Το Death Sentence. Παρα πολυ ωραια ταινια και γαματη ερμηνεια απο τον Bacon. :thumbup:
Scotty doesn’t know!!!
Και ναι πάλι και ναι είναι ακόμα πιο γαμάτο!
Now playing: 59 Times in the Pain - got it all in sight
via FoxyTunes
Φοβερή ταινία, αλλά με ξενέρωτο (για μένα) φινάλε
Για αλλη μια φορα…In space,no-one can hear you scream…
blades of glory
πολυ γελιο η ταινια8)
No country for old men-Φοβερες ερμηνειες απο τον Jardier Bardem και τον Josh Brolin αλλα σε πολλα σημεια αργή και δυσνόητη…ο Tommy Lee Jones αν και σε μικρο ρολο ειναι οπως παντα αξιοπρεπεστατος…
Τhe Kingdom (ζωνη υψηλού κινδυνου)-Καταιγιστικη περιπετεια,η καλυτερη που εχω δει τον τελευταιο καιρό…Ειδικα τα τελευταια 30 λεπτα σε κρατανε σε συνεχη εγρηγορση και αγωνία…οι σκηνες δρασης ειναι αληθοφανεις και καλογυρισμενες…
Bangkok dangerous-μια απλα συμπαθητική περιπετεια με τον παντοτε μετριο Nicolas Cage…οτι πρεπει για ενα ευχαριστο 90λεπτο…
Στις διακοπές είδα τα:
Full Metal Jacket.
Ενώ αρχίζει πολύ ωραία, με πλάνα και ατμόσφαιρα Κιούμπρικ, μετά καταντάει μια συνηθισμένη ταινία του Βιετνάμ (για μένα), δεν περίμενα να με απογοητεύσει τόσο.
Citizen Cane.
Ναι…ΟΝΤΩΣ αυτή είναι η κορυφαία ταινία του Χόλυγουντ.
Τρομερή σκηνοθεσία και σενάριο του Ορσον Γουέλς (Manowar ρε!).
Είναι τρομερός ο τρόπος που ξεδιπλώνει την ιστορία, που αναρωτιέσαι συνέχεια για τον χαρακτήρα του πρωταγωνιστή.
Συνεχή φλαςμπακ και πανέξυπνη επιλογή να διηγούνται τα πρόσωπα που ήταν κοντά στον Κέην, πλροφορίες γι αυτόν.
Γιατί και στην ζωή μας, ότι μένει από μας γενικά είναι ότι θυμούνται οι άλλοι από μας έτσι;
Γενικά πολύ μπροστά ο τύπος.
Επίσης ξαναείδα τα Big Fish (αμφιβάλει κανείς ότι είναι η καλύτερη ταινία του Μπάρτον;), Borat (δεν θυμόμουν πόσο θεός είναι).
My First Mister.Απ τις κλασσικες ταινιες που πετυχαινεις στο ΣΤΑΡ αργα τη νυχτα εκει που δεν εχεις να κανεις τιποτα.Ωραια ηθοποιος η νεαρη τοτε γκοθου Leelee Sobieski που βρηκε δουλεια στο καταστημα ενος μεσηλικα οπου τελικα δημιουργηθηκε μεταξυ τους μια ιδιαιτερη σχεση.
Τις τελευταίες μέρες έχω πάθει οξεία Philip Seymour Hoffman - ίτιδα και έχω δει τις παρακάτω ταινίες που παίζει ο γιγαντιαίος αυτός Θεός
και για μία ακόμα φορά ξανά, το καταπληκτικό:
To Charlies Wilson’s War είναι πολύ ωραία ταινία.:thumbup:
Eίδα έστω και με καθυστέρηση την ακόλουθη ταινία κινουμένων σχεδίων:
Μια απόλαυση. Σαν ένα μπολάκι σοκολατάκια ένα πράγμα.
The Hangover.
Αρκετά διασκεδαστική κωμωδία, με μερικές πολύ γαμάτες σκηνές.
Την είδα ευχάριστα γενικά.
Η καλυτερη κωμωδια της δεκαετιας…:!:
^ Στο πολύ χαλαρό κι όλας
Repo! the genetic opera
πρωτοτυπο
αλλα οχι ενδιαφερον στο συνολο
Eίδα το HANGOVER και το μόνο που έχω να πω είναι οτι τα σπάει. Θα μείνει στην ιστορία αυτή η κωμωδία.
Βαλκυρία - super
Οι Ζωές των Άλλων - σου δένει κόμπο το στομάχι, αποσβολώνεσαι τελείως και ιδίως αν έχεις επισκεφθεί το Τείχος
Παρασκευή και 13 (new version) - όχι, δεν με κέρδισε…είχα δει το original γύρω στο 84 (είχε βγει το 80).
The Boat That Rocked - Πολύ ωραία ταινία,από της καλύτερες που έχω δει το 2009.Έχει και ωραία μουσική,έχει και ωραίο σενάριο.Και προς το τέλος έχεις και λίγο αγωνία να δεις τι θα γίνει.
Φοβερή,τρομερή,παααααααρα πολύ ωραία.
Ολοκλήρωσα το Conan.
Είχα δει μια ώρα μια φορά και τώρα είδα την άλλη μια.
Οτι πιο γελοίο έχω δει ποτέ.:lol:
Οι διάλογοι είναι πέρα για πέρα ηλίθιοι, οι φάτσες απλά ανεπανάληπτες.
Θα μου πεις πήρες σοβαρά μια ταινία τέτοια που παίζει ο Σβαρτζενέγκερ;
Οχι αλλά και πάλι ήταν ελεεινό.
Δες και το Red Sonja με τον Σβατζενεγκερ.Το ιδιο στυλ ταινιας.Εκει να δεις γελιο που θα ριξεις