Σημερινή εικόνα από το more
thanks all. προέκυψε ένα έκτακτο ταξίδι αθήνα για την εβδομάδα του Live και το σκέφτομαι. ο γυρισμός με αγχώνει λίγο καθώς θα πρέπει να πάω πατήσια και τα ταξί δε νομίζω να είναι εύκολη υπόθεση μετά το live.
Πράγματι είναι οριακά ακατόρθωτη υπόθεση, όμως φέτος τελειώνουν όλες οι συναυλίες στην πλατεία νερού πολύ νωρίς, συνεπώς η συγκοινωνία έστω μέχρι ένα σημείο είναι επιλογή (τραμ και λεωφορεία στο σημείο, με λίγο καλό συγχρονισμό προλαβαίνεις και μετρό/ηλεκτρικό).
thanks. 11.30 είναι το curfew?
Υπήρξαν βραδιές που έληξε και στις 11 η μουσική. Τώρα στη χειρότερη μπορείς να πας και με τα πόδια Συγγρου μέσω γέφυρας Νιάρχου και να πάρεις ένα ταξί από εκεί σαν άνθρωπος.
Στον ιδιο χρονο, αντε 5’ παραπανω, θα βρεθει στη λεωφορο Αμφιθεας, οπου λογικα θα βρει ακομη πιο ευκολα.
Αν ερθω στη συναυλια, ευχαριστως να σε πεταξω με το αυτοκινητο μεχρι ψηλα στη Συγγρου, για να βρεις ακομη “ακομη πιο ευκολα”. Θα περπατησουμε λιγο μεχρι το αμαξι, αλλα τουλαχιστον δεν θα ταλαιπωρηθεις περισσοτερο.
thanks. για να είμαι ειλικρινείς θα αποφασιστεί την ίδια μέρα αν θα πάω, ανάλογα με το πως θα προκύψουν οι δουλείες που πρέπει να κάνω, τι ώρα θα τελειώσω και το πόσο κουρασμένος θα είμαι. Αν πάω τελικά θα ήθελα να δω παιδιά από το forum, νομίζω τόσα χρόνια δεν έχω συναντήσει κανέναν!
Ξέρουμε που παρκάρεις…
Πλοτ τουιστ
Όνομα βγαλμένο κατευθείαν από τη Λιλιπούπολη ή τη Φρουτοπία.
Καλά, στα λεωφορεία μη βασίζεσαι …
παμε για single 2hr set, οπως φαινεται. απο το setlist που πιθανα εχετε δει, αφαιρεστε το επος, για να μην spoilαρω και ειμαστε οκ.
not bad…
το τρελο ειναι οτι πριν απο ακριβως 20 χρονια επαιξαν λιγο πιο διπλα, στο beach volley, το τελευταιο an evening with show τους στην Ελλαδα… πολυ πολυ ωραιο βραδυ!!!
πολυ φοβαμαι οτι παλι εξω θα παμε για το Parasomnia
Αφήνω πρώτα αυτό εδώ
και θα επανέλθω σύντομα και με την επόμενη γραμμούλα που είχα και λέει διάφορα ωραία!
ρε guys, επειδη εχω καιρο να κατέβω πλατεία νερού και τα έχω ξεχάσει, ψάχνομαι ποια ώρα να κατέβω ώστε να είμαι μπροστα και να μην τους δω με το κυαλι.
Λεει πορτες ανοίγουν 6μμ, άρα πχ ενα 2ωρο πριν έχει αρκετό κόσμο εκει έξω πριν τον έλεγχο εισιτηρίων ή δε πατάει κανείς?
Θα λιώσεις από τον ήλιο, δε χρειάζεται να πας τόσο νωρίς για να είσαι κοντά. Ποιος θα πάει να περιμένει από τις 4;
Μη κάνετε το λάθος και δεν πάτε για Ηaken λογω ζεστης…οσοι δεν έχετε ασχοληθεί θα σας κάνουν βουτήξετε στη δισκογραφία τους…και λαιβ τα σπανε
Ρε σεις, καλά κάνετε και ελπίζετε, αλλά ρεαλιστικά δεν υπήρξαν ποτέ πιθανότητες να ήταν 3ωρο σόου. Αυτό θα απαιτούσε να είναι “An Evening With”, χωρις support.
Anyway, με τον Mike που μίλησα πριν μερικές μέρες, τον ίδια πολύ ψημένο. Ήταν σε πολύ καλό mood γενικά.
Το Ηρώδειο πάντως κλείνει για 3 χρόνια…