους Warbeast να παιξουν στο τελειωμα του Bury me in Smoke,οπως ειχε γινει με Mastodon στη Μαλακασα,αλλα οι warbeast το γαμησαν,την ειδαν malmsteen και παιζαν ακυρες σολιες για 2 λεπτα,ενω ο μπασιστας απλα κρατουσε το ρυθμο του κομματιου.
Τελοσπαντων,ΓΚΑΒΛΑ ΛΕΜΕ.
DOWN ΡΕ …ΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
Φοβερή εμφάνιση, ήχος κρύσταλλο, 2 κομμάτια παραπάνω από το σύνηθες σετλιστ, πόρωση και σε παλιά και σε νέα κομμάτια.
Ο Φιλ είναι καμμένος εντελώς πλέον, δώσε του μπύρες και μπαφίδια και αστον να τραγουδάει. Δεν σε νοιάζει τι απόψεις και πεποιθήσεις έχει.
Είναι λεβέντης. Πραγματικός αλήτης από την Νέα Ορλεάνη.
όπως τα’παν οι αποπάνοι, τούμπανα όλα.
σφίξαμε και χέρι Πέππερ \μ/