Dream Theater

17578382877715247685092795293370

3 Likes

Απαλευτη η διασκευη Rap. Αντεξα 30-40 δευτερολεπτα περιπου… Εντελως ξεκαρφωτα τα φωνητικα.

1 Like

Γαμαει το χιπ-χοπ γενικοτερα - εδω με επιασε πονοκεφαλος. Πιο πολυ το εκτιμω σαν challenge να ραπαρεις γυρω απο ενα τετοιο κομματι, αλλα οχι οτι λειτουργει και σαν πληροφορια. Οπως το εγραψε ο Outshined βσκ με την πιτσα :joy:

Ολα σχετικα ειναι… για οποιον εχει δοκιμασει για παραδειγμα μια πιτσα σαν την αποκατω, αυτο το σιροπακι μπορει να την εκανε ακομα καλυτερη :stuck_out_tongue:

Τωρα στο θεμα μας οκ, καλα εκανε ο τυπος και ραπαρε πανω στην υπερτραγουδαρα των 7 ηπειρων και των 6 θαλασσων. Εγω εγκρινω πειραματισμο στην μουσικη. Και σιγουρα υπαρχει κι ενα περιορισμενο κοινο για τετοιου τυπου πειραματα. Αυτο δεν σημαινει οτι υποχρεουμαι να το γουσταρω. Επισης διατηρω το δικαιωμα να το βρισκω επιεικως απαραδεκτο, οπως αλλωστε και την συντριπτικη πλειοψηφια της μουσικης απο αυτο το μουσικο genre.

Όταν ήρθαν για live στο Ροδον στην περιοδεία του 6 Degrees φυσικά κ κατεβήκαμε τότε με τους συνήθεις υπόπτους της παρέας για να τους δούμε. Την ημέρα μετά το live, φυσικά, ξεχυθηκαμε στο Μοναστηράκι για αγορά δίσκων. Ε σε ένα από τα μαγαζιά, πετυχαίνω μπροστά μου το εν λόγω κατηργημενο cd , σε box set, μαζί με δώρο μπλουζάκι που είχε τους Dream Theater ως Simpsons και με υπογραφές τους πάνω. Πήγα στο ταμείο ταχύτερα και από το Μπιπ Μπιπ αφού έχει φάει σπιντακι, κατέθεσα μισό νεφρό περίπου σε ευρώ και απέκτησα ένα μικρό κομμάτι δισκογραφικης ιστορίας.

Παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου live album, παραμενει για μένα η κορυφαία περίοδος των Dream Theater, παραμενει μια άγκυρα σε όμορφες αναμνήσεις

18 Likes

ποσταρε και την μπλουζα βρε !

2 Likes

Δεν την έχω πια δυστυχώς. Άσε που και να την είχα δεν θα μου έκανε…:stuck_out_tongue: Το χειρότερο είναι πως με τις μετακομίσεις κτλ έχασα και το box. Έμεινε έστω το σιντί. Έτσι κι αλλιώς δεν θα το πουλούσα ποτέ, οπότε δεν κάνει διαφορά.
Έχω φώτο να την φοράω βέβαια, αλλά δεν θα ήθελα να την ανεβάσω, είμαστε αρκετά άτομα και βαριέμαι να σβήνω πρόσωπα κτλ.

το βραδυ Overture 1928/Strange Deja Vu… live στο Παρισι απο το περσινο πρωτο σκελος της 40th anniversary tour. Μπολικα Budokan vibes με τρομερο ηχο σε αυτα τα δυο τραγουδια που εχω ακουσει. λιγο εξτρα δικαση απο MP. Κρατηστε λεφτα για Νοεμβριο που θα βγει.

https://www.instagram.com/reel/DOwD8XsgWvX/?igsh=MXN4MmY1cXRwcGR4Zw%3D%3D&fbclid=IwY2xjawM50QRleHRuA2FlbQIxMQABHkSy0L00cR6DMn4xMfutgqK2ez7cLfjbBzBgH_46Zc1OiV-niIbLBJbhpnqe_aem_shH5JvA0HBE3DQ9mN8T3fA

4 Likes

5 Likes

απολαυστε υπευθυνα

5 Likes

Να και το βιντεο

6 Likes

Πω πω παω 25 χρονια πισω με αυτο το βιντεο.

Επιτελους οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Dream Theater.

4 Likes

Πριν ήταν ηθοποιοί ε ;

2 Likes

Ναι σαν αυτους που εμφανιζονται ως Αυστραλοι οπου βλεπεις βιντεο απο Αυστραλια. Ως γνωστον, δεν υπαρχει η Αυστραλια ως χωρα.

2 Likes

Για το Βέλγιο ήξερα εγώ. Με βάζετε σε μπελάδες τώρα, αντε να ψάχνεις και για την Αυστραλία τώρα.

3 Likes
5 Likes

Λογικα τα εισιτηρια σε σχεση με την επετειακη για τα 40 χρονια δεν πουλανε και ιδιαιτερα πολυ, οποτε ο Μιχαλακης εδωσε τον κωδικο SEASONS για εκπτωση 30% στα εισιτηρια της περιοδειας. Δεν ηθελε πολυ για να με πεισει. Εδωσα $139 αντι για $195 και θα τους δω απο 15η σειρα μπροστα στην σκηνη σχεδον, Σαββατοβραδο στο Nasseau Colisseum. Και ολοκληρο το Parasomnia, και ολοκληρο ολο το Change Of Seasons.

6 Likes

Πολυ πολυ ωραιος διαδικτυακος τοπος, με ολα τα projects του Kevin Moore και τελος παντων οτιδηποτε εχει να κανει με αυτον. Απο τις καλυτερες σελιδες που θα βρειτε εκει εξω, καποια στιγμη ελπιζω να βρω χρονο να την ξεκοκαλισω.

6 Likes

15 Likes

Αν ο Derek Oliver εγραψε ολα αυτα για το When Dream and Day Unite, λογικα στο Images θα πηρε τα βουνά παραμιλωντας😝

2 Likes